A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bencekovacs #102108 Eggestein nálam egyenlőre a padot koptatja, Moreno rendre jobb nála. kivéve ebben a szezonban, most mindkettő nagyon gyenge.. szóval:
3. szezon
Vezetőségi elvárás: EL hely
Saját cél: BL hely
Miután tavaly saját magunknak köszönhetően lemaradtunk minden nemzetközi tornáról, idén csak a bajnokságra koncentráltunk. Nyáron két igazolásom volt, egy fiatal spanyol jobbhátvéd Franciaországból, és 9 millióért egy brazil középhátvéd. Távozott Nolito, akinek megelégeltem a folyamatos rinyálását, Sergi Gómez, aki sorozatos gyenge formája miatt még a padra se fért és a csapatkapitány Radoja aki távozni akart Valenciába. A bajnokság nem indult rosszul, de aztán a horror sorsolásnak köszönhetően egymás után vertek a nagyok. Végül a Barcelonát megverve felálltunk és sorba jöttek az eredmények. Mivel az Atletico és a Valencia megerősödött, a bajnokság nem két csapatos volt, hanem 1. A Real toronymagasan a mezőny fölött állt végig, a második helyért pedig kiélezett csatát folytatott a Barca, Valencia, Atletico,Sociedad és én. Télen aztán a másodikszámú kapusom kijelentette, hogy új kihívásokra vágyik engedjem el. Beleegyeztem, két nap múlva az első számú kapusom megsérült 5 hónapra...Így januárban már egy ifi kapussal kellett a Las Palmast vernem majd vészmegoldásként jött a tavaly kiesett Getafe magyarja, Megyeri. A szezon végéig ő védett és meglepően jól teljesített. Az áprilist a második helyen kezdtük addigra a Sociedad már leszakadt a Real pedig elhúzott. ekkor ismét valami történt (megsérült a gólfelelős Iago Aspas) és a szezon utolsó 7 meccséből csak kettőt nyertem. Ezért az utolsó fordulót már a negyedik helyen vártuk 1 pont hátránnyal. Mivel az Atletico a Barcával játszott, tudtam ha nyerek és ők ikszelnek én vagyok a második. Nem jött be...1:1 a kieső Cordobával a Barca pedig simán nyert így még a harmadik hely se jött össze. Ismét csak 4. pedig lehetett volna jobb is..
A kupában már az első fordulóban kizúgtam, miután a cserék tizenegyesekkel kikaptak a Ponferradina ellen.
A szezon meglepetéscsapatának minket választottak, a legjobb menedzser versenyen pedig második lettem. Az év csapatába az új brazil hátvédem, Gustavo Henrique került , aki Iago Aspas mellet a legjobb játékosom volt. Szezon közben a válogatottba is bekerült, úgyhogy a VB után el is vitte a Dortmund 22,5 milliós kivásárlási áron.
BL 2018
VB 2018