A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Somae
    Ha van pénz rá valamit mindig kikönyörgök a vezetőségtől. De mivel gyakorlatilag a 0-ról indultunk mindenben, így még ennyi idő után is az átlagos szintet értük el. Pont az FA Cup hozott egy kis javulást ezen a téren, meg lett egy tulajdonos váltás is a szezon végén, és az új tulaj sokkal inkább partner a fejlesztésekben. Így most először egyszerre folyik az edzőközpont és az utánpótlásközpont fejlesztése is, és a toborzást is fejlesztették. De igazi változást szerintem csak a mézes bödön, tehát a Premier League fog hozni. Új stadionról még csak nem is álmodom, alig 40% a kihasználtsága a mostaninak is, ha jól emlékszem 6 vagy 7 ezer fős jelenleg, de sose volt telt ház még. Az adatbázissal semmi gondom nincs idáig, problémát nem tapasztaltam ezzel, de én is sokadik verziót próbáltam ki mire rátaláltam erre. A legtöbb módosított valóban hibás, ez talán azért kivétel mert simán aktiválja a ligákat a 9. osztályig, semmi mást nem módosít, és ezek a liga struktúrák már alapból benne vannak a játékban, csak inaktívak. De lehet tévedek, ebbe nem vagyok biztos. Persze ha most jönne elő valami gond nagyon mérges lennék...... :)

Lancelot: Köszönöm, és természetesen rakok be majd képeket, meg írok is egy kicsit a taktikáról, úgy is szeretném kikérni a véleményeteket pár dologban. Kedden leszek szabadnapos, akkor fogom tudni megcsinálni.