104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar

Egy ideje nem gyártok beszámolókat. Most a 6. szezont taposom, tavaly sikerült behúzni a PL-t. Ezen kívül egy Community Shield jött össze, tavaly BL-elődöntő. Nem volt tulajváltás, a hátteret folyamatosan fejlesztem. Club1 Club2 Csapat Pénzügyek
  • Darthmushroom
    MK Dons? :D beszámoló meg nincs? :D hol jársz? miket nyertél? milyen most a háttér? volt e tulaj váltás? soroljam még? :D
  • zyndar
    Akkor sem! bdsrstnt
  • Somae
    Persze, nem is azzal van a gond önmagában, hogy nem mi lőjük a legtöbb gólt. Hanem, hogy rendkívül rosszak a befejezéseink. A kaput eltaláló lövéseink alig 25-30%-a lesz gól, Vagy gyengék a lövések és elakad, vagy simán fogja a kapus, mert a kezébe rúgják. 1-1 elleni ziccerekben is max. 5 ből ha 1 bemegy, ezek többsége még a kaput se találja el. Ezért is akarok egy minőségi csatárt, ha kell az összes pénzt ráköltve, mert ha úgy sem javul a helyzet akkor tudni fogom, hogy ez valami játékbeli hibánk, amit lehet orvosolni, vagy valóban a csatárok képességeinek hiánya. áll fent.
  • zyndar
    Próbáld ki EZT, ha gondolod. Ellenfél utasítások ITT. Szélső védők lövik a szögiket.
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.10.27. 22:44:49
  • Lancelot1983
    köszi a választ, én nem használok pontrúgó technikát, taktikát meg próbálom mindig az alap kerethez igazítani, meg igyekszem figyelembe venni az adott bajnokságnál a végén milyen felállású legjobb 11-t választanak, hogy legyen esély minden poszton az én játékosomat szerepeltetni :) de ez még nem jött össze :)
    A támadó játékot lehet azért érzed kissé gyengébbnek, mert még azért friss feljutóként nem nagyon lehet elvárni egy csapattól, hogy verje a ligát, pláne, hogy ilyen sok meccset kell játszani nem?
  • yamato41
    Nem éri meg, mert máshol 32€.
    http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2016-cd-key-compare-prices/
  • gojoci
    Itt és itt lehet nézelődni, hol mennyiért kapható.
    Utoljára szerkesztette: gojoci, 2015.10.27. 21:31:03
  • zyndar
    Miért éri meg az alábbi oldalnak €38-ért adni, mikor UGYANAZ a termék €55 a Steamen pl.?
  • Somae
    Két félét használok, egy védekező-kontrát és egy támadót. Minden ellenfél ellen szeretek az előbbivel kezdeni, fő a biztonság, ha érzem, hogy az ellenfél sansztalan átállok támadóba. A védekező taktika szög egyszerű, védők ahogy csak tudnak takarítsanak, ha jó helyre sikerül jöhet a kontra. A VKP már labdatartásra van állítva, egyenesen rúgja előre a csatárnak. Ez a taktika már az első szezon óta változatlan, csak az egyéni utasítások változnak, ahogy egyre jobb a játékos állomány. A támadó már más tészta, mivel ebben a szezonban pl. egyik csatárom sem volt túl termékeny főleg a szélsőkre kellett összpontosítani a taktikát. Nekik a feladatuk támadás során középre bevágni és érkezni a beadásra. Ez kiegészülve az érkező középpályásokkal már több lehetőséget teremt a sikeres befejezésre. Ami nagyon nagy bajom az az, hogy pontrúgásból nem vagyunk jók. Sem szögletrúgónk, sem szabadrúgáslövőnk nincs, összesen ebből a kettőből 7 gólt szereztünk az egész szezon során. Szerintem borzasztó mutató. Érdekelne is, hogy ki milyen rögzített beállításokat használ, hova, kihez mennek a szögletek és a szabadok? Illetve kinek mi jön be jobban, 1-2 vagy 3 csatáros játék? Mert én eddig az 1 csatárosat preferáltam csak, ehhez mindig ragaszkodtam, de kezdek kételkedni benne, olyan siralmasan rossz volt az előző szezon támadójátéka. És hiába a több ember a középpályán, valahogy mindig létszámhátrányba vagyunk a pálya közepén.
  • korbin555
    Csak figyelj hétvégétől.
  • LasDen #101568
    amúgy is minek a beta? úgy is csak panaszkodnátok, hogy milyen szar :D
  • korbin555
    Én nem is bíztam bennük. Először úgy hirdették, hogy a kuponnal 32€ lesz. Amikor már lehetett volna rendelni, eltűntek, 2-3 hétig elérhetetlen volt a weboldal. Mikor előkerültek már 35€ lett belőle. Most meg a beígért béta sincs?

Béta verziót pedig árulhatnak bárhol. Kapásból találtam 7-8 helyet, ahol van bétás pre-order. Csak az általában 2-3€-val drágább, mint a normál. A legolcsóbb talán ez. Béta nélkülit pedig a szerbeknél olcsóbban is kapni. Megbízható oldalakon, PayPal fizetéssel is.
  • Solt
    Nem valószínű...
  • zyndar
    Vajon a Greenmam Gaming hivatalos Sega Store partner? Elvileg csak az ilyenek adhatnak beta kódot.
  • zyndar
    Király, au fmhungary-s pre purchase mellé mégsem jár beta...
  • szabocsaba1983
    Sziasztok!
    A scout-ban van olyan szűrő, ami megmutatja, hogy a játékos aláírna -e az adott csapatba?
    Elvileg a squad reputation lenne az? Mert itt a csapat ismertségét beállítva maxként, a kiszűrt játékosok szóba sem állnak velem...
    Köszi a válaszokat előre is!
  • Soulwave
    Bár nekem nincs ennyi órám, de a York City-s Premier League bronzérmem csak számít valamit :D Ja nincs proliszenszem
  • LasDen #101561
    York city várja a jelentkezéseket az edzői posztra. 2000 órával simán jók vagytok....
  • korbin555
    A fizetése jár neki. De senki nem gyógyult még ki a honvágyból a szabadságtól. Elengedheted ötször is, az nem fog segíteni.
  • kosheen
    ha egy játékos a lelki kis nyűgjei miatt kap egy kis kimenőt vajon akkor is jár neki fizetés?
    Itt hisztizik egy 18 éves gyerek hogy honvágya van, a tarcsiban van, szóval mondtam neki hogy felőlem mehet, nekem aztán mindegy, de most eszembe jutott hogy heti 6000 eurót csak nem adnék a vakációzgatásra neki... :D
  • korbin555
  • Somae
    Ha van pénz rá valamit mindig kikönyörgök a vezetőségtől. De mivel gyakorlatilag a 0-ról indultunk mindenben, így még ennyi idő után is az átlagos szintet értük el. Pont az FA Cup hozott egy kis javulást ezen a téren, meg lett egy tulajdonos váltás is a szezon végén, és az új tulaj sokkal inkább partner a fejlesztésekben. Így most először egyszerre folyik az edzőközpont és az utánpótlásközpont fejlesztése is, és a toborzást is fejlesztették. De igazi változást szerintem csak a mézes bödön, tehát a Premier League fog hozni. Új stadionról még csak nem is álmodom, alig 40% a kihasználtsága a mostaninak is, ha jól emlékszem 6 vagy 7 ezer fős jelenleg, de sose volt telt ház még. Az adatbázissal semmi gondom nincs idáig, problémát nem tapasztaltam ezzel, de én is sokadik verziót próbáltam ki mire rátaláltam erre. A legtöbb módosított valóban hibás, ez talán azért kivétel mert simán aktiválja a ligákat a 9. osztályig, semmi mást nem módosít, és ezek a liga struktúrák már alapból benne vannak a játékban, csak inaktívak. De lehet tévedek, ebbe nem vagyok biztos. Persze ha most jönne elő valami gond nagyon mérges lennék...... :)

Lancelot: Köszönöm, és természetesen rakok be majd képeket, meg írok is egy kicsit a taktikáról, úgy is szeretném kikérni a véleményeteket pár dologban. Kedden leszek szabadnapos, akkor fogom tudni megcsinálni.
  • zyndar
    Hozzád képest kismiska vagyok...
  • LasDen #101555
    lehetek a barátod? oh wait...
  • geo91
  • zyndar
    Nagyon szép! FA kupa elődöntő, igazi szenzáció. A létesítményeket mennyire engedik fejleszteni?
    Ha jól rémlik, akkor egy utángyártott adatbázissal tolod. Működik rendesen? Nincsenek olyan dolgok, mint amikről korbinbá' is írt korábban? Én az előző kiadásban egy francia negyedosztályú csapattal, a Villemomble Sports csapatával igencsak megszívtam: megépült az új stadion, de mindig csak kiírták az átadás dátumát, ami nem történt meg, ez ment 3 évig, addig a Parc des Princes-ben játszottuk a hazai meccseket. 1 hónappal azután, hogy csak sikerült átadni, jött egy új tulaj, jön a hír, hogy veszélyben az állásom, legyintettem (nyílegyenesen mentünk a Ligue 1-ig, ahol elsőre hetedikek lettünk meg Ligakupát nyertünk, így EL-ben voltunk érdekeltek), majd úgy kirúgtak, hogy a lábam nem érte a földet...
  • Lancelot1983
    grat, majdnem meglett a feljutás, taktikáról majd dobsz egy képet? mind a 8 szezonban ugyanazt használtad vagy változtattál közben?
  • korbin555
    Greenman Gaming. Volt kuponom, azzal 10400 HUF-ra jött ki. Ennél olcsóbbat én csak béta nélkülit találtam.
  • Volcanor
    Honnan rendelted? Eddig 32 € volt a legolcsóbb, amit találtam.
  • Somae

GUILDFORD CITY - 8.SZEZON

Friss feljutóként a League 1-ba elég gyengének éreztem a keretet, de továbbra sem tudtam komoly erősítéseket hozni. A stadion kötelező bővítését pedig most csak kölcsönből tudta a klub finanszírozni, így megint korlátolt lehetőségek álltak a rendelkezésemre. Persze azért jöttek új emberek bőven, a bevethető 5 kölcsönjátékoson kívül 7 új igazolásom volt, főleg a védelembe és a kapuba. Mivel a szinte teljesen új védelem miatt nem akartam rossz eredményeket és így rossz morált a rajtra, ezúttal kisebb csapatokkal játszottunk a felkészülés során, az egyik kivétel a PL-es Everton volt, természetesen erről azért nem mondtam le. :) A bajnokság számunkra teljesen kiegyenlített volt, most nem voltak hullámvölgyek, de kiugró eredmények sem, célkitűzésem idén az 56 pont volt (az eddigi szezonokban ennyi volt, amivel biztos bent lehetett maradni itt), ezt a 42. fordulóban el is értük, utána már megnyugodtam. A hátralévő meccseket pedig szépen jöttek az eredmények, és 70 pontot gyűjtve összejött a rájátszást érő 5.hely. A bajnokságot megint a Luton Town nyerte, ahogy tavaly is a League 2-ba, úgyhogy mi még nem is vagyunk nagy szám... :)Az elődöntőben a Chesterfield lett az ellenfelünk, otthon kezdtünk és egy 1-1-el várhattuk a visszavágót. Ott viszont egy 4-0-s vereséget szenvedtünk, így nem jutottunk be a rájátszási döntőbe. Nem voltam csalódott, ez volt a maximum, sőt annál is több. Főleg azért mert az FA Cup valami hihetetlenül alakult számunkra. Első körből indultunk, és az utunk során végig League 1,2 illetve Championship-es csapatokat kaptunk, utóbbiakat rendre hazai pályán. Aztán egyszer csak már az FA Cup elődöntőjében voltunk, és vártuk a sorsolást. Crystal Palace, Chelsea, Liverpool. A Crystal Palace élcsapat lett, a bajnoki címért küzdöttek, már megnyerték a League Cup-ot, szóval egyik sem könnyű ellenfél. Végül a Liverpool lett a befutó, velük találkoztunk a Wembley-be. Telt ház előtt. 90 ezer néző Anglia egyik legnagyobb klubja ellen, beteljesült az álmunk. A 77. percig bírtuk a folyamatos nyomást, de akkor befújtak ellenünk egy büntetőt, majd pár perccel később kaptunk még egyet, 0-2, az álom véget ért. Ezzel viszont, ha csak halványan is, de felrajzoltuk magunkat az angol foci térképére. A döntőt pedig a Crystal Palace nyerte. :) A Johnstone's Paint Trophy most a déli csoport elődöntőéig tartott, ott a Newport vert meg minket, de itt főleg az elégedetlenkedők játszottak csak. Időrendi sorrendben talán a League Cup-al kellett volna kezdeni, mivel itt jött össze először az elsődleges cél, tétmeccsen játszhattunk egy Premier League-es ellenfél ellen. Az első körben a Bristol-on jutottunk túl, ezután kaptuk meg a Newcastle-t. A stadionunk átépítése miatt egy kemény 750 fős pályán kellett fogadnunk őket, persze telt ház előtt. És ugyan 3-0-ra kikaptunk, azért jó móka volt ez is. :)
    Így egy nagyon tartalmas és izgalmas szezont produkáltunk, remélem a következő is hasonló izgalmas lesz, persze már a feljutással kiegészülve. :) Lesz munka a nyáron, a bajnokság végén kapott fél millió és az FA Cup meneteléssel begyűjtött 1,5 millió font nem is jöhetett volna jobbkor, így lesz egy kis mozgásterem az átigazolásoknál. Előzetesen egy 1,3 milliós átigazolási keretet adtak, meglátom ez változik-e a szezon elejéig, de ha nem akkor most el fogom költeni. A védelemmel nincs gond, de a támadó szekció nagyon halvány, kell egy befejező csatár, addig nem fogunk tudni előre lépni. Ez lesz a prioritás.
    Utoljára szerkesztette: Somae, 2015.10.24. 18:42:07
  • Lancelot1983
    tudom ezzel tisztában vagyok, engem az zavart, hogy mexikó és costa rica is az u23-as csapatával szerepelt mindegyik copa americán a játékban a centenárium után, miért nem a rendes csapatukkal? mexikó egyébként a legjobb csapatával szokott részt venni legutóbb volt, hogy hozták a b csapatot az arany kupa miatt, de előtte mindig a legjobbjaik voltak itt, lehet akkor a játék is ezt építette be?
  • korbin555
    Idén pedig Jamaica volt a vendég. Le sem égtek, három szolid 1-0-ás vereség.
  • LasDen #101546
    a Copa Americán mindig is vettek részt meghívott csapatok. Akik általában Észak-, Közép-Amerikából kerülnek ki. Pár éve Japánt hívták meg, de nem tudtak jönni. Mexikó már sokszor szerepelt, de nem szokták a legjobb válogatottjukat küldeni, főleg az Arany Kupa miatt, ami egy évben szokott lenni a Copával...
  • Lancelot1983
    akik már sokat tolták azoktól kérdezném, hogy copa americán egy idő után nektek is ilyen mexikó u23 meg costa rica u23 csapatok vesznek részt meghívottként rendszeresen?
  • Lópikula
    jóságosnak tűnik!!!
  • korbin555
    Bizony, jövő hét péntek. Éppen ma reggel rendeltem meg. Tavaly meg ezen a napon jött ki.
  • zyndar
    Ugye jövő hét pénteken már kint a béta? Az roughly 2 weeks before release
  • zyndar
    Volt benne pár ordas nagy gól. Azok a csíkok a játékosok feje felett elég mortal combatosak, tuti ki fogom kapcsolni :)
  • korbin555