A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Arsenal 2016-17

Megvan a triplázás :)
    A bajnokság ismét csak kicsit nehéz volt, illetve magamnak tettem nehézzé. Idén a ManU-val vívtam nagy csatát, a bajnokság vége felé azt hittem, hogy el is fog úszni, mivel kikaptam tőlük, de végül megtették azt a szívességet, hogy 2 meccsel később kikaptak Liverpoolban és így 1 ponttal beelőztem őket.
    tabella -

meccsek -

A BL érdekes volt. 2 döntetlen, 1 vereség, épp hogy továbbjutottam a csoportból. Utána viszont meglepően sima volt, a Monaco elleni idegenbeli vereség után kicsit idegeskedtem, következő körben a Juve már a 3. percben vezetett nálam, végül összesen kaptak 6 gólt utána. Döntőben a Barcelona várt, ott egy kemény meccset játszottunk, Oxlade hős lett, meg én is, mert jóóóól becseréltem és eldöntötte a meccset :D

Az FA kupa meglepően simán pottyant az ölembe, egyszer sem kellett megerőltetnem magam -

Az átigazolásoknál most nagy mozgolódás nem volt, de 40 millát csak sikerült elkölteni összességében.
    1-1 szélső hátvédért kifizettem 20 ill. 25 milliót, ők abszolút megérték az árukat. Hoztam Costát, akiről lejjebb sírtam már kicsit, na ő full pénzkidobás volt, illetve találtam egy magyar srácot, érte 3x ennyit is adtam volna, de csak mert magyar :D
    Átigazolások -

Kiss Zoltán -

Már 2 éve csesztet a vezetőség, hogy kell nekik egy sztárigazolás is, most valszeg csinálok majd egy eszetlen nagy Galaktikus Real szintű igazolást. Van kb 50 játékos a csapatnál, plusz a 16-7 évesek, közülük párat eladok, illetve van 80 milla átigazolásokra, valószínűleg megkörnyékezem Neymart ismét illetve szétnézek a 30 milliónál drágább játékosok között, hogy be legyen fogva a vezetőség szája :D

Utoljára szerkesztette: kosheen, 2015.12.13. 10:51:03