A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Nem akarok lemondani. Addig akarom vinni ezt a szezont, amíg meg nem őszülök. Általában 8-10 szezont vittem mindig egy-egy csapattal (York City, FTC), pedig az utána következő évek a legizgalmasabbak.

Amúgy Damjan Vuklisevic (nem generált) volt a tettes, aki adatlapja szerint kedvelt engem, a csapat is a kedvencei között volt, mégis menni akart. Végül +12%-os nyereséggel adtam el a Zenitnek, ahol rögtön kulcsjátékos besorolást kapott, értéke 11M-ra ugrott, és a fizetése is nőtt valamelyest ... :) € 14ezer/w --> € 61ezer/w.

Most már elkezdődött az új szezon. Elkerült a csapattól, így azonnal visszaugrott a csapatharmónia 90%-ra, és a morál is kimagasló. Lehet lesz egy kis visszaesés, de most már próbálok saját nevelésű játékosokra alapozni+akik itt vannak húzóembernek. Nem lesz könnyű feladat, de szinte senkit sem tudok igazolni. Már túl nagy csapat vagyok ahhoz, hogy olcsón igazolják, de túl kicsi ahhoz, hogy értelmes igazolások jöjjenek össze. Így most elég nehéz. Viszont sokkal nagyobb fizetésért és drágábban nem akarok idehozni fele olyan jó képességű labdarúgókat, mint akik most az első csapatban játszanak. A figyelőim pedig akármilyen jók, nem igazán találnak értékelhető játékost.