A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101474 Márpedig meg lehet csinálni. A 12-ben még nem, de talán már a 13-ban is meg lehetett. A 14-ben pedig tutira. A 10 évet én is kizártnak tartom, de 17-20 év alatt el lehet érni itthon is a milliárdot. A recept rém egyszerű, csak kurvára nehéz megcsinálni. Felnőttet pénzért nem igazolni csak fiatalok sokaságát, és mindenki eladó aki eléri a 28-at. Főleg a világsztárokat, mert azokban van a nagy zseton, és akkor még sokat érnek. Legenda, klub ikon, gólkirály, saját nevelés, nem számít. Business first. A béreket erősen fogni, a nagy igényűeket eladni, mert ha egy is elszáll, onnan nincs visszaút. És nem elfelejteni a túrákat, mert az könnyű pénz. Itthon évi kettő is belefér, és ha sikeres a klub, a merchandise bevétel a 19-20. szezonra már közelíteni fogja a 100M-t. A visszafogott kiadások, a folyamatos játékoskereskedelem, a klub népszerűsítése egyenes út a megtollasodás felé. Az FM 14 (vagy 13) óta bármelyik falusi csapatból igenis lehet milliárdost csinálni (Szombathely ugyan nem falu, de Pestről nézve határeset, tudom én.
) Ja, és szponzor sem kell hozzá, mert nekem millió feletti csak a mezszponzor volt. Az is talán 2030 körül talált ránk.
Kérdés, kinek cél a pénz halmozása, mert a játék mégsem erről szól. Vagy kiben van meg az önfegyelem, ülni hosszú évekig a gyarapodó százmilliókon, amíg a kiadás mondjuk csak évi 3-4 millió a tehetséges gyerekekre. De a nagy kérdés, egyáltalán ki az aki 20 szezont kibír egy klubnál? A Steam statisztikája szerint csak a játékosok 0,6%-a. Márpedig annyi idő közel kell a milliárdhoz itthon. Ahhoz kevés 10 szezonban gondolkodni.
@kosheen - A játékos bizniszre várnod kell, mert itthon nem megy fel a játékosok értéke egyhamar. 1-2 milliós játékosok eladásából nem lehet meggazdagodni. Az NB1-et viszont megveheted kilóra már 1-2 BL csoport után is. Aztán, hogy kit találsz majd itthon aki elég jó lesz neked...