A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101304 Rengeteg pénz? Miről beszélsz? 6,5 körül volt az elején a bérkeretem, most van a Győrnek egy brazilja, aki egyedül ennyit keres. A téli feljutási ígéretkor felment 8,5k-ra, most meg úgy 34k, hogy felsőházat ígértem, és igazolásra nulla pénzem van. Ha elhúznám arra, akkor ez is kevés lenne, meg az is. A többi klubnál nem tudom mi van, de majd a szezon kezdetén ránézek. Akkor már látom, máshol mennyi megy a bérekre. De nálam ennyi a keret, és kész. Gyanítom, hogy ezzel valahol az NB1 középtájon leszek, ami nem hinném, hogy valami nagy szenzáció lenne. Különösen úgy, hogy talán én voltam egyedül az országban, akinél nem mínuszt mutatott a balance. Az új szezonra meg az előjelzés 600k plusz. Ezt mondjuk nem értem, de majd kiderül.
A játék elején pedig a Vidi és a Loki bérkerete külön-külön is 30k, és a Győr sincs sokkal alatta. A Loki tavaly 450k-t adott Nikolicsért, a fizetése meg 5,5k. Kőgazdagok hozzám képest. De nem sokáig.
Nem kellett meggyőznöm, az ügynöke tukmálta rám. Azt sem tudtam, hogy létezik. Alig bírom lerázni a sok kupecet. Mindenféle 38 éves brazil kapusokat, meg 20 éves uru féllábúakat akarnak rám sózni. Akik közül persze sokan itt jók lennének, de nem ugrok mindenre. Guilherme speciel a Légia Varsó tartalékból lett munkanélküli. Előtte brazil alacsony osztályban játszott, azelőtt meg a portugál kettőben. Alkudnom nem kellett, ennyit kért. Az orosz gyerek meg csak 110€ fizetést kért.