A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101384 Vissza nem töltöttem, mert bármikor előfordulhat újra. A külső db. meg mindig rizikós. Főleg ha úgy cserélgetem az országokat, mint az alsógatyát. Ha nem variálok annyit, lehet, hogy semmi gond nem lett volna. De töröltem 14 országot, hozzáadtam 8 másikat, erre meghülyült a játék.
Szerintem nem is a külső db. volt itt a gond, hanem az "add remove leagues" opció bugos. Tavaly szinte teljesen ugyanígy jártam eredeti adatbázissal is. Az indonéz 2. ligában kezdtem, pár szezon után átmentem Kínába. Első amit észrevettem, hogy eltűntek az indonéz karrier statisztikáim. A gép szerint pedig a Watfordhoz igazoltam (be sem volt töltve Anglia), majd 45651 évesen visszavonultam. Közben meg vígan menedzseltem a kínai csapatomat. De abban a karrierben is cserélgettem az országokat szinte évente, azt valahogy nem bírta a gép megemészteni. Mondjuk Európában, Dél Amerikában még nem láttam ilyet, csak az egzotikus országokban. De azok egy része alapból is úgy van összetákolva. 35 meccs 3 hónap alatt, utána egy hónapig semmi, 18 éves játékosoknak 10 évre visszamenő statisztikáik vannak, szabadság közben Szuper Kupa, meg hasonlók.
Idén csak kétszer csináltam ezt az állandó ország csereberét, de mindkettőnél voltak problémáim. A Halinál szerencsére nem veszélyeztette a mentést, csak Malit nem engedte a játék törölni. Ennek a mentésnek viszont nem lett jó vége. De nem idegeltem magam különösebben, így is hetente egy szezont játszottam csak.