A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
McEachran3 #101338 Köszönöm a tanácsokat, de végül a Southampton mellett döntöttem.
Remek az utánpótlásuk, illetve anyagilag is stabilan állnak, és a tavalyi remeklésük után mindenképp ki akartam próbálni őket.
World Super League-Southampton
1. Szezon-Div 7.
A keret remek, nem is tervezek senkit hozni, a média első helyre vár minket. Igazi ellenfeleink talán a Mainz, Freiburg, Stoke, Sunderland négyes lehet. A PSG rögtön az első héten bejelentkezett két játékosunkért is(Clyne, Schneiderlin). Egyiküket sem akarom eladni, ezért rögtön kaptak egy kicsit zsírosabb szerződést. A PSG egészen 23-25 millió fontig licitált értük, de én válaszra sem méltattam őket. Nem vagyok rászorulva a pénzükre, annál inkább sem mivel a bajnokság megnyeréséért 22,5 millió font jár, ami rengeteg. De a fenti ligákba mégtöbb pénz van, szóval kíváncsi vagyok mennyire fognak elfutni az átigazolási pénzek illetve a fizetések pár év után. Az edzés is nagyon jó, bár még fogok hozni 1-2 edzőt. 24 csapatos a bajnokság szóval lesz itt 46 meccsünk plusz még a kupa. Kelleni fog a bő keret.
A kupában közben már sorsoltak is, mi a Rayo-t kaptuk, akik a 4-ik divízióban szerepelnek. Szerintem simán verjük őket.
Néhány kép:
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2015.09.15. 13:22:35