A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Somae #101391
Guildford City - 6.szezon
A vesztes Rájátszás Döntő után idén már mindenképpen a feljutás lett a cél, kell az előre lépés nincs mese. Ezért a felkészülés során sok meccset is kötöttem le, illetve végre van látszata az előrelépésnek, ugyanis már az első szezon óta próbálok lekötni egy barátságos meccset egy Premier League csapattal, ez idáig hiába. Most viszont a Crystal Palace elfogadta a felkérést, nagyon büszke voltam. Hát még a meccs után. A vereség persze egyértelmű, nem vártam mást, de az, hogy végig egyenrangúak voltunk velük, és ha az utolsó percben nem hagyjuk ki a büntetőt még a döntetlen is összejött volna nagyon biztató volt. És bár a szezont egy döntetlennel indítottuk, és a Barnet végig üldözött minket, egy kis szusszanást sem engedett nekünk, tavalyhoz hasonlóan 2 pontot vertünk rájuk így elég simán sikerült megnyerni a bajnokságot végre. Keseregni így sem kellett nekik, simán nyerték a rájátszást így jönnek velünk a League 2-ba. :) Ami a kupákat illeti. Az FA Cup-ban a 2. körig jutottunk csak, két gyenge ellenfélen még továbbléptünk, de a Southend United-be már beletört a bicskánk. Az FA Trophy volt az igazi csalódás, mivel itt a mi bajnokságunk a legerősebb az indulók mezőnyében nagyon szerettem volna megnyerni végre az első kupánkat, de a 4. fordulóban az első meccs döntetlenje után a megismételt meccsen a Barnet jobbnak bizonyult, így nem sikerült. Izgalmas szezon volt, de még csak ezután jön a java. :)