A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #101424 Hosszú idő után újra neki ugrottam egy picit játszani. A véletlen csapatválasztás az Empoli gárdájára esett. A vezetőség célja a bentmaradás kiharcolása volt. A keret adva volt, de pár embert hoztam, hogy erősödjünk. Többek között: Lass Bangoura, El Hamdaoui, akik maradandót alkottak, de voltak csúnya melléfogások is a nyáron. A csapat védelme kész átjáróház volt, ezért hiába termelte Maccarone a gólokat, közel voltunk a kieső zónához.
Januárban az első dolgom volt a védelem megerősítése. Érkezett Rugani kölcsönbe, Motta ingyen, Stendardo kölcsönbe. Mindjárt acélosabb lett a védelem, főleg Rugani volt telitalálat. Elkezdtünk meccseket nyerni, és a végére bőven felülmúltuk a terveinket, és a 10. helyre sikerült odaférni.
Ki kell emelnem Maccarone-t aki 24 bajnoki góljával gólkirály lett. :)
A 2. szezonban a vezetőség már a középmezőnyt tűzte ki, és ezért 23M eurót adott igazolni. A védelemben sikerült újra kölcsönbe elhozni Rugani-t, akitől idén is sokat várok. Kapuban Leali pöckölheti ki Bassi-t. Középpályára a nagy kedvencem Poli jött még 2m euróért.
Ezen kívül inkább csak kölcsönbe tudtam emberkéket hozni: Pl Ledesma, De Ceglie, Matri, Méxes, El Haddadi, Halilovic, Andreolli, Cancelo, Jesé, Montolivo, Januzaj.
Sajnos kénytelen voltam pár embert eladni, mert 3x-os pénzt szerettek volna kisajtolni tőlem, de nem akartam elmenni a hülyeség felé. Így az egyik nagy veszteségem Bangoura 5M euróban lelépett Cagliariba.... Ingyen jött ennyiből meg egy Januzaj, Jese páros jött, igaz csak kölcsönbe...
Ezekkel az erősítésekkel versenyben szeretnék lenni a nemzetközi kupás helyekért, de titkon szeretnénk odaférni a dobogóra.