A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Velem hasonlót játszott el Sirigu a PSG-nél. A téli átig. szezon utolsó napján jött, hogy el akar menni. Mikor már nem tudok hozni senkit a helyére. Az elődömnél nem játszott, akkor nem akart menni? Nálam meg menni akar, mikor játszik? Ez magas volt nekem is.

Sok más egyébbel együtt.
    Aggódnak ha érdeklődnek utánuk, pedig ajánlat sehol. De ha jönne is ajánlat, attól miért kell aggódni? Aggódjon akkor, ha nem engedem tárgyalni.
    Elégedetlen a 25 meccset játszó tartalék a kevés lehetőség miatt. Korábban volt 9-10 meccse szezononként, az is elég volt neki. Gondolom, mert különben miért kötött volna egy évvel előttem új szerződést?
    Elégedetlen a frissen felkerült tehetség. Vagy 10x kezdett, 20x volt csere. Panaszkodik a társainak, fenyegetőzik, hogy megy a sajtóhoz, ő ennél többet érdemel. Nincs igaza mert annyira nem jó, kivágom vissza az ifibe és kölcsönlistára teszem. A sajtó meg le nem száll rólam, hogy tudom orvosolni a klubnál uralkodó krízishelyzetet. Milyen krízishelyzetet? Egy nyafogó gyerek, ki a fenét érdekel?
    Hozok két fiatal középpályást, jön az egyik legjobb CM, aggódik a helye miatt. A hülye nem veszi észre, hogy a kettő együtt is gyengébb nála. Tartaléknak jöttek, pár év múlva is ráért volna aggódni.
    Nem hozok senkit, jön a csapatkapitány, aggódik, mert nem vagyunk elég erősek. (16 pont előnnyel lettünk bajnokok.)
    Elégedetlen az ifi, mert az ígéret ellenére sem mehet kölcsönbe. Tőlem aztán mehetett volna, volt is két ajánlata, csak büdös volt neki a másodosztály. Egyébként sem ígértem neki sz@rt sem.
    Stb...

Két hete töröltem a játékot, 188 óra elég volt belőle. Ez volt a 11. fm nekem, és egyben az utolsó. Nem tetszik az irányvonal a végeláthatatlan sajtódumákkal, az egymást szapuló menedzserekkel, az idióta játékos interakciókkal. Visszatettem a 14-et, azt még el tudom viselni. Heti néhány óra, nincs többé évi 2000+. Mással is el tudom foglalni magam. Csak egy évtized kellett, hogy rájöjjek.