A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pfej de utálom ezt a nyomorult játékot.... ígéretett tettem az egyik legjobb játékosomnak (6 éve van nálam, 3. legértékesebb, kedvenc klubja a fradi, kedvelt személyek között vagyok én is, és NEM csapatkapitány), hogy elengedem, ha jó ajánlat jön. 6,25 M euró az értéke, de a 25 klub közül (Chelsea, Zenit, Shaktar, Juventus...) egyetlen f*sz sem képes 5,25-nél többet adni egy 3 éves szerződésű játékosnak. Rendre az egyik legjobb statisztikailag a kupákban, állandóan tovább jutunk a csoportkörökből (BL, EL), a magyar liga már 7. vagy 8. a portugálok mögött (automatikus BL csoportkör induló a bajnok)....
De a lényeg, hogy besértődik, és minden egyes játékosomnak a morálja a béka segge alá kúszik. Most 2% a csapat harmónia 96-ról, és sorra sz*punk mindenhol. Kiesünk az EL kieséses szakaszából (52 kapura lövés, ellennek 5, de ő nyer 95. percben lőtt góllal, ami idegenben többet ér), kisz*punk a Liga kupa negyeddöntőből ugyanúgy, mint az EL-ben (egy kieső haladástól)... A bajnokin ugyanez...
Egyszerűen nevetséges, szánalmas. Klub ikon vagyok, már közel 8 éve a csapatnál vagyok, mindenki szeret, soha nem volt ilyen válságban a csapat... De kivágnám az ablakon a monitort!
Lehet itt még csinálni valamit, vagy ennyi volt, márciusban le is húzhatom a rolót? Nem szívesen bontanám fel a szerződését annak a hálátlannak, akit a tartalékok közé száműztem. Pláne, ha a problémát sem oldaná meg. (Amúgy a fradival vagyok)
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2015.12.04. 13:22:34