104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Kösz, és igen.
  • bakkerman
    Humi
    Paul

Pedig csak a bajnokság jött össze első évben,de anyagilag annyira ment a szekér,hogy már januárra kaptam 90 milliót,amihez nem nyúltam mert ugye jött Arda,meg Aleix Vidal,félretettem most nyárra,júniusban meg adtak még pluszba 50 milliót,na meg eladogattam 3-4 embert :D Poénnak indult ez a játékom de mostmár kiváncsi leszek mire viszi ez a nagy négyes így (MSN+Pogba)
  • LasDen #102057
    képet v meg se történt....
  • bakkerman
    Mats Hummels 105 millió euró (60 kápé,45 4 éves részletre)
    Paul Pogba 140 millió euró (85 kápé,30 4 éves részletre,25 bónuszokkal)

FM16 Barcelona,2016 nyár
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.12.14. 17:53:33
  • geo91
    nekem 24/25-ben volt egy el döntőm, én is elveszítettem :(
  • zyndar
    Csak félig tudlak sajnálni! :) Maxiriszpekt a döntőért! A jó öreg 4-1-3-2?
  • korbin555
    Nem sikerült...

• kosheen
    Az mitől van, hogy a szélsőhátvédem felfut a támadással, egészen az alapvonalig megy a labdával, de ahelyett hogy bebikázná középre megvárja míg kimegy rá egy védő? Van meccsenként 8-10 ilyen amikor teljesen szabadon tudja vinni de meg se próbál egy beívelést csak miután ott áll előtte az ellenfél...
  • McEachran3
    Eredeti a játék?
  • korbin555
    Valamit valószínűleg elrontottál. Hogy mit, azt én nem tudhatom. De a német válogatott játékosokon kívül lámpással kell keresni olyat, aki nem a valódi nevén szerepel.
    Esetleg próbáld meg ezt. Törölj mindent a data/db 1600 és a 1601 Inc mappákból, és másold be mindkettőbe. Játék újraindít, és jónak kell lennie. Valós csapatnevek (BMG - Borussia Mönchengladbach, Gelsenkirchen - FC Shalke 04) valós német válogatott, Euro Cup - Europa League, ésatöbbi. Nálam ez is működik.
    Ha update jön, újra meg kell csinálni.
  • tonio2006
    Légyszi segítsetek!
    Felraktam ezt a filet: http://sortitoutsi.net/downloads/view/18949/fm2016-real-names-and-german-national-team-fix-file-v10-for-fm16-13112015?page=8

De a játékosoknak még mindig fake neve van. Hogy lehet fixálni vagy csak én rontottam el valamit?
  • korbin555
    Brazília is jó ötlet. Ha van brazil sztárod, (gondolom van) akkor ott is fogynak majd a mezek szépen.
  • zyndar
    Azigen!
  • kosheen
    @Korbin - egy kérdésem lenne a túrázásokkal kapcsolatban. FM14 Arsenal, 2017-ben járok. Eddig mindig a távol-keletet vettem célba, illetve volt egy 4 meccses USA körút is valamelyik évben, 1 millió mezt adtunk el tavaly.
    Van értelme másfelé is kacsingatni? Most meghívtak Franciaországba, oda elmegyek, meg van 3 meccsem kínában is, szóval inkább a jövőre nézve kérdezném.
    Az én elképzelésem az, hogy kína, japán, korea lenne mindig a szezon előtt, ott hatalmas piac van (poénból egy kínai játékost is beszereztem, hátha vesznek 5 millió mezt a nevével :D). Ezen a régión kívül érdemes menni valamerre ha csak a pénzügyi részét nézem? Szakmai okokból egy Aston Villa, Milan páros is lesz még az első meccs előtt azért.
  • McEachran3
    Nem semmi. Mindhárom a hónap díjazottja közt, mindhármat egy játékos lőtte, és mindhármat egy meccsen. :D Mennyi az esélye? :D
  • LasDen #102044
    az ultimate mesterhármas
  • korbin555
    Én az elején betöltöttem az összes szomszédunkat, és még advanced módban Kelet-Európát és Nyugat-Afrikát. Most ez van, de már kiszórtam pár országot, mert érezhetően lassult a játék. Ez a 62 ezer még rendben van.
  • zyndar
    Én ezekkel a ligákkal és medium database-el játszok, 67,000 játékossal, de sajnos nincs benne. Azt észrevettem más (Maribor szintű) csapatoknál is, hogy vagy senki vagy csak 1-2 játékos van csak a csapatban.

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.12.13. 11:15:07
  • korbin555
    Grat neked is, és zyndarnak is.

Én meg felfedeztem egy előttem eddig ismeretlen szlovén játékost. Jobb oldalon bármit tud játszani, és ami nem mellékes, olcsón elhozható a játék elején Mariborból.
  • kosheen
    Arsenal 2016-17

Megvan a triplázás :)
    A bajnokság ismét csak kicsit nehéz volt, illetve magamnak tettem nehézzé. Idén a ManU-val vívtam nagy csatát, a bajnokság vége felé azt hittem, hogy el is fog úszni, mivel kikaptam tőlük, de végül megtették azt a szívességet, hogy 2 meccsel később kikaptak Liverpoolban és így 1 ponttal beelőztem őket.
    tabella -

meccsek -

A BL érdekes volt. 2 döntetlen, 1 vereség, épp hogy továbbjutottam a csoportból. Utána viszont meglepően sima volt, a Monaco elleni idegenbeli vereség után kicsit idegeskedtem, következő körben a Juve már a 3. percben vezetett nálam, végül összesen kaptak 6 gólt utána. Döntőben a Barcelona várt, ott egy kemény meccset játszottunk, Oxlade hős lett, meg én is, mert jóóóól becseréltem és eldöntötte a meccset :D

Az FA kupa meglepően simán pottyant az ölembe, egyszer sem kellett megerőltetnem magam -

Az átigazolásoknál most nagy mozgolódás nem volt, de 40 millát csak sikerült elkölteni összességében.
    1-1 szélső hátvédért kifizettem 20 ill. 25 milliót, ők abszolút megérték az árukat. Hoztam Costát, akiről lejjebb sírtam már kicsit, na ő full pénzkidobás volt, illetve találtam egy magyar srácot, érte 3x ennyit is adtam volna, de csak mert magyar :D
    Átigazolások -

Kiss Zoltán -

Már 2 éve csesztet a vezetőség, hogy kell nekik egy sztárigazolás is, most valszeg csinálok majd egy eszetlen nagy Galaktikus Real szintű igazolást. Van kb 50 játékos a csapatnál, plusz a 16-7 évesek, közülük párat eladok, illetve van 80 milla átigazolásokra, valószínűleg megkörnyékezem Neymart ismét illetve szétnézek a 30 milliónál drágább játékosok között, hogy be legyen fogva a vezetőség szája :D

Utoljára szerkesztette: kosheen, 2015.12.13. 10:51:03
  • zyndar
    Sporting Lokeren 1,5. szezon, 2018/19

Már egy ideje bejeztem a szezont, csak nem volt időm beszámolni róla. Szóval tavaly ugye majdnem kiesett a gárda, de a zseniális belga rendszernek köszönhetően volt sanszunk az EL-ben indulni, ami össze is jött. Az érkezők-távozók névsoráról már beszámoltam, most dióhéjban az egyes sorozatok.

Bajnokság
    Kevés rúgott és kevés kapott góllal, kissé döcögősen indultunk, a 13. fordulóban álltunk be 2. helyre, majd a 24.-ben az elsőre. Ami persze nem jelent sokat, hiszen a BL rájátszási csoport következett, de ezt is sikerült megnyerni.

Kupák

Az EL csoportból sikerült ugyan továbblépni, de CSKA ellen nem sok sót ettünk meg, a Cofidis Kupát viszont könnyű sorsolással megnyertük, ez a második ilyen serlege a klubnak, a bajnoki trófea az első.

Játékos statok és pénzügyek
  • korbin555
    Az Olimpico nem Róma város tulajdona. 1960 óta a Comitato Olimpico Nazionale Italiano a tulajdonos, (olasz NOB) tehát állami kézben van. A bérleti díjakat sem a városi önkormányzat kapja.

Hogy miért nem lehetett kérni bővítést, azt nem tudom. Törökországban, Izmirben három csapat bérelte a 15 ezres Altay Alsancak stadiont. Amikor kinőttük, kérés nélkül is bővítették. Mikor az is kevés lett, megépült az új. Svédben a Gamla Ullevi stadion Göteborg város önkormányzatának a tulajdonában volt, ott is két csapattal osztoztunk. És azt is bővítették mikor kicsinek bizonyult.
    Valami bug lehet Rómában...
  • Darthmushroom
    14-ben nyomtam le velük 15 szezont, akkor még a bővítés sem történt meg. Én meg kérni nem tudtam mivel még akkor is a város volt a tulajdonos.
  • Darthmushroom

Hertha 3. szezon

A harmadik szezonra elértünk oda, hogy nem kellett rengeteg embert igazolnunk inkább csak gyengébb posztokat kellet megerősítenünk. Még egy luxus igazolás is belefért Tielemans révén, akit a vezetőség a kérésemre igazolt le (nem akartam lemaradni róla) A bajnokság nem sok izgalmat tartogatott, mi tisztes távolságból követtük a Bayernt még mögöttünk szinte végig 8-10 pont hátrányba volt a riválisok. A tavasz során egyszer sikerült 1 pontra megközelíteni a címvédőt, de ekkor kezdődött a hihetetlen sérülés hullám aminek köszönhetően 3 játékos hónapokra 4 játékos meg hetekre kidőlt. A sérülések ellenére az Európa liga elődöntő első meccsén még legyőztük riválisunkat, de sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz. Még sajnálatosabb, hogy a döntőt elbukta a Bayern pedig így is már csak 3 BL induló csapat van.
    Célok jövőre: a nyáron több kulcs ember is távozhat, most már anyagilag elég sokat ér 1-2 játékos ezt ki is kell használni, emellett a harmadik bl indulásnál már illene továbbmenni a csoportból.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.12.12. 09:10:42
  • fordjee
    Ennek nagy szopósorozat lesz a vége, gyanúsan összejön minden:) Juve is hazaküldve, jó nagy mákkal
  • korbin555
    Akár 15 szezon is kellhet, mire a Lazio új stadiont kap. Az Olimpico 70 ezres, az átlag nézőszám pont a fele. És először bővítik majd 88292-re. Ha majd a meccsek közel felén telt ház lesz, akkor jöhet az építkezés. Bár a 15 óta már jobban tódul a nép ha sikeres a klub, de szerintem az legkorábban olyan 12-13 szezon után jöhet szóba.

A Roma pedig elméletileg a 2016-17-es szezonban már az új, 52 ezres Stadio della Roma-ban játszik majd. De a játékban nincs benne a költözés, mert még nincs hivatalos átadási időpont.
  • fordjee
    Azt olvastam Lancelot, pont arra gondoltam, hogy ott sem szarral gurigáznak, aztán rájöttem, hogy mégis:)
    Saját stadion szerintem nekem sem lesz, addig nem fogom kihúzni, de a rómát párszor le akarom alázni:)
    Amúgy még sosem voltam velük szerintem, azért is esett rájuk a választásom. Pont rosszkor, mert ugye 3. lettek és a Bl-ben indulunk, de hát ez van,
    Az átigazolásokról: szerintem jól jártam. De Vrijt sajnáltam, de fele annyiból jött Musacchio,aki hasonló szint és maradt még egy rakás pénzem.
  • Darthmushroom
    Forza Lazio!! következő karrierem velük lesz :D fm 14-15-be sem sikerült saját stadion szerezni velük.. pedig az volt a célom mindig, már a csicska róma merda is pedig oda vissza ugrált az első meg a második vonal között de mi osztoztunk velük.
  • Lancelot1983
    azért csak óvatosan, mert ez lesz a jutalom :)
  • fordjee
    Bekezdtünk csúnyán
    Nagy meccs volt

Az edzőmeccseket még egy letöltött taktikával kezdtem, aztán váltottam egy sajátra.
  • kosheen
    me' olyan jó lett volna azzal a 20-as dribblizéssel :D
    szélre jelenleg Ox, Özil, Walcott, Draxler, meg egy generált ügyike van, emiatt lett volna jó ő, mivel szélen és középen is tudna játszani...ha tudna játszani, de lóf.szt se csinál mióta nálam van
  • Szabz27
    őszintén, minek vetted meg? szélre van 1 rakat embered az Arsenalba :) pont ő nem kell oda. nálam Alexis theo Mesut meg OX is ott van Welbeck nem fér be. Elől Snake meg Werner. a tarcsi okádja a tehetségeket :)
    ahh most látom fm14. oda sem kell :D
    Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.12.11. 21:38:26
  • kosheen
    hali. tanács kéne...egy kezdő közelébe vásárolt új embernél meddig tart ki nálatok a türelem?

FM14, megvettem Douglas Costát az Arsenalhoz 2017 januárban a Shaktartól 9 milláért. 26 éves, legjobb kor, ehhez képest 11 meccsen van 2 gólpassza, 6,3-as átlaga áprilisra.
    Egy nyári szünet utáni felkészülést még adok neki, de jobb szélre ott van Oxi és Walcott is, bár utóbbi se muzsikál túl jól, és már 28 éves, most még egy nagyot kaszálhatnék rajta és esetleg lehetne az Oxlade + Costa/wonderkid páros. Fene se tudja...mit szoktatok tenni akkor, ha a nagy reményekkel vásárolt játékos csődöt mond?
  • rg60
    Azt hiszem hosszú évek után abbahagyom, hogy munkanélküliként alacsony reputációval kezdek.
    Folyamatosan vereség, rakat sérült idegesítő gólok.
  • bakkerman
    én beraktam a játékba az injury fixet,mostmár viszonylag reális a játék,aki sérülékeny azt úgyis lerugják,a többi játékosaimból meg átlagban havi szinten max 2-3 sérültem van,tűrhető
  • bakkerman
    FM a való életben :DD na ilyen meccsek után szoktam kilépni a játékból,elszívni egy cigit,és 2 napig szüneteltetni a játékot :D
  • korbin555
    Sok mellőzés után megtalálta a helyét Jovic. History. Ez a Real sem komplett. Másik karrieremben gólkirály lett náluk, itt meg évekig nem fért be a csapatba. Már tavaly fűztem, de akkor még nem akart elmenni Madridból, pedig listán volt. Idén nyáron lejárt a szerződése, simán eljött. Más egyáltalán nem is érdeklődött utána.

A másik rejtély Edouard. A PSG tarcsiból kapartam elő, 24 évesen volt 16 felnőtt meccse. De a PSG-vel kapcsolatban nem lep meg semmi. Most is van ott 5-6 wonderkid, a tartalék is tele van klasszisokkal. Edouard sorstársát is elhozhattam volna, de nem kell nekem szélső. 2 éve van listán, már 3M-ért elvihető, de ott eszi meg a penész szerencsétlent. A világon senki nem érdeklődik utána...hát nem érdekes játék az fm? A giga klubok tartalékjaiban mindig találni gyémántokat. A Barca B-ben pl. ott van Sergi Samper. Már 27 éves, be van rozsdásodva, de még mindig klasszis játékos. A nagy csapatba sose fért be, elvan a gyerekek között a 82k fizetésével. Ja, meg Tajthy is ott van elfelejtve. De az nem lep meg.
  • Darthmushroom
    azt hiszem ez új egyéni rekord: két meccs 7 sérülés, és persze a lehető legjobbkor mikor is a bayern ellen készülünk az EL elődöntőben.
  • bexinho
    Annak idején a '13-asban volt hasonló szituációm :D Bár ott én voltam a szerencsésebb.

• rg60
    Hello!

Hát ez a fm16 elég fosra sikeredett.
    Lehet én öregedtem ki, és már mással kéne foglalkoznom, de nem tudom megemészteni, amikor az én játékosom és az ellenfél játékosa sprintel a labdáért, és az enyém egyszerűen abbahagyja a sprintet, ja és nincs elfáradva mert 10 perce cseréltem be, az ellenfél meg már levegőt alig kap. Nyilván gól lett belőle:)