A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #102023 Sok mellőzés után megtalálta a helyét Jovic. History. Ez a Real sem komplett. Másik karrieremben gólkirály lett náluk, itt meg évekig nem fért be a csapatba. Már tavaly fűztem, de akkor még nem akart elmenni Madridból, pedig listán volt. Idén nyáron lejárt a szerződése, simán eljött. Más egyáltalán nem is érdeklődött utána.
A másik rejtély Edouard. A PSG tarcsiból kapartam elő, 24 évesen volt 16 felnőtt meccse. De a PSG-vel kapcsolatban nem lep meg semmi. Most is van ott 5-6 wonderkid, a tartalék is tele van klasszisokkal. Edouard sorstársát is elhozhattam volna, de nem kell nekem szélső. 2 éve van listán, már 3M-ért elvihető, de ott eszi meg a penész szerencsétlent. A világon senki nem érdeklődik utána...hát nem érdekes játék az fm? A giga klubok tartalékjaiban mindig találni gyémántokat. A Barca B-ben pl. ott van Sergi Samper. Már 27 éves, be van rozsdásodva, de még mindig klasszis játékos. A nagy csapatba sose fért be, elvan a gyerekek között a 82k fizetésével. Ja, meg Tajthy is ott van elfelejtve. De az nem lep meg.