A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Márpedig meg lehet csinálni. A 12-ben még nem, de talán már a 13-ban is meg lehetett. A 14-ben pedig tutira. A 10 évet én is kizártnak tartom, de 17-20 év alatt el lehet érni itthon is a milliárdot. A recept rém egyszerű, csak kurvára nehéz megcsinálni. Felnőttet pénzért nem igazolni csak fiatalok sokaságát, és mindenki eladó aki eléri a 28-at. Főleg a világsztárokat, mert azokban van a nagy zseton, és akkor még sokat érnek. Legenda, klub ikon, gólkirály, saját nevelés, nem számít. Business first. A béreket erősen fogni, a nagy igényűeket eladni, mert ha egy is elszáll, onnan nincs visszaút. És nem elfelejteni a túrákat, mert az könnyű pénz. Itthon évi kettő is belefér, és ha sikeres a klub, a merchandise bevétel a 19-20. szezonra már közelíteni fogja a 100M-t. A visszafogott kiadások, a folyamatos játékoskereskedelem, a klub népszerűsítése egyenes út a megtollasodás felé. Az FM 14 (vagy 13) óta bármelyik falusi csapatból igenis lehet milliárdost csinálni (Szombathely ugyan nem falu, de Pestről nézve határeset, tudom én.) Ja, és szponzor sem kell hozzá, mert nekem millió feletti csak a mezszponzor volt. Az is talán 2030 körül talált ránk.

Kérdés, kinek cél a pénz halmozása, mert a játék mégsem erről szól. Vagy kiben van meg az önfegyelem, ülni hosszú évekig a gyarapodó százmilliókon, amíg a kiadás mondjuk csak évi 3-4 millió a tehetséges gyerekekre. De a nagy kérdés, egyáltalán ki az aki 20 szezont kibír egy klubnál? A Steam statisztikája szerint csak a játékosok 0,6%-a. Márpedig annyi idő közel kell a milliárdhoz itthon. Ahhoz kevés 10 szezonban gondolkodni.

@kosheen - A játékos bizniszre várnod kell, mert itthon nem megy fel a játékosok értéke egyhamar. 1-2 milliós játékosok eladásából nem lehet meggazdagodni. Az NB1-et viszont megveheted kilóra már 1-2 BL csoport után is. Aztán, hogy kit találsz majd itthon aki elég jó lesz neked...