A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
2016/2017
Igazolások.
Bajnokság.
A szezon elején alig nyertünk meccset, sorban jöttek a döntetlenek. Tavasszal szerencsére szinte csak győztünk.
Holland Kupa.
Év elején a Holland Szuperkupát is behúztuk.
BL-csoportkör.
BL.
Hazai pályán lehetett volna sima 3-0 is, de végül csak 0-0 lett, idegenben nem bírtunk velük.
Statok.
Zivkovic 1.
Zivkovic 2.
Milik.
Stadionbővítés.
2017/2018
Igazolások.
Év elején megint megnyertük a Szuperkupát.
Kupa.
Bajnokság.
Február végén már matematikailag is bajnokok voltunk...
BL-csoportkör.
BL.
Hazai pályán megint mi voltunk nagy fölényben, de csak 1-1 lett, idegenben 2 lövés/2 gól után egyik középső védőm helyett csatárt hoztam be, gyorsan kaptunk is még 3-at...
Statok.
Zivkovic1.
Zickovic2.
van de Beek.
Tielemans.
Ajer.
Jorge.
Lincoln.
Sinkgraven.
Robben.
Jól nyomta az "öreg".
2018/2019
Igazolások.
Újabb évkezdet, újabb Holland Szuperkupa győzelem.
Kupa.
Bajnokság.
BL-csoportkör.
BL.
Barca elleni hazai 6-0 után már elhittem, hogy idén BL-győztesek leszünk végre. City-t 5-2-re vertük otthon, abből a kevéske lövésből csak bekotortak 2 gólt, idegenben pedig megint nem tudtunk mit kezdeni, 4-1, pedig itt megint inkább egyforma volt a 2 csapat teljesítménye... Harmadszorra is ugyanazzal a forgatókönyvvel búcsúztunk a BL-elődöntőben.
A BL gólrekordot megdöntöttük.
Zivkovicon nem múlott...
Statok.
Romero.
D"Angelo
Jorge.
Tielemans.
Tete.
Amúgy elképesztő ez az ember, az összes átigazolási időszakban el akart innen igazolni.
Zivkovic1.
Licoln.
Zivkovic2.
A szezon végén lemondtam, és elfogadtam az OM ajánlatát, egyedül a BL motivált csak az elmúlt 2 évben, még egy ilyen évnek nem volt kedvem nekifutni. A szurkolók hatalmas örömére Dirk Kuyt-öt nevezték ki az utódomnak.