104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #101499 Grat, jól haladsz, ennyi türelmem nekem nem lenne:)
Egy kérdés: olvasom, hogy a 2016-ban magaddal tudod vinni a mentést és lehet folytatni telefonon tableten. Ezen felül lesz megint egy Handheld verzió. Ezt a folytatást vajon mire értették? Milyen telefonokra, tabletekre? Akkor minek a handheld verzió? Nem teljesen értem. -
Király, gratulálok! Talán mostmár fogsz tudni értelmes játékost igazolni/kölcsönözni. -
+1,nekem a 15-ben nem sikerült kivinnem a csapatot egyik világeseményre se,csak egy óceánia kupa jött össze 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Somae #101496
GUILDFORD CITY - 7.SZEZON
Végre eljutottunk a profik világába, ebben a szezonban már a League 2-ban vitézkedhettünk. Felkészülés rendben volt, megint sikerült egy Premier League-es csapatot elcsábítanunk, ezúttal a Cardiff City-t láthattuk vendégül. Átigazolásoknál továbbra is tartom magam az ingyen vagy kölcsönben elvhez, szerencsére az egész Nagy-Britanniát figyelembe véve nagy a merítési lehetőség, és már a Scouts-ok sem kutyaütők teljesen. A bajnokságot egész jól kezdtük, jöttek szépen az eredmények, de olyannyira, hogy fél távnál az élen voltunk 2 pont előnnyel. Gondoltam király, ha így folytatjuk ez így sima lesz, úgyhogy nem is változtattam a kereten a télen. Nagy hiba volt, mert a fordulás után már komolyan vettek minket, és sorba jöttek a vereségek, ezen egy védekezőbb taktikaváltás segített valamelyest, de így is a második kört 7 győzelem, 8 döntetlen, 8 vereséggel zártuk, abszolút középcsapat teljesítményt nyújtva. De a 24 csapatos bajnokság nagy előnye, hogy durván mennek a körbeverések, így is csak a 4. helyig csúsztunk vissza, kiharcolván a rájátszást. Mondom frankó, legutóbb is marha jól sikerült... :) Elődöntőben a Chester várt ránk, jól ismertük őket régebbről, nem sok jó emlék jutott eszembe. Idegenben 0-0, otthon pedig 1-0-ra győztünk, nem panaszkodhattam, megérdemeltük. Jöhetett a döntő, a Wembley, reméltem a második fellépésünk már emlékezetesebb lesz. A Wycombe Wanderers jutott be a másik ágon, sokszor játszottunk velük idén, taktikájuk az egy csatáros kontra játék, elég visszahúzott középpályával, úgyhogy nem volt más dolgunk, mint kivenni a csatárukat a játékból. Meccs előtt az egyik középső védőt és a védekező középpályást is ráállítottam, plusz gyengébb láb figyelése, ha így sem sikerül levenni a pályáról szélnek eresztem az egész bandát.... De sikerült, maximálisan bejött, bár több helyzetük volt, és többet birtokolták a labdát, mindössze kétszer tudták eltalálni a kaput, szinte minden lövésük távoli volt csak. A 2-0-ás győzelem pedig azt jelentette, hogy 3 meccs alatt kapott gól nélkül feljutottunk a League 1-ba. Hatalmas volt az öröm, a vezetőség majd kiugrott a bőréből, rögtön 2 éves szerződést toltak elém, naná, hogy aláírtam. De be kell vallanom, nem hittem, hogy ilyet mondok, és nem is a rájátszás miatt, mert az alapján igen, de nem érdemeltük meg a feljutást. Ha nem lettünk volna újoncok, és nem néznek minket senkiknek az első felében a szezonnak, maximum a középmezőny lett volna elérhető ezzel a kerettel. De pont ettől értékesebb ez a siker, a 9. osztályból a Premier League-be vezető lépcsők megmászásához néha kell a szerencse is. Kupákról csak néhány mondtat. Első League Cup meccsünk a Charlton ellen volt, de kikaptunk, szóval Premier League csapattal továbbra sem találkoztunk tétmeccsen. Majd jövőre :) A Johnstone’s Paint Trophy-ban egy kört éltünk meg, a második kanyarban a Brighton csúnyán elpáholt minket. Az FA Cup-ban most a harmadik körig sikerült eljutnunk, ott a Championship vezetője, a Hull City látogatott hozzánk. Otthon egy 1-1-el kiharcoltuk az újrajátszást, és bár idegenben kikaptunk, azért ezt is szép eredménynek tartottam. Következő szezont már a 3. osztályban kezdhetjük tehát, már csak két lépésre vagyunk a céltól. :) -
FM12-ben igen erős volt a játékban a magyar csapat. Én 2x EB-re meg 1x VB-re jutottam ki velük. Nálam Priskin volt, aki megtáltosodott és szórta a gólokat.... -
Soulwave #101494 Nekem egy újításom volt (FM12), hogy az addigra egész szépen kikupálódott Forgács Dávidot az Atalantából behívtam Poachernek és rúgott 8 gólt a selejtezősorozatban. De ettől függetlenül, nem tudtam komoly eredményt elérni, pedig papíron elég erős csapatom volt, valahogy nekem a magyar játékosok abban az évben nagyon felül lettek értékelve (Tőzsér, Koman, Varga, Juhász főleg)
-
rg60 #101493 Sokmindent kipróbáltam a mieinkkel én is, de semmi sem működött:-(
Pedig régi motoros vagyok én is, és már sok csapatot hoztam fel klubszinten, de a válogatottal semmi sem működött. -
Soulwave #101492 Pótselejtezőt sikerült, akárcsak jelenleg. Akkor Svájcot kaptam, 0-0 idegenben 2-2 itthon, ők mentek ki. -
rg60 #101491 Magyar Válogatott jó feladat!
Nekem beletört a bicskám valakinek sikerült valamit elérnie? -
rg60 #101490 Szia!
Szintén zenész -
Igen. Szinte minden csapatsport játékban (FIFA, NBA, Madden stb.) van már olyan mód, hogy egy saját játékost indíthatsz a 0-ról és felküzdhet magad a legjobbak közé. -
Soulwave #101488 Nem egészen így értem, bár lehet azóta már van ilyen nem fifázok a 99' óta. Hogy egy játékossal száguldozol a pályán és nem felülnézetben, hanem mintha benne lennél a meccsben? Ilyen már van? :D -
annyira régi motoros nem vagyok, csak túl egyszerű a képlet :)
szerezd meg a legjobb scoutokat (genie scoutot nem is említve :D), hozz lehetőleg ingyen minél több potenciális világklasszist 16 éves korukban, játsszanak nálad 5-6 szezont, majd add el őket irdatlan pénzért 27 évesen és go back to step one
amivel alapvetően nincs baj, mert a taktikához béna vagyok, utánaolvasni meg lusta, szóval van motiváció és dühöngés, mikor épp jön egy váratlan vereség, ettől függetlenül még mindig túlságosan kevés tényezőn múlik a siker, de nyilván lesz ez jobb is idővel -
azt úgy hívják, hogy FIFA (v PES) -
Soulwave #101485 Köszi és egyetértek az általad leírtakkal. Engem sem motivált a 15, de még a 12 sem, bár én sem vagyok gyerek, időm se nagyon jut rá. Egyedül ez a Herthás karrier ami még oké, mert korábban sosem irányítottam topligás csapatot a kezdetektől, és mint látszik azért van benne kihívás, mert van úgy hogy nem jönnek az eredmények. Viszont nekem tuti hogy ez az utolsó karrierem bármilyen Managert is hoznak ki. Esetleg egy olyan újítást tudnék elképzelni, hogy TPS módban egy játékossal focizol, és az ő karrierjét építgeted, egyszerre vagy játékos és ügynök. vagy valami ilyesmi. -
korbin555 #101484 Jó lesz ez, mindent bele! -
korbin555 #101483 A régi motorosok örök problémája, hogy túl könnyű a játék.
De szerintem inkább motivációs gondjaid vannak. Régen ennél sokkal könnyebb volt a játék, mégis toltuk. A 10 szezon meg utópia a legtöbb menedzsernek, mindössze 3,5% jut el olyan hihetetlen messzeségbe. A türelem és kitartás ritka tulajdonságok.
Magamból kiindulva, a 15-öt már januárban untam. Valahogy eljutottam odáig, hogy nem igazán érdekel. Úgy nézek rá mint egy matematikai feladványra. Hogyan jutok el a legrövidebb úton A pontból B pontba. Hogyan legyek gazdag, és akkor minden meg van oldva. Erre a játék megadja a lehetőséget (talán túl könnyen is, ebben egyetértek, de a fociban rengeteg a pénz) így minden karrier egyforma. A pofák mások, de a feladat ugyanaz. Én úgy tűnik kiégtem, de ez nem a játék hibája mert az most is jó.
Per pillanat ott tartok, hogy még azt sem döntöttem el, megveszem-e. De valószínűleg mégis megveszem, hogy nézne ki ha nem tenném. A 06 óta megvan az összes, néhány karriert pedig csak képes leszek lejátszani. Bár veszettül élvezem, hogy nem "kell" játszanom. Az elmúlt évtizedben 1-2 hét szünet után már elvonási tüneteim voltak, de most egyáltalán nem hiányzik. -
********* -
Soulwave #101481 Hertha BSC / 2. szezon
Tehát a második Herthás szezonom következik, amelyben kiderült, hogy mennyire más felfogás kell, a nagycsapatok működtetéséhez. Az első szezonomban elég magasra tettem a lécet a 4.-ik pozícióval, illetve az egyéni cím után elvárás volt, hogy egy sokkal ütőképesebb csapatot szedjek össze.
Ehhez a vezetőség nagyjából 1.6M fizetéskeretet illetve 6M körüli összeget adott átigazolásra. Ez édeskevés, de az anyagi helyzetünk nem tette indokolttá, hogy ennél többet kapjak. Ezért megpróbáltam játékoseladással ellensúlyozni a helyzetet, ami végül visszaütött. Az elképzelésem hosszútávon az, hogy fiatal sztárokat igazoljak, és építsek be a csapatba, ami nyilván elég rizikós, hiszen ez nem az NB1, itt minden húzásért nagy árat fizethetek.
A BL indulás miatt azonban, szerettem volna a lehető legjobb csapatot összeállítani, amibe már nem fért bele a keret fele, legalábbis én így gondoltam. Ezért olyan meghatározó emberek távoztak, mint Friedrich, Ben-Hatira, Kanga Akalé vagy Adrián Ramos. Lényegében a kezdőcsapatom felét eladtam, amiből szép kis összegre tettem szert induláskor.
Ebből az összegből sikerült finanszírozni ter Stegen leigazolását a Gladbachtól, akik kiestek az elsőosztályból. Érkezett a támadószekcióba Candreva, Tejera, Shaqiri és Jelle Vossen, akik igazi tehetségek. Középpályára Salihovicot vettem meg illetve ingyen jött Gibson az MU-ból és Dos Santos a Barcától. A védelmen nem akartam túl sokat változtatni, mert az jól működött. Ebből azért leszűrhető, hogy nagyon ambíciózus voltam az igazolásoknál, és nem igazán vettem figyelembe, hogy ki mennyibe kerül, szórtam a pénzt.
Azonban elfelejtettem azt az alapigazságot, hogy a jól működő csapaton csak két-három helyen illik változtatni, így szépen belefutottam a késbe a szezon elején rögtön. Nagyjából a 8-10-ik pozíció között ingadozott a csapat, a védelmem csődött mondott, a széljáték pedig nagyon legyengült, Shaqiri és Candreva nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A BL best-placed playoffban, a Zenit ellen kettős vereséggel búcsúztam, így EL csoportba kerültem, amivel úgy volt, hogy ott úgyis több keresnivalóm lesz. A Marseille rögtön haza is küldött egy hármassal az első meccsen, így ez sem igazán indult jól. Szerencsére a vezetőség türelmes volt, úgyhogy megpróbáltam a feladatra koncentrálni. A csoportban a hátralévő 5-ből 4 meccset behúztam, így legalább ott sikerült a továbbjutás. Viszont a bajnoki szünetre a 10.-ik helyen vonultunk vissza.
Ez így nem mehet tovább gondoltam magamban, én BL indulást érő helyet ígértetm, ehhez képest gyengélkedünk. Ezért gondoltam egy nagyot és túladtam öt játékoson, köztük a nyáron ingyen elhozott Candréván, amiből befolyt 20M, és visszaforgattam. Így érkezett Firmino (AMC) és Tosic (AML), illetve egy generált srác (Wesley) a védelembe. Ez megint generált egy kis mínuszt, de valamit lépnem kellett. A tavaszi szezon ehhez képest ugyanott folytatódott, kiestünk az EL első körben, illetve a Leverkusen kiejtett minket a Német Kupa negyeddöntőjében...
Viszont a bajnokságban végre valahára elkezdtek jönni az eredmények, szépen lassan kúsztunk feljebb. A végén meglehetett volna az ötödik hely is, de a Leverkusen meg Renato Augusto már megint jól kib...ott velem. Így végül a még EL indulást érő 6. pozíciót szereztük meg, amire szükség is volt, mivel a kieső Fürth nyerte a kupát, így a hetedik már nem kapott nemzetközi indulást.
Nagyon kemény és tanulságos szezon volt.
Szerencsére az igazolások fele azért hozta az elvárhatót, Jelle Vossen 23 évesen extra volt, még ilyen gyenge támadó középpályával is. Bár a végén Tosic és Firmino azért hozta az elvárhatót, így sikerült megmenteni a szezont, és az állásomat.
Az biztos, hogy a következő szezonban is sokat fogok igazolni, de ezúttal jobban végiggondolom.
Köszi, hogy elolvastad!
-
ez is igaz :)
úgy értettem csak, hogy legalább kelljen már egy kicsit küzdeni. Mert oké, hogy egy angol másodosztályú csapatból 10 év alatt bajnokot lehet csinálni a valóságban, de az már kevésbé valós, hogy mucsaröcsöge alsó fc-vel 10 év után bl-t nyerek
(írok is nekik, hogy jövőre tegyenek bele egy "full realitás" kapcsolót a mazochistáknak :D) -
Soulwave #101479 Köszi! Pedig egyszerű, a Fradi a kedvenc magyar csapatom, de nem azért mert akkora drukker vagyok, inkább sportszakmailag tartom meggyőzőnek amit csinálnak (kivéve a nemzetközi szereplést). Yorkban pedig éltem (illetve mellette), ezért a kötődés miatt választottam őket. Az FM12 meg a lent említett okok miatt maradt meg. -
Gratulálok! Szép eredmény. A Hertha engem is vonzott az utóbbi időben Dárdai miatt... :)
Viszont ijesztő volt olvasni az első mondataidat. Olyan volt, mintha én írtam volna :) Még sosem láttam Fradi-York City párossal karriert játszó FM kollégát, pláne, hogy hasonló eredményeket is érjen el, mint én. -
korbin555 #101477 Ha reális lenne a játék, akkor nem sokat adnának el belőle. A realitás az, hogy néhány csapat nyeri az összes fontos címet, a többi ezer meg ezer pedig küzd mint hangya a f@szával. Ha nem adná meg a játék a lehetőséget, hogy a kicsik is tudjanak nagyot alkotni, a kutyát nem érdekelné. -
oké-oké sarkítva fogalmaztam :)
akkor úgy mondom, hogy ha okosan játssza valaki a játékot, akkor elvész a realitás belőle.
papíron jól mutat a jövőkép, illetve leírva egyszerű a receptje, de látjuk a világban, hogy senki se tört be az elit csapatok közé okos gazdálkodással (vagy olyanok talán-talán, akik mögött van egy sok tízezres meccsre járó bázis).
ott van pl. a Loki aki volt bl, el csoportkörben aztán mégis pár év után visszasüllyedtek, vagy a videoton is jól szerepelt anno, meg lehetne rengeteg külföldi tiszavirág életű csapatot mondani.
Elég csak megnézni egy portugál csapatot ahol tucatjával vannak tehetségek, veszett nagy pénzekért adják el őket, de valahogy mégse sikerül beelőzniük egy pénzesebb csapatot se.
ha mázlisan sikerül elég hamar jó nemzetközi szereplést kiharcolni, akkor onnantól kezdve a jó isten se ment meg attól hogy betörj az elitbe :D -
Grat, jó kis beszámoló! -
korbin555 #101474 Márpedig meg lehet csinálni. A 12-ben még nem, de talán már a 13-ban is meg lehetett. A 14-ben pedig tutira. A 10 évet én is kizártnak tartom, de 17-20 év alatt el lehet érni itthon is a milliárdot. A recept rém egyszerű, csak kurvára nehéz megcsinálni. Felnőttet pénzért nem igazolni csak fiatalok sokaságát, és mindenki eladó aki eléri a 28-at. Főleg a világsztárokat, mert azokban van a nagy zseton, és akkor még sokat érnek. Legenda, klub ikon, gólkirály, saját nevelés, nem számít. Business first. A béreket erősen fogni, a nagy igényűeket eladni, mert ha egy is elszáll, onnan nincs visszaút. És nem elfelejteni a túrákat, mert az könnyű pénz. Itthon évi kettő is belefér, és ha sikeres a klub, a merchandise bevétel a 19-20. szezonra már közelíteni fogja a 100M-t. A visszafogott kiadások, a folyamatos játékoskereskedelem, a klub népszerűsítése egyenes út a megtollasodás felé. Az FM 14 (vagy 13) óta bármelyik falusi csapatból igenis lehet milliárdost csinálni (Szombathely ugyan nem falu, de Pestről nézve határeset, tudom én.
) Ja, és szponzor sem kell hozzá, mert nekem millió feletti csak a mezszponzor volt. Az is talán 2030 körül talált ránk.
Kérdés, kinek cél a pénz halmozása, mert a játék mégsem erről szól. Vagy kiben van meg az önfegyelem, ülni hosszú évekig a gyarapodó százmilliókon, amíg a kiadás mondjuk csak évi 3-4 millió a tehetséges gyerekekre. De a nagy kérdés, egyáltalán ki az aki 20 szezont kibír egy klubnál? A Steam statisztikája szerint csak a játékosok 0,6%-a. Márpedig annyi idő közel kell a milliárdhoz itthon. Ahhoz kevés 10 szezonban gondolkodni.
@kosheen - A játékos bizniszre várnod kell, mert itthon nem megy fel a játékosok értéke egyhamar. 1-2 milliós játékosok eladásából nem lehet meggazdagodni. Az NB1-et viszont megveheted kilóra már 1-2 BL csoport után is. Aztán, hogy kit találsz majd itthon aki elég jó lesz neked... -
Forró 7.19 szerelés/meccs,Feczesin 41 meccsen 7 gól 9 gólpassz ezek abszolút jó statok ahhoz képest hogy milyen magas szinten kellett játszaniuk -
Lancelot1983 #101472 véget ért a juventus 6 magyarral a kezdőben projekt
tabella
keret
serie a hazai
serie a idegen
kupa
bl
kicsit rosszabbra számítottam, a magyaroktól ilyen 6,2-es átlagra mondjuk meg kicsit gyengébb helyezésre, ami fura volt főleg az elején, hogy, amikor hozzám jöttek a csapatok ilyen sokan 1 max 2 kapura lövéssel megelégedtek, és nem csak a gyengébbek, hanem például egy lazio is bár mondjuk őket is vehetjük gyenge csapatnak, ezt mondjuk még meg is érteném, ha nem 6 magyarral a kezdőben álltunk volna ki, később ez azért változott, gondolom ehhez hozzájárult, az is h edzést nem állítottam meg semmi mással nem foglalkoztam
ami érdekes, hogy valamiért rettentően sok pénz van az olasz fociban, ilyen pocsék szezon után (igaz kétszer kirúgtak) egy csomó pénz van a kluboknál 60M fontot kaptam igazolásokra és 1,8M font lett a heti fizetés, megnéztem egy kisebb csapatnál sassoulónál is lett 14M font amit játékosokra költhetnek és szerintem ehhez a tv-s díjakból jövő pénz még nem is jött hozzá, mióta van ennyi pénz az olasz fociban, főleg a kis csapatoknál?
és egy érdekesség, "jól" sikerültek ennyi pénzből az erősítések... átigazolás 35 éves külföldiekkel, meg gyengébb csapatok kiselejtezett játékosaival, örülhettek, hogy 3-as holtverseny miatt a táblázat első felébe kerültek
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2015.10.10. 13:39:24 -
Vagy csak nem ásol elég mélyre. Olyan nincs, hogy bármelyik kis csapatból milliárdost csinálsz. -
hali. valaki nem tud valami kiegészítőt 14-hez ami kicsit megnehezíti a játékot? Gondolok itt arra, hogy pl. egy kisebb csapattal túl egyszerű, 5-10 év alatt milliárdos klubot lehet csinálni bármilyen csapatból, amelyik megeszi reggelire a real madridot sugar daddy nélkül, ami valljuk be, nem túl reális. Most az arsenallal megyek, de gondolkozok egy Fradis karrieren, csak félek hogy hamar elunnám, ha játékos bizniszből pár év alatt annyi összegyűlne hogy felvásárolhatnám magyarországot -
Soulwave #101469 Üdv! Másfél év után én is írok egy rövidebb beszámolót. Az FM2015 nem nyerte el a tetszésem, ezért visszanyúltam a számomra klasszikus 12-es kiadáshoz. Mivel ott a Fradival 2x BL győztes lettem, a York Cityvel meg ötödosztályból PL bronzig jutottam, ezért most nem a szokásos kiscsapatból nagycsapat karriert kezdtem, hanem egy másfajta kihívást kerestem. A cél: bivalyerős bajnokság, szenvedő ám de nagy múltú újonc, magyar kötődés. Ez jelenleg a Hertha BSC-ben van meg, ezért úgy döntöttem, hogy Dárdai Pali már 11/12-től megkapja a lehetőséget a nagycsapatnál. (Bár még nincs proliszensze:)).
A kezdetek:
A pénzügyi helyzet a következőképp nézett ki: 31.5 millió eurós banki kölcsön, hat évre. 0 EUR transzferkeret, 1,4M EUR fizetés keret havonta. Kasszában négy millió.
A célkitűzésünk egy erős 8-12-ig pozíció volt, nagyjából a vezetőség elvárásainak megfelelően. Ehhez azonban minőségi játékosok, illetve pénz kellett de gyorsan.
A keretet tekintve nem álltunk rosszul, de a felesleget el- vagy kölcsönbe adtam, így sikerült 6 milliót kasszíroznom a kezdéshez.
Így tehát három új ember jött és kilenc távozott, a szükség bizony nagy úr.
A szezon:
Kezdetnek a 4-2-3-1-es felállást választottam. Elég rosszul indult a szezon, annak ellenére hogy a felkészülési mérkőzések nagyrészét megnyertük. Az első öt mérkőzés kínszenvedés volt, aztán jött a Dárdai faktor, és elég sok 1 gólos győzelmet sikerült bemákolnunk. Szép lassan összeszokott a csapat, és egyedül a Bayern elleni kiesés a Német Kupa harmadik körében volt kellemetlen, de ez benne volt a pakliban. A viszonylag jó keretnek köszönhetően ötödik helyen telelt a csapat, de egyértelmű volt, hogy szükség van a változtatásokra. Középpályán az Ottl - Lustenberger (később Bajramovic) páros igazi szerencsétlenség volt, ezért kölcsönbe elhoztam Thiagot a Barcelonától, illetve Arne Friedrichet középső védőnek, mert ott is akadtak gondok. Miután a pálya közepét stabilizáltuk elindultunk, ha nem is felfelé, de a harmadik-negyedik hely közelében voltunk végig.
Végül szoros csatában, de a Dortmund egy hajszálnyival előbb végzett, ezért nem sikerült megcsípni a közvetlen BL kijutást, maradt a legjobb Play-Off kör. Ennek ellenére, abszolút erőn felül teljesített a csapat.
Meg nyilván én is, különben nem kaptam volna meg az elismerést:
Ez a szezon egyébként nem volt túl érdekfeszítő, viszont arra jó volt, hogy sok idő után kicsit újra érdekeljen az FM, ugyanis sohasem irányítottam még kezdetektől nagycsapatot. Nagyon nagy élmény, egy darabig elleszek vele, és a célom, hogy fiatal sztárokkal erősítsem a csapatot, az öreg sztárokat meg kikoptassam. Ennek megfelelően indult a következő szezon amiről hamarosan írok. Köszi, hogy elolvastad!
OFF: Grat Böde '100 kilóvagyok b*meg' Daninak :) -
Értem. Akkor sikerült félreértelmeznem az opciót :) -
Solt #101467 A támogató szerepkör szerintem akkor hasznos, ha dominálni akarsz. Kontrához jobban passzol a támadó beállítás szerintem is. -
Valaki tudna adni egy linket a magyar FM zárt csoporthoz? Sehogy sem találok rá. Új Facebok-om van, és a régivel már régóta tagja voltam a csoportnak. Köszönöm. -
Köszönöm. :) Kipróbálom a tanácsodat. Én úgy voltam a szélsőkkel, hogy ha support-ra állítom a stílusukat, akkor kontrák esetén könnyebben visszazárnak, mint ha teljesen kitámadnának. Viszont azt észrevettem, hogy a kontrák sok esetben nem olyan hatékonyak, mint kellene lenniük. Lehet, hogy megoldást nyújtana az attack-re átállítás. -

Jó kis beszámoló megint. A kontra taktikádhoz ha lehet egy tanácsom: a mélyről induló szelsőknél szerintem a támadó mentalitás illik. -
Na sikerült megírnom a 2018/2019-es beszámolót. Jóval több képet sikerült beszúrnom, mint az előzőben.
2018/2019 -
Köszi :) Ma este, munka után meg is írom. Az oldal színvilágán szerintem kicsit változtatni fogok, mert jelenleg még a York City-hez idomul. S így nem olyan Fradis. -
Tetszik a beszámoló, az oldal stílusa is kellemes. Jöhet a következő!
-
Sikerült egy kis összefoglalót írnom az előző szezonomról: 2017/2018
Viszont a legizgalmasabb idényem ez után következett. Arról több képet is készítettem, csak még össze kell gyúrnom egy posztba.