A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Somae
    Két félét használok, egy védekező-kontrát és egy támadót. Minden ellenfél ellen szeretek az előbbivel kezdeni, fő a biztonság, ha érzem, hogy az ellenfél sansztalan átállok támadóba. A védekező taktika szög egyszerű, védők ahogy csak tudnak takarítsanak, ha jó helyre sikerül jöhet a kontra. A VKP már labdatartásra van állítva, egyenesen rúgja előre a csatárnak. Ez a taktika már az első szezon óta változatlan, csak az egyéni utasítások változnak, ahogy egyre jobb a játékos állomány. A támadó már más tészta, mivel ebben a szezonban pl. egyik csatárom sem volt túl termékeny főleg a szélsőkre kellett összpontosítani a taktikát. Nekik a feladatuk támadás során középre bevágni és érkezni a beadásra. Ez kiegészülve az érkező középpályásokkal már több lehetőséget teremt a sikeres befejezésre. Ami nagyon nagy bajom az az, hogy pontrúgásból nem vagyunk jók. Sem szögletrúgónk, sem szabadrúgáslövőnk nincs, összesen ebből a kettőből 7 gólt szereztünk az egész szezon során. Szerintem borzasztó mutató. Érdekelne is, hogy ki milyen rögzített beállításokat használ, hova, kihez mennek a szögletek és a szabadok? Illetve kinek mi jön be jobban, 1-2 vagy 3 csatáros játék? Mert én eddig az 1 csatárosat preferáltam csak, ehhez mindig ragaszkodtam, de kezdek kételkedni benne, olyan siralmasan rossz volt az előző szezon támadójátéka. És hiába a több ember a középpályán, valahogy mindig létszámhátrányba vagyunk a pálya közepén.