A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Korábban említettem, hogy egy vándorkarrierbe fogtam, ahol nem egy adott csapat, hanem saját magam felfuttatása a cél. Pár szóban akkor:
A Manager
National A licenszel és félprofi múlttal kezdtem, így bőven van hova fejlődnöm. Az első állomásom a Rosengard FC 1917 gárdája. A csapat egy malmöi kerület nevét viseli, ahol Ibrahimovic felnőtt. Nem felejtette el a gyökereit, ma sportcentrumot üzemeltet itt, mellesleg klublegenda, bár tudtommal nem játszott itt egy meccset sem. A csapat a takaros, 4 ezer férőhelyes stadionjában játssza a meccseit.
Rosengard FC 1917
A csapat háttere viszonylag rendben van, bár itt a svéd negyedosztályban azért nincs pénz. 2007-ben megnyerte ezt a ligát, pár évig egyel feljebb vitézkedtek, de azóta itt tengődnek. Azért jöttem, hogy ezen változtassak. Mellesleg a média a 2. helyre várt, szóval illendő volt a feljutás.
A keret
A csapat igazából rendben van, minden posztra akad 2 ember, viszont csatárom nem volt használható. Gyorsan szövetkeztünk az IFK Göteborg csapatával, így sikerült Patrik Karlson-Lagemyrt megkaparintani egy évre, aki igencsak kimagaslott a többiek közül.
A bajnokság
Könnyűre sikerült az egyébként elvárt feljutás, jó volt ez az év arra, hogy megismerkedjek a játékkal. Csapat statok és húzóemberek:
Lagemyr Kackarovski Bjelkanovic Sherifi