Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papa nekem inkább CD, de DM is lehet.
Mennyit fejlődhetnek?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Papazoudis - én középső védőként számítanék rá, csak a bravery érték zavar.
Caicedo - inkább DM, bár CM-ként sem lenne rossz. Megintcsak a bravery...
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.03.09. 06:45:00
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Lassan de letudtam a harmadik szezonom.
Bajnokság:Címvédőként vágtunk neki a bajnokságnak, nem is adhattuk ennél lejjebb.Ennek megfelelően próbáltam erősíteni a csapaton. Mivel a csapat nagyon egyben volt nem terveztem annyi felkészülési meccset sem.A bajnokságot nagyon jól kezdtük 8 meccs után is 100%-os mérleggel vezettük a tabellát, csak a Randers tartotta a lépést. A féltávnál 8 pontos előnnyel fordultunk. Simának tűnt.... A télről visszatérve egy önbizalom növelő győzelem a Köbenhawn ellen aztán... hát a srácok elfelejtettek focizni. 4 meccs alatt a 8 pontos előnyünkből összehoztunk egy 2 pontos hátrányt. Az európai kaland is éreztette hatását de erről kicsit később. A morál a béka segge alatt team meetingel sem értem el semmit, ráadásul az amúgyis szűk keretemből sorra dőltek ki az emberek. 4 meccs 2 rúgott 9 kapott gól 1 pont... A tavaszom erről szólt hajtépés, boldogság, hajtépés és etc. Mindent elmond hogy az első felében a szezonnak 2 vereségem volt és 1 döntetlenem a másodikban 4 iksz és 5 vereség. A huszáros hajránk arra volt elég hogy egy mindent eldöntő utolsó 2 fordulóra kerüljön sor. Sajnos nekik volt a könnyebb és miután mindketten nyertünk végül is a második helyen futottunk be ezekkel és ezekkel a meccsekkel . A vezetőség csalódott én meg pláne...
A csapatról sok mindent nem mondok. Az ősszel parádé minden csapatrészben, aztán összeomlás.A kapusom Hrádecky 3 öngól 16 forduló alatt, hát köszi. Persze azért voltak jobbak is: Ajer aki mindent kiadott magából, Jovic akinek 9 meccs elég volt hogy az ősz játékosa legyen, sajnos sok sérülés hátráltatta, Dávila aki ingyen jött és hasznos volt, Sörensen akinek kicsit hullámzó volt a teljesítménye,Szymanowski aki jó volt de szerintem jövőre távozik és a végére Laursen akinek története egy igazi sikersztori hiszen nem kellett senkinek egy sérülés miatt a csapatba került majd ott is ragadt. Ja és Sisto mögött a legtöbb asszisztot adta. Amúgy itt az egész csapat.Sok távozó lesz amennyire a büdzsé engedi.
Kupa:Nagy mumus volt hiszen eddig még az elődöntőt sem értem el, de idén minden bejött.Először is egy álomsorsolás aminek során alig jött szembe nehéz csapat talán csak a Köbenhawn.Na ők meg is izzasztottak.De végül mindenkin átrohanva idén is tettünk kupát a vitrinbe ráadásul 2008 óta először. Itt látható győztes menetelés.
Bajnokok Ligája: A bajnoki cím miatt a BL kvalifikációban vettük fel a kesztyűt. Az első ellenfél a Derry City volt.Őket verve még mindig a szigetországba szólt az utunk csak most a Celtichez. Az első meccsen beleszaladtunk a késbe a második meccsen pedig nem kellett volna sok a csodához. BL selejtezők. Így BL kalandunk véget is ért.
Európa Liga:De itt viszont folytathattuk. A Trabzonsport kaptuk akiken kettős győzelemmel léptünk át így a csoportkörben találtuk magunkat. A sorsolás kedvezett nekünk és a továbbjutást tűztem ki célul. Ezt végül sikerült is elérnünk. Eu csoportkör tabella. Itt volt a Videoton is de 0 ponttal 2 rúgott és 19 kapottal kizúgtak. A tovább jutás egy északír egy skót és egy angol csapat után mégegyet ellenünk sodort: a Tottenhamet. Na ez a 2 vereség pont a 4 meccses álomsorozatunknál volt... Itt látható az összes Eu liga meccsünk.
Jövőre: Erősíteni a keretet és mélyíteni.4 millió euróm van ebből valamit azért ki tudok hozni. 1 igazolást már lefixáltam neki nagy szerepe lesz: Ponzio. Aztán az új igazolásokkal nekifutni és visszaülni a trónra!
Köszönöm ha elolvastad <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.03.08. 22:49:18
A magyarítást végző srácok azt kérték, hogy légyszíves töröl minden olyan hozzászólást a topikból, ami a magyarítással kapcsolatos... "
És akkor itt be van fejezve! Mindent hozzászólást törlök, ami ezzel kapcsolatban jön....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
profit next sale: eladod 50-ért, de csak 20 milla a profit rajta, akkor abból vonódik a pénz
"Percentage of profit from next sale."
"Percentage of next sale"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2024. Karácsony... 8 nap alatt 4 meccs a bajnokságban, köszi. 18 forduló alatt 5 gólt kaptunk, 17-szer győztünk, most az utolsó 2 forduló alatt kaptunk 7 gólt, az utolsó meccsen vereség is lett, így megszakadt a 35 fordulós veretlenségi sorozat.
Emberbarát szervezés. <#nezze>#nezze>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Valakinek van véleménye, info-ja, stat-ja Thomas Dalgaard-ról? A Heerenveen-nel kezdtem el ismerkedő karrieremet, és hát nem győzött meg. Legszívesebben eladnám, csak az a baj, hogy most érkezett.
Utoljára szerkesztette: 00mate, 2015.03.07. 15:35:07
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Mivel tavaly nagy meglepetésre BL győztesek lettünk, így elmondhatom, hogy mindent megnyertem. Felértem Anglia csúcsára! Óriási karrier volt, nagyon élveztem. Poénból még lehet folytatom majd egyszer meglátom 😊 Kéne egy új stadion hehe. GO GO FC UNITED!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.03.06. 23:25:27
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A Director of Football challenge meg egy értelmetlen marhaság.Tehetetlenül nézni,milyen csapatot szed össze a DoF.Aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok,minket rúgnak ki páros lábbal.Normális ember erre nem vállalkozik.Sőt,normális ember ilyet ki sem talál.
A 13 vagy a 14-ben a San Marino-val sok időt lehúztam,de nem a challenge miatt,hanem mert érdekelt.Konkrétan azt sem tudtam,mit kellene elérnem.EB-n,VB-n is jártam a válogatottal,hangos sikerek nélkül.Egy idő után odáig jutottam,hogy a jó San Marino-i játékosaimat már ifiként ellopta tőlem az olasz válogatott.Kettős állampolgárok voltak,csak leshettem őket.Ha mind San Marino-i marad,lett volna esélyem valami nagyot dobni,de így nem.Aki csak megközelítette a klasszis szintet,az egyből olasz lett.Ha ezt nézem,igen nagy dolog volt egy VB-re kijutni.A klubcsapat más volt,ütöttünk vágtunk mindenkit.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.06. 18:02:46
A Sir Alex Fergusson challenge
A játék lényege, hogy le kell másolni Fergiet. Elindítod a játékod, majd előre pörgetsz november 6-ig. Átveszed a bajnokság 19. helyén álló csapatot, és a végén ugyan annyit kell nyerni, mint Fergie tette. Azaz 13 PL cím, 5 FA Kupa és 2 BL.
Pentagon challenge
Ezt mindenki ismeri talán. Munkanélküliképnt és sunday league footballerként kezdesz, és a végére meg kell nyerni minden kontinens Bajnokok Ligája sorozatát.
San Marino challenge
A Serie C1/B-ben játszik a San Marino klubcsapat. Velük játszva és a youth systemet használva juttasd őket a Serie A-ba, míg az országot a legjobbak közé, majd forgasd a pénzt az ifibe.
Capital City challenge
A cél egyszerű. A bajnokság és a BL megnyerése, de csak az ország fővárosában lévő csapatokkal. Ha sikerült, akkor irány a következő ország. Anglia, Olaszo, Spanyolo, Németo, Franciao, Portugália és Hollandia.
Director of Football challenge
Nincs beleszólásod, mindent az igazgatóra bízol, te pedig csak az edzéseket és a taktikát irányítod. És az igazgaót minden tevékenységét elfogadod.
Home-grown challenge
A bajnokság megnyerése, csak hazai játékosokkal. A fő cél, anglia.
Youth academy challenge
Építs csapatot az ifiből. Egy másik verziója, hogy anglia legalsó osztályában lévő csapat ifi képzését felhúzod 20-ra és feljutni a PL-be mielőtt szarrá menne.
Beating the Big Brother chawllenge
Az adott városban lévő nagy testvér legyőzése. (FC United, Paris FC)
Dafuge challenge
Ahelyett, hogy anglia legalsó csapatát vennéd át, tekersz egy évet előre és a feljutó csapatot veszed át. Double the fun...
Ultimate Champions League challenge
Nem nehéz. Csak nyerd meg a BL-t az összes klubbal, akik eddig megnyerték (22 csapat): Real Madrid, AC Milan, Liverpool, Bayern Munich, Barcelona, Ajax, Manchester United, Inter Milan, Juventus, Porto, Benfica, Nottingham Forest, Chelsea, Borussia Dortmund, Hamburg, PSV, Marseille, Celtic, Feyenoord, Aston Villa, Red Star Belgrade and Steaua Bucharest.
have fun 😄

3. év a Premier Ligában, a bajnokságban ismét negyedikek lettünk mint tavaly. Először indulhattunk a BL-ben és valami ordenáré nagy mázlival ez történt:
A Barcelonát és a Real Madridot a 38 éves CR-el az élen is kvázi idegenben ejtettük ki. Madridban a perdöntő gólt a 89. percben vertük. A BL döntőt a hosszabbításban nyertük az Old Traffordon a ManU ellen!!! A Barcelonát és a Monacot idegenben lőtt góllal ejtettük ki. Nem normális! Erre nem számítottam. bajnokságot még nem nyertem attól messze vagyok...4. hely is alig lett meg, de ez ez hihetetlen! Ez a BL menetelés akkora malac volt, hogy hihetetlen. A játék kvázi mindent visszaadott évekre visszamenően a sok szívatásért. Szavam nem lehet.
Már csak a bajnoki cím és a FA kupa van hátra (libakupa nem érdekel) és kvázi elértem a karrierben amit akartam.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.03.05. 21:13:56
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én két hónapja a komplett Steam-et újra raktam(másik meghajtóra),de a C.-ről még mindig az első telepítés(2014.okt.23.)fájljait használja a játék(gond nélkül).Nekem nem kellett mindent törölnöm,mert a játék hibátlanul futott.De neked most a biztonság kedvéért nem ártana.Remélem sikerül megoldanod.
A magyarítást egyébként én nem tartom hibaforrásnak.Nem használom,de most csak ezért felraktam.Fent van a legutolsó update,de azzal is működik.
1.Steam,jobb klikk a játék nevére-Tulajdonságok-Helyi fájlok-Játékfájlok épségének ellenőrzése.(ezt már megtetted)
2.Töröld az összes taktikát!
3.Töröld a komplett Preferences mappát! (C:\Users\....\AppData\Local\Sports Interactive\Football Manager 2015\Preferences)
4.Töröld a komplett Caches mappát! C:\Users\....\AppData\Local\Sports Interactive\Football Manager 2015\Caches)
5.Távolíts el minden külső skin-t,és ne használd a magyarítást!
A Preferences-t,és Caches-t újra felrakja a játék,taktikát sajnos újat kell csinálni.Valakinél ugyanezt a problémát megoldották ezek a lépések.Ha így sem lesz jó,írjál ide.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.04. 06:26:30
Lenne egy problémám, gondolom taktika miatt van. A szélső hátvédeim (bár néha nem csak ők) passzolni szeretnének előre, akkor 10-ből 5 alkalommal a csapattárs mögé adja a labdát, amit az ellenfél lefülel és indul a kontra. Ez miért van? Lehet hogy direct pass-t kellene beállítanom nekik?
Szerintem inkább az új patch lehet a gond,nem a nyelvi fájlok.