A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
realik #101980 Üdv!
FM 15 Honvéd
Túl vagyok a 400.-ik meccsen.
1 szezon:
A kezdésnél szinte kicseréltem az egész csapatot. a vártnál könnyebben sikerült az első szezon. megnyertük a bajnokságot, kupát.
2. szezon:
A játékosmozgásmég nagyobb volt mint az előző szezonban. Bajnokság, kupa, szuperkupa behúzva. Először indultunk a bl-ben. A főtáblára be is jutottunk, és bár az utolsó helyen estünk ki de nem vallottunk szégyent.
3. szezon:
Az első szezon amikor pénzt is költöttem a keret kialakítására. A bajnokság behúzva, kupa szintúgy. Bl csoportkör ismét megvan. és bár kaptunk egy akkora sallert hogy lefejeltem a monitort, csak beértünk a harmadik helyre. Irány az EL! hát persze hogy a Bayern-t kaptuk. óriási meglepetésre az első meccset megnyertük a 100%-os helyzetkihasználásnak köszönhetően. Fordított esetben szentségeltem volna az biztos:) A visszavágón simán kikaptunk.
4. szezon:
Találtam egy wonderkid-et, akire nem sajnáltam a pénzt. Ebben az évben nagyon simán lettünk bajnokok. kupa behúzva. Ebben az évben már sikerült továbbjutni a bl csoportkörből veretlenül az első helyen. Egészen a negyeddöntőig meneteltünk, ahol a Barcelona búcsúztatott egy szoros párharc során.
5. szezon:
Játékosmozgás. Meccsenkénti több mint 3-as rúgott gólátlaggal lettünk elsők. A bl csoportkörből megint elsőként veretlenül mentünk tovább. Most az elődöntőig jutottunk,de ismét a Barcelona volt a végállomás.
6. szezon
Mivel tele vagyok zsével és a csapat reputációja is emelkedik, már nagy pénzekért tudtam eladni játékost és venni is tudtam. Már nem kihívás a hazai porond. A már szokásos bl csoportkörös továbbjutást követően, sorrendben a Chelsea, monaco pároson továbbjutva az elődöntőben a Real Madriddal kerültünk össze.Itthon egy minimális előnyt szereztünk, majd jött a visszavágó, ahol az utolsó pillanatokban szerzett góllal sikerült kiharcolni a hosszabítást, és végül a 11-es párbajban győztünk. Irány a döntő! Az Arsenal ellen a csapat feljutott a csúcsra!
7. szezon:
Itt tartok most. Bajnokság,
ezzel a taktikával játszom
köszi ha végigolvastad!