A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mivel nincs ihletem játszani mostanában, így elkezdtem egy játékos karriert, amihez csak a nevemet adtam. Szerintem érdekes, mi lesz belőle :) Részletek a spoiler alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nos, a Békéscsabai Előre FC labdarúgójaként tűnök fel az ifik között, majd egyből az U20as csapatban. Ambíciózus, profi játékosként tartanak számon, akinek a Juventus a kedvenc csapata. Belső középpályán, irányítóként mozgok a legotthonosabban. Profil.
1. év
Rögtön az első fordulóban bemutatkoztam a felnőtt csapatban, méghozzá gól+gólpassz kombóval, nem olyan rossz kezdés
A továbbiakban nem ment ennyire jól, 2 gól 8 assziszt jön össze év végére. A csapat éppen bentmarad, viszont a tehetségemet már sok európai csapat észrevette, nincs hiány az érdeklődőkben De vajon ki lesz a befutó?
Közben megvolt az első világverseny, egy U20-as VB, ahol legalább sikerült továbbmenni a csoportból, egy gólpasszt sikerült felmutatnom a tornán. Meccsek 1 2 3 4
Több csapattal is tárgyaltam, megbeszéltem a szülőkkel is, mi lenne a legjobb döntés, végül a Valencia lett a nyertes.