A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Lancelot1983
    véget ért a juventus 6 magyarral a kezdőben projekt
    tabella
    keret
    serie a hazai
    serie a idegen
    kupa
    bl

kicsit rosszabbra számítottam, a magyaroktól ilyen 6,2-es átlagra mondjuk meg kicsit gyengébb helyezésre, ami fura volt főleg az elején, hogy, amikor hozzám jöttek a csapatok ilyen sokan 1 max 2 kapura lövéssel megelégedtek, és nem csak a gyengébbek, hanem például egy lazio is bár mondjuk őket is vehetjük gyenge csapatnak, ezt mondjuk még meg is érteném, ha nem 6 magyarral a kezdőben álltunk volna ki, később ez azért változott, gondolom ehhez hozzájárult, az is h edzést nem állítottam meg semmi mással nem foglalkoztam

ami érdekes, hogy valamiért rettentően sok pénz van az olasz fociban, ilyen pocsék szezon után (igaz kétszer kirúgtak) egy csomó pénz van a kluboknál 60M fontot kaptam igazolásokra és 1,8M font lett a heti fizetés, megnéztem egy kisebb csapatnál sassoulónál is lett 14M font amit játékosokra költhetnek és szerintem ehhez a tv-s díjakból jövő pénz még nem is jött hozzá, mióta van ennyi pénz az olasz fociban, főleg a kis csapatoknál?

és egy érdekesség, "jól" sikerültek ennyi pénzből az erősítések... átigazolás 35 éves külföldiekkel, meg gyengébb csapatok kiselejtezett játékosaival, örülhettek, hogy 3-as holtverseny miatt a táblázat első felébe kerültek

Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2015.10.10. 13:39:24