A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én még a 14-el nyomom, karácsonyra meg akartam magam lepni a 16-al, de végül az elmondások alapján hanyagoltam. Nem szerettem sose az 1-2 éves karriereket, szóval ilyen szempontból mindegy, mert pár év és úgyis csak generáltak maradnak, annyival meg nem tud többet a 16 ahogy láttam.
Alapjáraton az összes ilyen hisztit hanyagolni szoktam, ott a kész csapatom, szépen erősödünk, aki sír az mehet amerre lát, szerencsére itt még 1-1 panaszkodó játékos miatt nem esik össze a morál, pláne hogy robogunk a veretlen bajnokság felé.
De nekem ez az egész sajtóbeszélgetés, lélekápolás nem jön be, anno a 12-vel mikor kezdtem, körülbelül 3 meccsig poén volt a meccs előtti sajtótájékoztató, azóta a titkárnőt küldöm, semmi értelme.
Új játékos igazolásakor elmegyek, de kb mindig ugyanazt lehet mondani, annak se sok értelmét látom. Örülünk hogy itt van, hasznára lesz a csapatnak, pénzügyekről nem beszélek, viszontlátásra
A meccs előtti üzengetés is csak pár alkalommal poénos, aztán már az se - murinnyóskodhatnék, de minek? Eredményesnek kell lenni, utána hápoghat bárki bármit.
Szívem szerint feltelepítenék egy FM 1990-et ahol a mostani meccsmotorjával, úgy, hogy jönnek majd sorban az ifik úgy mint a valóságban és kivenném ezt a teljes beszélgetés b.romságot