A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Az a baj, hogy amint lezárult a téli átigazolási szezon, benyögte, hogy nem tartottam be, amit ígértem. Majd ezt követően azt látom, hogy minden játékos morálja (2 kivételével) very poor... Persze lezavartam a B-be, és a Zenit végül 7,75 M-ért el is vitte (szinte áron alul), záradékok nélkül... nevetséges. Természetesen most a sztár csatárom is bejelentette, hogy ő a reálhoz akar igazolni. Ráadásul még a szerencsétlen középszerű brazil kapusom is a Santoshoz akar igazolni. Vicc :D

Mindenesetre a bajnokságban sz*punk, mert az Újpest már tavaly megcsillantott valamit a belgákka gyümölcsöző sikerekből. Idén viszont 19-1-0 (45 GK) mérleggel egy győzelemmel fut előttünk már vagy 8 forduló óta. S ahogy érzem, ezt tuti be fogom bukni. Hihetetlen, hogy feljött az Újpest 2 év alatt. 2M-s értéke idei évre 32M-ra duzzadt (enyém 55-60 körül stagnál pár éve). BL-ben is éppen hogy nem jutott a kieséses szakaszba. Velem együtt folytatta az EL-ben tavasszal.

Mellesleg örülök, hogy a játék felhúzott egy riválist. De ez nem jött jókor.