104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102099 Horvát, ukrán, görög, török, svéd, lengyel, orosz, cseh, olasz, angol, szerb, német, és advanced módban Kelet-Európa és Nyugat-Afrika. 62 ezer ember. Lehet, hogy nem pontos, mert nem a PC előtt vagyok.
kosheen Felárat nem fizetek senkiért. Van elég pénzünk, de annyi nincs, hogy jótékonykodjak. Eladásból még nem jön be sok, mert alacsonyak a játékosaim árai. Sokat a reklám sem hoz, lényegében a BL pénzből élünk. Majd ha lesz nálam is évi 120M szponzori adomány mint az Ágyúsoknál, az átigazolási pénz felét odaadom a Fradinak.
-
Stuttgarter #102098 Melyik ország bajnokságait töltötted be? -
azt próbáltad már, hogy mi van akkor ha tolsz egy kis pénzt a többi balfék klubba? Az Arsenal fiókcsapatává tettem a Fradit, és az elkövetkező pár szezonba bele akarok pumpálni pár millió eurót, hátha mennek vele valamire (túlárazva megveszek 1-2 játékost, megyek sörmeccsre, ilyesmi) -
korbin555 #102096 Emelkedik, amint te is látod.
Nálam a 9. szezonban 811k-t kap majd a bajnok. (kezdésnél 539k volt) Az NB1 pedig a 19. helyen áll a 3 csillagjával.
De innen már egyre nehezebb feljebb vinni a ligát, mert a klubjaink pofozógépek a nemzetközi kupákban. 2024-ben BL elődöntőig jutottam és nagyon erős csapatom van, de egyedül nehéz. Pénz máshol nincs, szörnyű állapotok vannak az országban. Mivel évek óta mindig 95-re emeltem a YR-et, anélkül most még nagyobb a kontraszt. A magyar játékosok eltűnnek, a filléres légiósok tömegei meg sz@rt sem érnek. Elképesztően gyenge a liga színvonala. Idén a Fradi ment egy bravúr kört az EL selejtezőben a Skenderbeu ellen (5-4), aztán jött az égés a Zvezda ellen (2-9). A Honvéd (Djurgarden 1-6) és a Loki (Inverness 0-4) már az elején kizuhant. Jó példa a liga erejére, hogy a tavalyi bronzérmes Gyirmótot az MK döntőben 7 első meccses ifivel elvertem 5-0-ra. Kb. ilyen erőket elég itthon mozgósítanom. És még én sem vagyok a csúcson, ahhoz kellene 2-3 szezon. Csak kétlem, hogy addig folytatom, mert belehalok az unalomba.
Még nem tudom melyik klub lesz a következő, de az ország és a liga megvan. Megyek az orosz Távol-Keletre, a másodosztályba. Habarovszk, esetleg Vlagyivosztok lesz belőle. 600 ezres városok, kicsi stadionok, pénz nulla (mínusz), pocsék háttér, és mindkettőnél ott az embargó. Majd választok.
Max 3 légiós lehet a kezdőben a 2. ligában (és fizetni kell utánuk a szövetségnek), 6 a PL-ben. Viszont a YR a 3. legmagasabb a játékban (148). A ruszki játékosok jók, de a YR-hoz képest nem elég jók. Rosszak a körülmények, az egész országban egyedül a Szpartak Moszkva rendelkezik nagyon jó háttérrel. Kiemelkedő pedig nincs egy szál sem. A junior coaching és youth recruitment terén még ennél is rosszabb a helyzet. Fejlesztenem kell majd a hátteret ezerrel, és lesznek nagyon jó ifik. Eltart majd egy ideig.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.12.19. 10:16:27 -
-idei igazolások: télen Milik+Mayke kivásárlási áron ment el
-Keret +Rajkovic a másik kapus
-Simeone: több mint 2 hónap kihagyással is majdnem gólkirály lett, amíg sérült volt Milik vitte a csapatott a hátán
-Lincoln
-Tielemans -
Szabz27 #102094 Azokat kérdezem, akik a magyar bajnokságot tolják, emelkedik majd a reputációval a bajnoki címmel járó lové? én fm14 KTE és most 2021ben, amikor 3* a bajnokság kaptam 780e-t. -
Nem rossz, gratulálok! Legjobb spílerek? -
Hertha 4. szezon
We did it!!! Megvan az első bajnoki cím, nem volt egyszerű mert jó szokáshoz híven jöttek a sérülések az év végén, de csak összejött. Mi csak 1 ponttal szereztünk többet mint az előző évben, de a Bayern 9-el szerzett kevesebbet így végül akár simának is mondható. Idén végre a BL csoportból is továbbmentünk, de a PSG hamar megálljt parancsolt. A német kupába a két szerencsés első két év után már másodjára estünk ki hosszabbításban, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy idén emberhátrányba kellet volna kitartanunk. Az U19-es csapatunk is az első két évben szerzett dobogó után most már két bajnoki címet ünnepelhetett, egy két világklasszis tehetségnek köszönhetően. Pozitívum még, hogy a jó anyagi helyzetnek köszönhetően a vezetőség megpróbálja megvenni az Olympiastadiont. -
korbin555 #102091 Egy ritkaság, magyar menedzser külföldön. Most ment át Debrecenből. Kondás meg 2 éve munkanélküli. A 9. szezont kezdtem, egyedül Spisljak tartja még a frontot Békéscsabán.
A válogatottunk meg lassan kiesik a százból. Igazi tehetség nincs, és már egyébként is alig találni magyar játékosokat a csapatokban. Nálam van egy, hogy el ne felejtsem melyik országban vagyok. (Már megbántam, hogy nem húztam fel a YR-t.)
De lassan úgyis befejezem itt. Van egy több éve halogatott tervem, sort kerítek rá. -
korbin555 #102090 Az egyik klasszisomnak sajnos csak 7 a natural fitness értéke. (102023-as hsz, ő Edouard) Nem döglik ki nagyon mert 17 a munkabírása, de egy hét sem elég neki, hogy regenerálódjon. Ha fáradt, néha a padról száll be, néha ki is hagyom, de nem ez a jellemző. Szinte mindig kezdő, de szinte mindig lecserélem. Ha pedig nagyon kell, kap 1-2 extra pihenőnapot. Úgy tűnik, jól kijövünk. Eddig... -
Ja,es evrol evre basznak ezen valtoztatni... -
az egész játékos beszélgetés egy nagy lófasz úgy ahogy van.... -
Jott egy uzenet az eronleti edzomtol,hogy Pogba baratomra raferne mar egy komolyabb pihenes mert kivan merulve. Mondom oksa,elkuldtem 1 het pihenore,2 meccset jatszottunk addig,a 2. meccs utan meg nekem all,hogy miert nem jatszattam ot...es a valaszlehetosegekben nincs ott az,hogy elkuldtem pihenni...es most unhappy a srac :D feketek...:D -
Harmadik alkalomnál már csak sikerült továbbmenni!!
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.12.17. 09:27:55 -
Új patch-el lenyomtam 8 meccset eddig:
-
korbin555 #102084 A teljes játékban ezek a változások. Van sok közös, de amit linkeltél, az a Touch verzió. -
megjelent a 16.2!!! -
Borzaskutya #102082 megfogadom a tanácsot, bár a bajnokságban így is a 2. legkevesebb gólt kaptuk (28at/32meccsen). Csak az idegenbeli rossz formára nem találom a megoldást -
vagy Suarez mellé vesz még egy csatárt,két szélen meg Neymar-Messi,és minden meccset megnyer 7-6-ra -
Szabz27 #102080 na itt a baj :) ez a védelem elég gyatra, ide 1 belső védő mindenképp elkel -
Borzaskutya #102079 Senkit. Piqué, Matyi, Bartra, Vermalen, Mascerano egyelőre megoldja. Majd jövő nyáron veszek valakit -
Szabz27 #102078 védelembe kit vettél? -
korbin555 #102077 Ekkora csoda nem történt, de majdnem. És a két gól:
-
Borzaskutya #102076 Engem nagyon felbosszantott ez az új rész. Szintén a Barca-val kezdtem ahogy minden évben... Otthon 1 döntetlen kivételével mindent megnyertem eddig (2016 márciusban vagyok). Idegenben viszont 3-4 győzelmem van még az ilyen Las Palmasoktól is sikerül vagy kikapni vagy x-et játszani. Milyen taktika lehet nyerő egy Barca szintű csapttal igenben (álljak be kontárzni? vagy bunkerezni?) Komolyan mondom hülyét kapok ettől -
Ja nem csak kettőben...shit -
3 csapatban fordult meg Neténiel Csaloba barátunk egy szezon alatt -
Szabz27 #102073 ezmiez? :) -
Így kell kimaxolni egy szezont. 7(251) -
Szabz27 #102071 fm14 és 16 -
szerintem toljad valami nagy csapattal,és bízd rá az edzést egy jó szakemberre a stábodból. Ha szépen fejlődnek a játékosaid,és jönnek az eredmények akkor nézz rá hogy milyen módszereket használ az edződ,és következő játékodban már saját magad tudod alkalmazni azokat a cuccokat,plusz finomítani rajta -
sas96 #102069 Sziasztok,
hát elég rég írtam már erre a fórumra, pihentettem a játékot. De most elkezdtem nyomni a 2015-öt, viszont 1-2 dolgot még nem teljesen értek, mert ahogy látom ez eléggé éles váltás a 2011-hez képest.
Az edzés rész pl. ahogy látom teljesen más, ezt ha nem gond, kicsit kifejthetnétek nekem. Szerintem az erőnléti edzésre rájöttem, mert a srácoknak elég jó a kondijuk, szezon előtt azt toltam nekik végig. De hogy miként fognak fejlődni szezon közben?!
Ha még lesz "hülye" kérdésem, majd leírnám ide ha nem baj, de ezt a játékot egyelőre még nem szoktam meg :-) -
Lancelot1983 #102068 mentés alatt sehogy, akkor nem nagyon lehet csinálni semmit, de olyan 10-20 másodperc alatt elmenti az adott játékot és utána vagy előtte lehet, nem tudom melyik verzióról van szó, de ha 2015 akkor jobb felül van egy FM gomb klikk rá és ott egy add/remove leagues, arra is katt kiválasztod, és új szezon kezdete körül megjelennek majd -
Szabz27 #102067 lehet hülye kérdés, de hogy tudok kivenni vagy hozzátenni bajnokságokat a mentés alatt? :D -
Lancelot1983 #102066 igen :) pont együtt olvastam a beszámolód és az nso-t is :) -
Most esett le az első mondatod. Nem tudtam hogy mitől olyan ismerős...
„Egy sportszerű lehetősége van, ha lemond” – az elnök Némethről" forrás NSO -
Nem akarok lemondani. Addig akarom vinni ezt a szezont, amíg meg nem őszülök. Általában 8-10 szezont vittem mindig egy-egy csapattal (York City, FTC), pedig az utána következő évek a legizgalmasabbak.
Amúgy Damjan Vuklisevic (nem generált) volt a tettes, aki adatlapja szerint kedvelt engem, a csapat is a kedvencei között volt, mégis menni akart. Végül +12%-os nyereséggel adtam el a Zenitnek, ahol rögtön kulcsjátékos besorolást kapott, értéke 11M-ra ugrott, és a fizetése is nőtt valamelyest ... :) € 14ezer/w --> € 61ezer/w.
Most már elkezdődött az új szezon. Elkerült a csapattól, így azonnal visszaugrott a csapatharmónia 90%-ra, és a morál is kimagasló. Lehet lesz egy kis visszaesés, de most már próbálok saját nevelésű játékosokra alapozni+akik itt vannak húzóembernek. Nem lesz könnyű feladat, de szinte senkit sem tudok igazolni. Már túl nagy csapat vagyok ahhoz, hogy olcsón igazolják, de túl kicsi ahhoz, hogy értelmes igazolások jöjjenek össze. Így most elég nehéz. Viszont sokkal nagyobb fizetésért és drágábban nem akarok idehozni fele olyan jó képességű labdarúgókat, mint akik most az első csapatban játszanak. A figyelőim pedig akármilyen jók, nem igazán találnak értékelhető játékost. -
Lancelot1983 #102063 egy sportszerű lehetőséged van, ha lemondasz
melyik védőd volt aki a problémát okozta illetve mi lett vele? -
Pár szezon néhány gondolatban és képekben. Katt -
fordjee #102061 Lezárult az elképesztő sorozat.
Ami bosszantó, hogy egy szögletgóllal, a 93. percben, meccs. -
Szabz27 #102060 nkem most avn 140 millióm (Arsenal), nyáron mondom majd a madridnak hogy cöröhét 90 millió :)