A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Lancelot1983 #102192 FM2015 Vitória de Guimaraes, egy kis helyzetjelentés:
4-2-3-1-t játszom 2 dm-el. 10-11 forduló ment le eddig.
meccsek
bajnokság
Pár szó egyes meccsekről:
Benfica ellen szinte tökéletes védekezést nyújtottunk, nem tudtak veszélyesek lenni
Estoril ellen nagyon nagy meccs volt, kiélezett csatát vívtunk, volt 1-2 hiányzó játékosom is, erre 1. félidőn két második félidő közepén pedig még egy játékosomat lerúgják. Mezőnyfölény taktikámmal kezdtem a meccset és ez olyan jól sikerült, hogy 39%-ban sikerült labdát birtokolni és volt 2 db kapu felé tartó lövésünk is, így kb 25-30 perc után támadásra álltam át, így már jobbak voltunk, de az ellenfélnek is adtunk területet bőven, de legalább izgalmas meccs kerekedett ki belőle. Második félidő elején 11-est hibázunk, majd a gólunk után egyből egyenlítenek szinte, végül a 88. percben nyertük meg, akár ők is simán nyerhettek volna
Braga ellen idegenben támadó felfogásban kezdtem gondoltam meglepem őket, annyira meglepődtek, hogy a 2. percben lőttek is gyorsan egy gólt :) végül is valamikor a 30-35. perc körül álltam vissza, mert kapura lövések és labdabirtoklás tekintetében is kiegyenlített volt a meccs, gondoltam már úgyis fogy az erejük 35 percnyi folyamatos támadás miatt. Ez megzavarhatta a Braga védőit, mert 2 védelmi hibát is elkövettek, az elsőn a szélső védőjük a 11-es pont körül tanyázó csatárom lábára olyan szép passzt adott kapás lövésre kapussal szemben védő sehol, hogy öröm volt nézni, majd első félidő hosszabbításában egy kontra támadásom után öngólt is összehoztak. Második félidőre maradtam kontrán, de ott már szinte percenként bevágott a program egy Braga támadást. 79. percben egy kontrával megint elsikerült menni és gólt lőttünk 3 perc múlva jött a válasz, de nagy nehezen meglett a győzelem.
Vezetőség egyébként európai kupaindulást akar, tehát vagy kupát kell nyerni (Portot kaptuk) vagy 5. helyet kell megszerezni. Erőviszonyok alapján Porto, Benfica, Sporting, Braga biztosan előttünk van, Gil Vicente (11. helyre várják őket, pedig nagyon jó keretük van főleg elől) meg szárnyal, aztán jön még a Rio Ave, de Académiva, Marítimo, Estoril és talán a Pacos sem gyenge.
Ha valaki akar egy jó csatárt, és van rá heti 5500 fontja annak tudom ajánlani Saborío-t Salt Lake-ből kb 21500 fontért megvehető. 10/11 a gól átlaga most nálam. Fiatalok közül Cafúnak a játéka tetszik DM poszton pedig csak 3 csillagos, és AMC közül Bernard, aki szintén kb 3 csillagon van, de csereként beállva szinte mindig él a lehetőséggel, szal előbb utóbb kezdő lesz. Beszámoló folytatása, ha véget ért a szezon, kivéve, ha időközben kirúgnak :)