A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Emelkedik, amint te is látod. Nálam a 9. szezonban 811k-t kap majd a bajnok. (kezdésnél 539k volt) Az NB1 pedig a 19. helyen áll a 3 csillagjával.

De innen már egyre nehezebb feljebb vinni a ligát, mert a klubjaink pofozógépek a nemzetközi kupákban. 2024-ben BL elődöntőig jutottam és nagyon erős csapatom van, de egyedül nehéz. Pénz máshol nincs, szörnyű állapotok vannak az országban. Mivel évek óta mindig 95-re emeltem a YR-et, anélkül most még nagyobb a kontraszt. A magyar játékosok eltűnnek, a filléres légiósok tömegei meg sz@rt sem érnek. Elképesztően gyenge a liga színvonala. Idén a Fradi ment egy bravúr kört az EL selejtezőben a Skenderbeu ellen (5-4), aztán jött az égés a Zvezda ellen (2-9). A Honvéd (Djurgarden 1-6) és a Loki (Inverness 0-4) már az elején kizuhant. Jó példa a liga erejére, hogy a tavalyi bronzérmes Gyirmótot az MK döntőben 7 első meccses ifivel elvertem 5-0-ra. Kb. ilyen erőket elég itthon mozgósítanom. És még én sem vagyok a csúcson, ahhoz kellene 2-3 szezon. Csak kétlem, hogy addig folytatom, mert belehalok az unalomba.

Még nem tudom melyik klub lesz a következő, de az ország és a liga megvan. Megyek az orosz Távol-Keletre, a másodosztályba. Habarovszk, esetleg Vlagyivosztok lesz belőle. 600 ezres városok, kicsi stadionok, pénz nulla (mínusz), pocsék háttér, és mindkettőnél ott az embargó. Majd választok.
    Max 3 légiós lehet a kezdőben a 2. ligában (és fizetni kell utánuk a szövetségnek), 6 a PL-ben. Viszont a YR a 3. legmagasabb a játékban (148). A ruszki játékosok jók, de a YR-hoz képest nem elég jók. Rosszak a körülmények, az egész országban egyedül a Szpartak Moszkva rendelkezik nagyon jó háttérrel. Kiemelkedő pedig nincs egy szál sem. A junior coaching és youth recruitment terén még ennél is rosszabb a helyzet. Fejlesztenem kell majd a hátteret ezerrel, és lesznek nagyon jó ifik. Eltart majd egy ideig.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.12.19. 10:16:27