A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Rotáció...2 meccs között hány helyen szoktátok/érdemes módosítani a kezdőcsapatot? /Arsenal 2016/
    Szezon előtt mindig megfogadom, hogy hú de rotálom a keretet, aztán a vége ugyan az mint most is.

kapus fix, padon sosincs másik
    2-2 jobb, balhátvéd, fizikai állapot, forma alapján cserélve időnként, de kicsit itt is megvan hogy ki az elsőszámú
    2 alap fiatal brutáljó középhátvéd, 1 öreg Mertesacker meg 1 van de minek jellegű olcsó beugrós, aki elvan a padon is
    2 vkp, váltják egymást
    2 középpályás (Ramsey meg egy fiatal srác)
    elől megint csak nincs sok variálás
    Özil, Walcott, Oxlade, Wilshere, Draxler ötös van variálva a 2 szélső+AMC posztoknál
    3 csatárral futottam neki a szezonnak, Fierro lenne akiből focistát szeretnék faragni, de töketlenkedik olykor, van még egy csodagyerek, meg hoztam most egy veteránt szintén óccsó beugrósnak.

Tehát akárhogy számolom 20-22 játékossal megyek minden szezont. Közben mondjuk 32 játékos kölcsön van adva :D bár ezek nagy része selejt ifista, a Fradikámnak is lepasszoltam egy csomó játékost, olyan 15 az akiből még lehet valaki.
    Egy fiatal játékos azt hiszem jobban fejlődik ha kölcsön van adva spanyol, holland, angol, francia kiscsapatoknak vagy ha más nem angol kettőbe mint úgy hogy kupában megyünk 3 kört, meg gyengébb csapatok ellen 10 meccsenként fél órát.

Szóval - egy 4231-es hadrendnél hogy a manóban lehet normálisan játszatni ennél a 22 játékosnál többet úgy, hogy mindenki kapjon elég lehetőséget, illetve csak a rotáció miatt ne vegyem ki azokat akik jól teljesítenek? (plusz ugye egy összeszokott védelmet amúgy is csak fáradtság vagy külső tényezők miatt szedek szét)