A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Rosengard FC 2017/18, 3.szezon
Az eddigi legnehezebb feladat előtt álltunk, hiszen vastagon utolsónak várt a média és a liga 7 félprofi csapatához tartoztunk. A jó szezonhoz az eddigi legnagyobb bevétel nagyon jól jött, melyet természetesen a bérekre fordítottam, de azért megtörtént az első pénzmozgással egybekötött transzfer is.
A fontosabb érkezők: Abaya Bergman Berqvist Ericson Eriksson Mellqvist
A bajnokságot nagyon hullámzó teljesítménnyel kezdtük, ismerkedtünk a magasabb szinttel. A végére belejött a csapat és ha nem produkálunk egy 4 meccset vereségi sorozatot, akkor egyenes ágon feljutottunk volna.
Így maradt a playoff.
Az ellenfélről annyit, hogy a 3 legjobb játékosuk keres annyit, mint nálunk az egész csapat. Az első meccsen óriási meglepetésre minimális fölényben játszottunk és a harmadik szezonját nálunk kölcsönben töltő Lagemyr góljával 1-0ra nyertünk.
A visszavágóra komoly önbizalommal érkeztünk, de sajnos a realitás győzedelmeskedett. Mondjuk meglehetősen bosszantó volt, hogy az első 3 lövésükből 3 gólt szereztek, mi csak egy iszony nagy mákos öngólt tudtunk felírni, majd kitámadtunk a 2. félidőben és kétszer le is kontráztak minket.
Ezzel nekem véget is ért a svéd kaland, komoly 3 csillagos reputációt építettem, edzői tanfolyamra jártam, sokat tanultam. Jöhet a következő feladat.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.11.22. 10:01:07