A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szabz27 #101431 Sziasztok!
Előljáróban annyit, ha már bemutatkozok itt, hogy CM97/98al kezdtem el játszani (nem mai darab vagyok), ott a legnagyobb sikerem az angol válogatott rekorderét neveltem ki :) A következő a CM01/02 volt (3.6.8 peccs), amit a lakótársammal rongyá játszottunk, és ott a PSGvel rekorddöntés volt gólok tekintetében (ha valakinek még rémlene Skalidis, Tobros, Papadopoulos neve). Ott 1200 meccsen 1300 gól lett a vége a termésnek alig 17 szezon alatt :) A CM4el pedig a fradival BL legjobb 4be jutásvolt, amit kimaxoltam, bár ott már nem volt bennem annyi hév, főleg, hogy a másik játék ( WoW) elvette az időmet tőle :) De azért a megfelelő csatár itt sem maradt el (Ajax - Todorov). Utána jegeltem sohkáig az egészet, majd jött az FM2009 és ott a szopóroller csapágyasra hajtása, semmi nem siekrült, mindenhonnan kivágtak, és berágtam, úgy voltam vele, hogy akkor kezdjük az alapoktól. A Worcester Cityvel kezdtem el, és életem legjobb döntése volt. Angol 6. BSS média kiesőnek jelöli. 2017re feljutottam a PLbe, ki is estem nyomban, majd 2019re megint feljutás, de már bennragadtam, onnantól pedig megint siekrsztori. 2X Bl győzelem, 1 EL siker 2 FA kupa és 2 PL győzelem lett, az új stadiont pedig rólam nevezték el. A következő években megint Worcester lett és a köv. FM megjelenésig nyomtam velük. 2011esben a Hercules Alicante vette át a helyét, de a köv. FMben megint a Worcesterrel kezdtem.
2013ra meguntam a sok hibát, krekket, pöcsölést és megvettem a játékot a megjelenés napján (itt nem mennék bele az eredeti vs warez témába, majd kivesézitek ti azt megint), ott már ha lúd legyen kövér, a kedvenc csapatommal, itt sokak által csítcsapatként kezelt Arsenal-al kezdtem el a játékot. (Mellékinfo: 1993 óta szurkolok nekik, KEKdöntő Alan Smith, de FMben most játszottam velük hosszabb ideig előszőr). Az első szezonban csak FA kupa lett meg, a 2. szezonban pedig BL és FA kupa mellette 5. hely. Képeket majd rakok be, de most nem otthon vagyok. Felmerülhet, hogy 2 éves játék, de közben lett egy kisfiam, szóval hanyagolva lett az FM minden más játék mellett is.
Kösz ha elolvastam, és üdvözlök mindenkit.