A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A régi motorosok örök problémája, hogy túl könnyű a játék. De szerintem inkább motivációs gondjaid vannak. Régen ennél sokkal könnyebb volt a játék, mégis toltuk. A 10 szezon meg utópia a legtöbb menedzsernek, mindössze 3,5% jut el olyan hihetetlen messzeségbe. A türelem és kitartás ritka tulajdonságok.

Magamból kiindulva, a 15-öt már januárban untam. Valahogy eljutottam odáig, hogy nem igazán érdekel. Úgy nézek rá mint egy matematikai feladványra. Hogyan jutok el a legrövidebb úton A pontból B pontba. Hogyan legyek gazdag, és akkor minden meg van oldva. Erre a játék megadja a lehetőséget (talán túl könnyen is, ebben egyetértek, de a fociban rengeteg a pénz) így minden karrier egyforma. A pofák mások, de a feladat ugyanaz. Én úgy tűnik kiégtem, de ez nem a játék hibája mert az most is jó.

Per pillanat ott tartok, hogy még azt sem döntöttem el, megveszem-e. De valószínűleg mégis megveszem, hogy nézne ki ha nem tenném. A 06 óta megvan az összes, néhány karriert pedig csak képes leszek lejátszani. Bár veszettül élvezem, hogy nem "kell" játszanom. Az elmúlt évtizedben 1-2 hét szünet után már elvonási tüneteim voltak, de most egyáltalán nem hiányzik.