A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101309 Éves fizetés. A Loki mondjuk könnyen ugrált, tavaly 4,1M-t hoztak be eladásból. De ismerem én ezt, nagyon hamar sz@rban lesznek. Idén még elköltöttek 3M-t játékosra, de jövőre már problémáik lesznek a bérek miatt. Mindig nem tudnak milliókért játékost eladni, más bevételük meg nem tudom honnan lenne.
Közben vége az átigazolási szezonnak, én is körülnéztem a piacon. Én ugyan csak max. 2,8k fizetést adhatnék 1 kulcsjátékosnak, de olyan itt nincs, így a legmagasabb fizetés 2,1k. Több tucat ember utasította vissza az ajánlataimat, de nem fogok elszállni a bérekkel. A tavalyi kezdőből pedig már csak 3 számít annak. Guilherme rendben van, Soós és Szilágyi meg csak addig lesz kezdő, amíg nem találok szezon közben jobb free player-t a helyükre. Szép lassan el is tűnnek a magyarok, bár a klub nélküli Filkort idehoztam. Idén még jó lesz.
A 8. helyre várnak, ehhez képest a tabella. És a felállás az új emberekkel. Transfers, és akik elméletileg a kezdőbe jöttek:
Most még nem tudtam ennél erősebb társaságot összeszedni, de úgy tűnik ez is elég lehet. A tavalyi bajnok Fradi jelenleg tök utolsó, a BL selejtezőben is könnyedén félretolta őket a Zsolna (0-5). A Vidit az Anderlecht szedte szét atomjaira (0-7), a Lokit meg az Odd Grenland tüntette el. Bár ők legalább nem égtek, mint a rongy (1-2). De a többi klub nem igazán érdekel, már most sem nagyon bírnak velem. Pedig most még a Debrecen és a Videoton erősebb nálam, de nem nagyon látszik. A Vidi ugyan elvert (1-2), de őket meg verik a gyengék. Jók leszünk ha nem lesz sok sérültem. Hoztam még egy erőnléti edzőt, és egy jobb orvost a nyugdíjba vonult doki helyett. A rengeteg lapot begyűjtő fegyelmezetlen emberek pedig mind távoztak, remélhetőleg sokkal kevesebb lesz az eltiltás is.