A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hali
ismét segítség kellene :) (FM14, Arsenal)
A védekezésem valami katasztrófa és nem tudok rájönni miért...
Szcezny le lett cserélve Ter Stegenre, hogy hátha, de így se jobb a szitu. Jenkinson, Lucas Farias (egy brazil JHV), Luke Shaw, Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Dória, Batth alkotja a védelmet, alap esetben a Ter Stegen - Farias, Mertesacker, Dória, Shaw 4-es van hátul, illetve BWM-nek Wanyama, de így is bénázunk, nem egyszer volt, hogy 3-4 játékos gyűrűjében lő gólt az ellenfél.
A győzelmek jönnek, BL csoportkörből 5/5, bajnokságban 8-2-2, bár 6 ponttal lemaradtam már a Chelseatől, viszont a gólarányom 31/20, ami rettenetes, csak 5 csapat kapott tőlem több gólt (igaz, senki se lőtt többet tőlem). 2013/14-ben 71/34-es, 14/15-ben pedig 84/32-es gólaránnyal zártam és bajnok lettem. Erre a szezonra még kölcsön van adva Umtiti a Lyonnak, jövőre ő is ott lesz, a tervek szerint a Ter Stegen - Farias, Umtiti, Dória, Shaw hátsó alakzat az amihez 3-4 szezonon keresztül nem kellene/szeretnék hozzányúlni, meg szinte biztos hogy a taktikával van valami gebasz, csak nem tudom, hogy hol és mit kellene nézni, illetve csiszolni. Sőt a fő gond, hogy tavalyhoz képest csak a kapuban történt változás, de nem tudom, hogy rengeteg edzőmeccs, és vagy 25 tétmeccs után még ennyire nem illeszkedett volna be az új kapus?
ja és a legrosszabb az egészben, hogy szinte mindig 2-3x annyi lövésem van, dominálom a meccseket, de ha 2 lövése van az ellenfélnek akkor abból 1 tuti hogy bemegy, az eddigi 22 tétmeccsből 4 volt amit nullásra hoztam, de a 9 barátságos meccsen is volt 5 meccs ahol kaptam gólt, az Astra Giurgiu és a Bunyodkor Toshkent is sikeresen utalt talál a kapumig :D
tanácstalan vagyok...
Utoljára szerkesztette: kosheen, 2015.11.01. 14:56:09