A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ezt a pénzügyi dolgot nem is értem a játékban (FM2012).
Kaptunk új stadiont 2026-ban olyan áron, hogy még vagy 30 évig havi 652e font törlesztést kell fizetni. Azóta az egyenleg havi -2 millió fonttal csökken, a szezon végére -20 millió font körül járt. Mivel megnyertem a BL-t (zsinórban másodszor), sikerült letornászni -10 millióra. Mindezek mellett 80 millió font az igazolási pénzem, amit nem értek. Ha most elköltöm, akkor -90 millió lesz az egyenleg?
Eladás nélkül az évet -40 millióval zártuk. Kicsit riasztó. Ha 40 millió kiadás, ami "nem futball kiadások" és "egyéb". Ezek vajon mik lehetnek?
Jó pár szezonnal ezelőtt eladtam egy játékosomat a Barcelonának 23 millióért egy összegben, örültem, mint majom a farkának. De a pénzt szerintem elsikkasztotta Matthewman elnök Úr, mert sehol sem jelentkezett látható formában. Se a bevételeknél, se az igazolásoknál, se az egyenlegben nem lehetett észrevenni. Hova tűnt... (nem Damon Hill) a pénz?
Irányításom alatt 2x BL-győztes és 8x angol bajnokok vagyunk, és van olyan szponzorunk (három), aki évi (kapaszkodjatok meg) 637e fontot fizet. Komolyan, kész Krőzusnak érzem magam, ha rápillantok erre!