A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szabz27 #101897 Akkor kezdjük!
FM2016 Arsenal :
Félve kezdtem neki, mivel csak a kedvenc csapat és egy rossz eredményű szezon után tudsz repülni, de kárörvendeni lett okom, van Gaal, Pellegrini és Mourinho is repült a szezonban a csapatától, én meg bezsebeltem mindent amiben csak indultunk.
PL:
Végig a Man.City volt az ellenfél, januárban vettem át a vezetést, és onnan már ki sem engedtem, az ősi rivális sp*rs ellen pedig a hazai 3-1 győzelemmel a bajnoki címet 1 körrel a vége előtt be is húztuk.
A góllövőlista nem az enyém lett, de az év álomcsapatában 6 játékosom került, az év játékosa Ramsey lett, a játékosok szavazásán pedig Özil. A legjobb ifijátékos pedig Sterling.
Az év eleji szuperkupa meglett viszonylag könnyen meglett.
A ligakupában ha már eljutottam a döntőig (elődöntőben a Mu ellen kettős győzelemmel), a másik manchesteri csapat ellen játszottunk, és simalibával behúztuk a kupát is.
A FA kupa már ezek után majdnem rutin is lett, zsinórban 3X is felemeltük a világ legrégibb kupáját, a Wembleyben a londoni rivális Chelsea ellen aratott 4-2es győzelemnek köszönhetően.
BLben viszonylag könnyű csoportot kaptunk (Lazio,Celtic,PSV) csoportelsőként mentünk tovább, minek köszönhetően a Monaco ellen játszottunk (oda 3-3, itthon 1-0), megkaptuk a Barcelonát a legjobb 8 között (idegenben 3-2 vereség, otthon 2-1es siker), az elődöntőben a bajor gárda került velünk szembe.
Idegenben meglepetésre 2-1re nyertünk, otthon ugyanilyen arányban megint nyertünk. így irány MILÁNÓ!!
A döntőben meglepetésre nem Real, Atleti vagy Juve, hanem a másik ágon surranópályán a FC Porto került velünk szembe, de Bellerin fantasztikus assistjának köszönhetően Wilshere góljával végre London szebbik részébe került a BL kupa!
Így visszanézve, az év managere díj nem túlzás (így a magyar válogatottal is tudok mostmár kezdeni :) ), de a következő év nehéz lesz, mert nagy az elvárás. Igazolni már csak ifiket akarok, mert a keret elég masszív, ifikkel nincs hiba, mivel zseniálisak vannak, első évben pedig megvettem akiket akartam.
A taktikám pedig a következő volt:
Köszi a figyelmet!
Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.11.29. 11:45:21