A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Miután leléptem a Rosengard FC-től, 5 hónapig kerestem melót. 16 csapat keltette fel az érdeklődésemet ez idő alatt, jelentkeztem is mindenhova. A Red Bull Salzburg és a Pacos Ferreira konkrétan kinevetett. Többek között jelentkeztem a Bursaspor, Panathinaikos, Nacional da Madeira kispadjára, de nem jutottam el a tárgyalóasztalig. Interjúra hívott viszont a Xanthi, KV Kortrijk, Admira Wacker és a Vitóra Guimaraes, de nem győztem meg őket.
Ezután repültem Belgiumba, ahol végül sikerült megállapodnom a Lokeren vezetőivel.
Sporting Lokeren, 2017/18-as szezon vége
A klub
1915-ös megalapítása óta nem sok sót ettek meg, összesen 2 kupagyőzelemre futotta nekik 2012 és 2014-ben. A pénzügyek horrorisztikusak, tőkeinjekció nélkül komoly bajok lesznek. A keret is siralmas, íme a legjobb labdarúgók:
Starzinsky Odoi Salah Ninaj
Az elmúlt 3 szezonban 15., 9. és 14. helyen végeztek, de ez itt Belgiumban vajmi keveset jelent, hiszen egy elborult playoff rendszer működik, de ebből a leírásból hiányzik az a tény, hogy még a másodosztály rájátszásának 2-4. helyezett csapatai is csatlakoznak az Európa Liga playoff csoportba, de mondjuk az ottani első meg nem... Egyébként 6 csapat jut valamelyik nemzetközi kupába.
Néhány nap után érkezett egy váratlan, de annál örömtelibb hír, így a pénzügyek sokkal jobban festenek.