A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kkaresz7
    Írtam egy "kis" összefoglalót az FM14 karrieremről. :) Én buta nem vettem meg fm15-öt a megjelenéskör keringő rengeteg negatív kritika miatt, hát megbántam, de ez többé nem történhet meg így előrendeltem fm16-ot! :D Remélem lesz, aki elolvassa, igaz elég monoton lett a képek hiánya miatta. Spoilerbe tettem ezt a wall of textet :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2013/2014 Swansea adta meg az esélyt, hogy leüljek a padra, mint volt világsztár labdarúgó, aki mint Manager bontogatja szárnyait. Nagyon jó keretem volt, sikerült is nagyon jól megerősíteni fiatalokkal ezt, az is mutatja, hogy mióta kibasztak, azóta top 6 a csapat és EL-ben folyton ott vannak. (igaz kell, hogy a "gép" is jól nyomja a transfereket nekik). 2-3 éven belül (2017/2018) top3 PL csapat és biztos BL play-off csapat. Ezek ellenére is egy nagy csalódás lett az első szezonban elért 11. hely a csapattal, kb 20-25 bajnoki pontot vesztettem a 85. perc után bekapott gólok miatt. Liga kupa elődöntőben a későbbi győztes City ellen 95. perces tizivel estem ki. FA kupa 0. Igazából a vezetőség elvárása az volt, hogy ne essek ki. Ez a szezon inkább volt személyes csalódás, mert azzal a kerettel nevetve kellett volna top-halfban végezni.
    2014/2015 nem úgy kezdődött, ahogy elvártam. Liga kupából kipottyantunk a bajnokságban pedig októberben a 9. helyen voltunk, mire a csapat tulajdonost váltott, aki azt mondta, hogy vicc vagyok és ilyen csapattal bajnoki címet kell nyerni, ezt el is várja, van 3 meccsem azt bizonyítani, hogy képes vagyok rá. Chelsea (H)-Arsenal (H) -Spurs (A) jött a bajnokságban itt már tudtam, hogy ez az őrült miatt itt vége mindennek. Szereztem 5 pontot úgy, hogy Arsenalt vertem otthon és ennek ellenére is kirúgtak.
    Hát igen. Elég érdekes. Még sosem láttam ilyet fm-ben, de nem ez volt a "viccesebb" menesztésem. Egy jó EL selejtező helyért küzdő csapattól azt várni, hogy bajnok legyen. mind1. Megtörtént, pedig nagy terveim voltak.

2014/2015-ös szezon novemberében munkanélküli lettem, de nem sokáig, mert nagy meglepődésemre a L'pool elfogadta a jelentkezésem, igaz nagyon rosszul álltak, mert tök utolsó volt a csapat a bajnokságban. 14 bajnoki után 3 ponttal álltak és onnan a megszerezhető 72 pontból 48 pontot sikerült összekaparni egy elég siralmas csapattal. Igazából az volt a legnagyobb baj, hogy jött január/február és megállás nélkül 3 naponta meccsek, így nem tudtam a taktikát a csapattal begyakorolni, jött a tömérdek sérülés, mert az edzés intenzitása inkább szezon előtti kellett, hogy legyen. Így is a 11. hely lett meg, de összességében elégedett vagyok, mert ifiből kellett játékosokat felhozzak a meccseim többségére, hogy meglegyen a 13-14 játékos, akikkel kiállhattam a meccseken.

2015/2016-ra sikerült nagyon jól megerősíteni a L'poolt. 60 éves Skrtel, Agger mentek a levesbe, Gerrard visszavonult, Suarez 75 misiért ment a Realba. Helyettük jöttek Mangala +Alvarez Balanta (top CD) és Gomis (előző évben aranycsuka) és Cerri egy olasz target man wonderkid, Douglas Costa, Veloso, Khedira (fm-ben egyik legjobb, hanem a legjobb box-to-box ;) ) Azt kell tudni, hogy Skrtel+Agger a téli átigazolási szezonban lettek elpasszolva, amiket megbántam, de nagyon. Csapat 2. a bajnokságban, Liga kupában elődöntő, majd a két öreget, akik úgy sem fértek a pad közelébe se elpasszoltam, jó áron!!! Erre jönnek a vezetőségből, hogy egy ilyen klub nem engedheti meg, hogy eladja az emblematikus figurákat és ezért menesztenek. Szóval 2015. november. újra munka nélkül állok egy nagy WTF arccal.

2015/2016 Miután számomra érthetetlen módon kidobtak a 2. csapatomtól nem volt választásom. Menekülni akartam Angliából a sok, barom klubtulajdonos elől, de ez nem sikerült (max ilyen német/olasz 2. osztályba hívtak, mert hát a reputationom a béka segge alatt. 2 csapatom volt. 2x menesztettek. nocomment.
    Megmentőként, jött a felkérés az Aston Villa csapatától, akik a kedvenc FM csapatom, még anno fm10-ben ők voltak az első csapat, akikkel játszottam. #fmvirginity Szokásosan nullpontos csapat, vergődik a bajnokságban. Januárban átvenni a csapatot a legnehezebb, főleg a tényleg botrányosan gyenge keretet is figyelembe véve. Csodának határos módon, sikerült 11. helyet megragadni a bajnokságban, akinek mindenki úgy örült a klubnál, mintha már a 10. BL győzelmet ünnepelnénk. Sokkal többet nem is foglalkoznék azzal a szezonnal.
    2016/2017! Aston Villa padján ülök és sikerült „jól” megerősíteni a keretet. Végre tudtam szezont kezdeni, hogy a rajtra pöpec a taktika és nem voltak/lesznek távozó szurkolók kedvencei. Remélhetőleg nem lesz őrült tulajdonos váltás. A csapatot nagyon erősnek tartom, a maga színvonalán, top 6-ban KELL, kellene végezni. Első 7 bajnokin 3W-3D-1L, de kipipáltam, Chelseat-Man Utd-t-L’poolt-Evertont-Spurst-Man Cityt! Arsenal-Swansea jelenthet veszélyt, a többieket verni kell. Nagyon kemény bajnoki rajt volt, ami jól sikerült. Azonban rengeteg a sérülés és vannak, akik alapból betonkezdők lennének, de kidőltek 2-3 hónapra. Nincsenek nagy nevek a csapatomban. A gerinc ilyen Eric Dier-Gary Medel-Krhin-Delph-Finnbogason (tavaly PL gólkirály). Elmondható, hogy a csapat tényleg csapatként küzd foggal, körömmel a bajnokságért. „Egy szív, egy dobbanás”
    2016. október. Nagy bajban vagyok. Seria A-ból az Inter nagy erőkkel keres új managert és olyan keretük van, amivel top2 a bajnokságban és EL győzelem „alap” lenne. + a PSG, akik a bajnokságban 10 pontra az első helytől, viszont a BL-ben a csoportban jól állnak. Simeone az edző és lehet menesztik, a fogadó irodák szerint nekem van a legjobb esélyem, ha kirúgják. Azért az elég meredek. Nagyon erős keret, qva sok pénz, egy „könnyű” bajnokság és jó esélyek a BL-ben. Elég elgondolkodtató, mert a végső cél a Real Madrid kispadja, ahova azért jobban belehet kerülni egy a BL-ben jól teljesítő PSG padjáról, mint az Aston Villától. (igaz Carlo nagyon vereti a csapatnak, nem igazán akarja otthagyni a Realt ^^) Ez már a jövő zenéje, egy kis spekuláció :)
    Ebben a szezonban még az a megtiszteltetés ért, hogy a 2016-os EB-n csak az elődöntőig jutó spanyol válogatott felkért, hogy legyek a szövetségi kapitány. Kérdés nem volt, hogy elfogadom-e. :) Az elvárások, hogy jussunk ki a 2018-as VB-re. Sima liba kell legyen!

Köszönöm, hogy elolvastad!