104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
  • GeoTrasher
    Igen, valszeg ez lesz a helyzet. Csak annyira érhetetlen...
    Na majd beszámolok a végeredményről. Még bizakodom, csak 1 ponttal megy a PSV.:)
  • bexinho
    A 2011/2012-es szezont valahogy így bukta be a Manchester United is. Szezon közben volt, hogy 10 ponttal vezetett a City előtt, majd az utolsó fordulóra pontegyenlőséggel állt a két csapat az "1. helyen". Majd miután a United megnyerte a meccset (ezzel bajnoknak tekintve magát), a City a 94. percben 2-2-ről 3-2-re hozta a meccsét Agüero góljával. Ezzel pedig bajnokok lettek (pontegyenlőség volt így is, de más alapján jobban voltak). Akkor visszaütött a '99-es meccs. Ha jól tudom, akkor előzték volna meg a legtöbb premier ligát nyert csapatot (Liverpool)... De az utóbbit lehet rosszul tudom.

Szóval ahogy mondani szokták, a fociban bármikor bármi megtörténhet.

Én a helyedben a meccs előtti és közbeni beszéden változtatnék. Azok meccseket dönthetnek el. Lehet a csapatnak most az kell, hogy a terhet le kell venni a vállukról. Vagy éppen fel kell tüzelni őket, hogy nehogy a győzelem kapujában hagyják magukat legyőzni.
  • zyndar
    Szimulátor. IRL lásd Chelsea.
  • GeoTrasher
    Egy kérdés: hogy lehet megállítani a lejtmenetet? Ajax, első 25 meccs vereség nélkül, 7 pont előny, majd vereség a PSV-től és azóta csak az... Egyszerűen érthetetlen, pedig szinte semmi változás a keretben, minimális rotálást alkalmaztam. Így viszont bukom a bajnoki címet, pedig van még 4 meccs.
    Mit rontok el? Vagy ez kódolva van? (FM15)
    Kész vagyok!:)
  • rg60
    Hello!

Nagyon remélem jobb lesz, mint a 2015, mert ezt számomra egy nagy csalódás!
    Sajnos a csapatutasítások amiket a meccs közben lehet adni, teljesen feleslegesek, legalábbis nekem ez az érzésem.
    Amikor hátravont védősort minden 2. meccsemen átívelték , úgy hogy a félpályán állt a komplett védelem, ez egy vicc.
  • fordjee
    Az jó hír, köszi:)
  • geo91
    persze, a mellékelt kóddal le tudod steamről tölteni
  • fordjee
    Ha megveszem a dobozos dvd verziót, akkor azt steamen keresztül is le tudom utána tölteni? Most olyan laptopom van, amiben van dvd olvasó, de nemsokára lecserélem és a másikban már nem lesz.
  • korbin555
    Dragowski mindkettőnél jobb lehet. Övé a legmagasabb PA a fiatal kapusok között. És őt könnyebb is megszerezni. Már tavaly végigvédte a szezont, van tapasztalata is. És van egy Meret is, akiből szintén világklasszis lesz.
  • zaki
    Na, akkor megvan a Buffon utod :o
    Scuffet sem rossz, de amilyen gyorsan berobbant par eve, olyan gyorsan el is tunt :c
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.11.02. 11:15:30
  • korbin555
    És még durvább lesz.
  • zaki
    Thx. A Milan 16 eves kapusara gondoltam, sry :D
    Kapusok kozul o lesz a legnagyobb tehetseg a 16-ban.
    Most kerult be a kezdobe IRL, durva 16 evesen :o
  • korbin555
    Meg akarják venni tőled a pályaválasztói jogot 3k-ért. Náluk több bevétel várható, ha belemész, a bevételen fele-fele arányban osztoztok majd. Néhány ezrest be lehet invesztálni ebből, szegény csapatnál az is jól jöhet. Tavaly a svéd háromban néhányszor felajánlották nekem is. De asszem már a 12-ben is benne volt ez.
  • zyndar
    Ez mi a tosz?

@Zaki: Tess. Volt még vagy 4, de ők elég kakik :)
    Donna1 Donna2 Donna3
  • zaki
    FM16-bol Donnarummarol be tudna valaki egy kepet linkelni? Thx :)
  • Lópikula
    google
  • Gerdzso
    Azért vannak változások bőven. Bár mire Colchesterrel feljutok majd, addigra már úgyis mindegy lesz :D
  • kosheen
    hali

ismét segítség kellene :) (FM14, Arsenal)
    A védekezésem valami katasztrófa és nem tudok rájönni miért...
    Szcezny le lett cserélve Ter Stegenre, hogy hátha, de így se jobb a szitu. Jenkinson, Lucas Farias (egy brazil JHV), Luke Shaw, Gibbs, Koscielny, Mertesacker, Dória, Batth alkotja a védelmet, alap esetben a Ter Stegen - Farias, Mertesacker, Dória, Shaw 4-es van hátul, illetve BWM-nek Wanyama, de így is bénázunk, nem egyszer volt, hogy 3-4 játékos gyűrűjében lő gólt az ellenfél.
    A győzelmek jönnek, BL csoportkörből 5/5, bajnokságban 8-2-2, bár 6 ponttal lemaradtam már a Chelseatől, viszont a gólarányom 31/20, ami rettenetes, csak 5 csapat kapott tőlem több gólt (igaz, senki se lőtt többet tőlem). 2013/14-ben 71/34-es, 14/15-ben pedig 84/32-es gólaránnyal zártam és bajnok lettem. Erre a szezonra még kölcsön van adva Umtiti a Lyonnak, jövőre ő is ott lesz, a tervek szerint a Ter Stegen - Farias, Umtiti, Dória, Shaw hátsó alakzat az amihez 3-4 szezonon keresztül nem kellene/szeretnék hozzányúlni, meg szinte biztos hogy a taktikával van valami gebasz, csak nem tudom, hogy hol és mit kellene nézni, illetve csiszolni. Sőt a fő gond, hogy tavalyhoz képest csak a kapuban történt változás, de nem tudom, hogy rengeteg edzőmeccs, és vagy 25 tétmeccs után még ennyire nem illeszkedett volna be az új kapus?
    ja és a legrosszabb az egészben, hogy szinte mindig 2-3x annyi lövésem van, dominálom a meccseket, de ha 2 lövése van az ellenfélnek akkor abból 1 tuti hogy bemegy, az eddigi 22 tétmeccsből 4 volt amit nullásra hoztam, de a 9 barátságos meccsen is volt 5 meccs ahol kaptam gólt, az Astra Giurgiu és a Bunyodkor Toshkent is sikeresen utalt talál a kapumig :D
    tanácstalan vagyok...
    Utoljára szerkesztette: kosheen, 2015.11.01. 14:56:09
  • zyndar
  • Volcanor
    Jött az üzenet, hogy visszaért a csapat az amerikai túráról, miközben már 3 Szuperkupa meccset is lejátszottunk.
  • korbin555
    A 15-ben már rizikós pihentetni a kezdőjátékosokat. A kulcsjátékosokat meg főleg. Nekem sokszor lehetetlennek tűnt, hogyan lehetne balhé nélkül mindenkit játszatni. Az SI megmondta, hogy olyan csapat a világon nincs, ahol mindenki elégedett. Piszok jól megcsinálták. Talán túl jól is, mert egy 18 éves ne sírjon a kevés lehetőségért ha 15x kezdő, meg 20x csere. De a cserekapus is óbégatott a 20 meccsével, ami szerintem túlzás. A valóságban a padozó kapusok kapnak 5 kupameccset, oszt jónapot.

Én mindenhol rotáltam, akinek nem tetszett, annak pá. A kezdők minden 3. meccsen pihentek, így mindenki játékban volt. Voltak ebből problémáim, de ahogy múltak az évek, egyre kevesebb. És nem csak azért, mert a rotációs keret mindig erősebb lett. Ahol sok volt a saját nevelés, ott nagyon kevés gondom volt a játékosokkal. Én meg felnőtt játékosokat nem nagyon igazolok, csak gyerekek tucatjait. Belenőnek a szisztémába, aki eléri az első csapatot az elégedett a sorsával, és többnyire lojálisak is. Ha sikeres a klub, persze.
  • kosheen
    hali. egy kis kérdés
    sokszor hallani, hogy a legjobb ha 2 egyforma csapatot ki tudok állítani.
    Ezt szoktátok csinálni?
    Nálam mindig úgy alakul a végén, hogy van egy erős kezdő, a cseréik pedig pár évvel fiatalabbak, akikből majd klasszisok lehetnek, és rotálás címszóval őket játszatom a gyengébbek ellen. Meg lehet azt oldani hosszú távon normálisan hogy 2 ugyanolyan képességű játékos legyen ugyanarra a posztra?
    Pl - ha elkapja a csatár a fonalat akkor csak rotálás miatt én nem szívesen ültetem padra, vagy ugyanígy, mondjuk (Arsenal esetében) ha van egy Özil kaliberű játékmesterem, akkor nem tűnik egyszerűnek hogy egy másik 50 milliós játékossal felváltva játszanak.
    Vélemény?
  • korbin555
    Ja, nálam is. Gondolom azért, mert a csapatutasítás rész máshogy van megcsinálva mint a 15-ben. De fél perc alatt helyreraktam.

Van egy listám csodagyerekekről. Max 20 évesek, potenciál szerint sorba állítva. 1, 2. Hátha hasznos lesz valakinek. Nekem nem valószínű, mert nem kezdek gazdag csapatokkal. De aki megteheti, összevásárolhat párat.
  • zyndar
    korbin említetted, hogy lehet exportálni taktikát a 15'-ből. Ez lényegében igaz, megjegyzi a posztokat/feladatköröket, az egyéni utasításokat, de a csapatutasításokat összecseszte.
  • Sysfox
    És mi változott az FM2016-ban? Az újításokról van valami?
  • zyndar
    Köszi. Így nyilván jobb, mint eddig volt... :D
  • korbin555
    Karácsony, újév környékén már várható itt-ott drasztikus leárazás. Arra eltűnnek a bugok is.
  • korbin555
    To change the location of your Sports Interactive folder which contains save games, graphics and other files you need to add a command line to the game launch options.

To do this follow the instructions below:

- First of all create the folder in the location you want it to be
    - Go into Steam and right-click on the game.
    - Select 'Properties'
    - Click 'Set Launch Options...'
    - Copy the following into the dialogue box: --user_data_location="path"
    - In the "path" section, enter the exact path where you created your folder.

The next time you launch the game, your Sports Interactive files will be saved to this folder.
  • Szabz27
    ja nekem a béta nem kell. semennyire sem. akkor megvárom , vagy ha lesz 50% off akkor veszem meg. ráér marhára
  • zyndar
    Valaki megtalálta, hol lehet a data mappát módosítani? Ott, ahol eddig volt, nincs meg az opció.
  • zyndar
    Én tegnapelőtt vettem 38 euróért az instant.gaming-en, most kaptam meg a kódot. Töltöm is le Steamen, csak éppen 150 kb/s sebességgel szakít. Gondolom sokan teszik ugyanezt.
  • Gerdzso
    Ha jól nézem, nem változott semmit, majd kiderül, hogy ez egy jó vagy egy rossz dolog.
  • korbin555
    Tudok adni linket, de a ruszki játékon "C" régiókód van, az nálunk használhatatlan. Ez lenne az. 1924 rubel (27,43€) az kb 8500 forint. Csak éppen a Steam nem engedi aktiválni Oroszország, Ukrajna, és a kaukázusi volt szovjet köztársaságok határain kívül. A csóró muzsikoknak adják elvtársi áron.

40€ alatt nem nagyon találni bétával sehol. Vagy kivársz, vagy kicsengeted.
  • Szabz27
    és hol lehet 26ért megvenni? tudsz adni linket? annyit ki tudok most adni majd rá :)
  • Szabz27
    Sziasztok!

Nem tettem még képet fel, mivel 30 napig nem lehet, közben az Arsenal jegelve is lett és a KTE lett a csapatom (mivel kecskeméti vagyok).
    Már 2018ban járok, 2X bajnok lettem, 2 magyar kupa és 1 ligakupa, szuperkupa győzelem már összejött. Viszont mivel BLben indultam, csoportharmadikként az EL-be jutottam vissza, ahol minden várakozást felülmúlva a későbbi győztes sp*rs ütött ki 2-1es összesítéssel az elődöntőben.
    EL:

image upload no compression
    Mennyei:

adult image
    keret:

image ru
    BL/EL kicsit alakulgat :)

screenshot windows 7

nagyjából ennyi.
    btw ez fm2014 még csak, az van meg eredetiben

Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.10.30. 18:33:41
  • zyndar
    Úgy fest az instant-gaming is szivat.Még nem sikerült béta kódot küldeniük.
  • korbin555
    Megvan.
  • Gerdzso
    Tamás Krisztiánnal mi történt? 15-ben nálam 10 éven át szerepelt, 7,2-7,9 között mozgott az éves átlaga a PL-ben. :D
  • miszka
    Valahol lehet még "előrendelni", hogy a Bétával lehessen játszani? ha igen megköszönném a segítséget, hogy hol.