A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A 15-ben már rizikós pihentetni a kezdőjátékosokat. A kulcsjátékosokat meg főleg. Nekem sokszor lehetetlennek tűnt, hogyan lehetne balhé nélkül mindenkit játszatni. Az SI megmondta, hogy olyan csapat a világon nincs, ahol mindenki elégedett. Piszok jól megcsinálták. Talán túl jól is, mert egy 18 éves ne sírjon a kevés lehetőségért ha 15x kezdő, meg 20x csere. De a cserekapus is óbégatott a 20 meccsével, ami szerintem túlzás. A valóságban a padozó kapusok kapnak 5 kupameccset, oszt jónapot.

Én mindenhol rotáltam, akinek nem tetszett, annak pá. A kezdők minden 3. meccsen pihentek, így mindenki játékban volt. Voltak ebből problémáim, de ahogy múltak az évek, egyre kevesebb. És nem csak azért, mert a rotációs keret mindig erősebb lett. Ahol sok volt a saját nevelés, ott nagyon kevés gondom volt a játékosokkal. Én meg felnőtt játékosokat nem nagyon igazolok, csak gyerekek tucatjait. Belenőnek a szisztémába, aki eléri az első csapatot az elégedett a sorsával, és többnyire lojálisak is. Ha sikeres a klub, persze.