A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hali. kis segítségre lenne szükségem, bogarászom egy ideje a fórumokat de elakadtam.
A taktikámon csiszolnék valamennyit, illetve a kövi szezonra erősítenék rá, mivel pénz már nincs.
szóval Arsenal, 4231, 2 felfutó szélsőhátvéd, 1 labdaszerző, 1 sima középpályás, szélen 2 befelé törő inside forward, középen 1 amc/support és elől egy DLF/S lenne.
Nem igazán gondoltam át a szezon előtt és leigazoltam a lób.szó Mandzukicot, aki nem az elvártak szerint termel, bár ezzel nem is lenne feltétlen baj, mivel az alap ötlet a taktika mögött az, hogy a DLF kicsalogatja a védőket és így az IF-ek be tudnak törni, vagy ha olyan a szitu akkor az AMC ki tudja őt ugratni (ez nem tudom mennyire üti egymást)
Na most azt nem tudtam még kitalálni hogy milyen tulajdonságai legyenek egy ilyen DLF-nek?
Gondoltam rá hogy hozok egy 50 millás sztárcsatárt és kész, de úgy meg nem FM az FM :D
valahol azt írták hogy legyen erős, jó "flair", illetve jó gyorsulása legyen ha kell, én viszont cseppet elveszettnek érzem most magam.
Ötletek?