A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A Haladás lesz a következő, de még erőt kell venni magamon hozzá. Talán jövő héten, vagy azután. Nem fogom megközelíteni a 15-ben elért 2000+ órát, nekem is jár a kikapcsolódás.

A fő különbség a 15 és a 16 között, hogy ez egy ezressel többe került. Fejlesztés, hogy a 16-ban már tényleg sz@rni sem lehet elmenni riporter nélkül. Valamint a sajtótájékoztatóknál, tárgyalásoknál még több lehetőség közül lehet válogatni. A többi kozmetikázás vagy kabaré, mint a pálya mellett gimnasztikázó menedzser. És ott a Backroom Advice, ami soha nem látott részletességű lett. Eddig viszonylag kevés marhaságot hordott össze a stáb, de most már akár 20-25 naprakész, és nélkülözhetetlen tanáccsal látnak el. Küldjek scout-ot Hollandiába, mikor be sincs töltve Hollandia. Vagy küldjek scout-ot Törökországba, de a török scout ott van, és már hónapok óta küldözgeti a riportokat. Vagy inkább a 4-2-3-1 Wide passzolna a csapathoz, pedig 5 éve 4-1-3-2 Narrow a felállás, és egy árva szélső sincs a csapatban. Esetleg nagy segítség lenne a stábnak XY edző, aki mellesleg hülye mint a segg. Vagy ajánljam már fel a tehetséges Juszuf gyereket kölcsönbe. De ha felajánlom, a tehetséges Juszuf gyerekből nem lesz saját nevelés. Bár ezek régebb óta részei a játéknak, de azóta is csodálója vagyok a készítők remeklésének. Szóval a stáb rengeteget segít... de a legritkább esetben hallgatok rájuk. Azért érdemes odafigyelni, mert a sok hülyeség között néha megbújik egy hasznos tanács is. 20 év alatt előfordulhat 1-2.

Aztán már olyan okos az orvos, hogy megmondja azt, amit én is látok. A sérülésből lábadozó játékos még nem teljesen egészséges, ne erőltessem. De nem vagyok hatökör, ott a neve mellett, hogy csak tegnap kapta meg az új falábat. Vagy berakhatom 30 percre, de közben még mindig sérült jelzése van. És még sok érdekes és hasznos újítás van, ami miatt kihagyhatatlan az fm 16. De még csak 87 órát játszottam, sok kellemes meglepetés vár rám. Mint például a dinamikus rivalizálás, ami a játékot állítólag teljesen új szintre emeli.

Nehezebb vagy könnyebb? Öt szezon klubcsapatnál, és két válogatott néhány éves irányítása után szerintem nem nehezebb mint a 15. Ami elég érdekes, hogy egyetlen játékosom sem sírt a kevés játéklehetőség miatt. Pedig amikor már viszonylag erős lett a keret, ment az állandó rotáció, folyamatosan 10 embert cserélgettem. ( az 1 key player-t nem mertem) A 15-ben nem is emlékszem, hogy valahol is konfliktus nélkül ment volna a rotálás. Legalábbis karrier elején. Nem egy kezdő igen hamar jártatta a pofáját ha padról nézte a meccset, de ilyen miatt semmi problémám nem volt. Most vagy kifogtam egy csapat birkát, vagy visszavettek ebből. Mert sírni ugyanúgy tudnak, ha valaki érdeklődik utánuk. Ajánlat a holdban sincs, de ők már előre aggódnak.