A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Na röviden akkor én is az első biszemb.szomos csapatomról (eddig csak és kizárólag Fradival nyomtam, meg 1x ismerkedésnek a Reallal)
    Arsenal (kb.) féltáv FM14-el
    Volt egy elég erős kis bevásárlásom, jött Mandzukic (24,5 milla - 7.07-es átlag, 27 meccsen 11 gól, 4 gp, nem túl sok), Godin (20 meccs, 7.47-es átlag) a kezdőbe, Adriano is jött volna oda ingyért, de többet van rehabon mint edzésen (10 teszt meccset meg egy éleset nyomott, bele is rokkant).
    Jött még a sokat dicsért Dória 9 milláért (és ment is egyből a Swanseabe ahol lenyomott már 30 meccset csak hogy szokja a PL-t), egy brazil jobbhátvéd, meg Luke Shaw 45-ért a téli szünetben. Drága volt, kellett is szórakozni utána a pénzekkel, de eddig jó vételnek tűnik (7,5-es átlag 6 meccsen). Az eladási oldalon Arteta-t lehet kiemelni, ő ment a ManU-ba 8 milláért, ez a szezon úgyis csak bohóckodásnak lesz felfogva, Flamini lehozza a labdaszerző szerepet míg találok egy jó fiatalt vagy egy óccó sztárt.
    Durván -80 millában vagyok, ha már Wenger bácsi nem költött majd akkor én szétb.szom a malacperselyt.

Féltávnál 3 pontra vagyok a Mancitytől a 2. helyen (idegenben elvertek 1-0-ra, ennyivel mennek).

Még véletlen se emelkedik ki egy játékosom sem semmiben, viszont csapatként jók vagyunk. Stabilan hozzuk az egy gólos győzelmeket, a keret teljesen korrekt, a Bl-ben megyek Madridba majd, az húzós lesz, a 2. helyet mindenképp meg akarom őrizni, illetve ha itthon elkapom az olajos cityt akkor az első hely se álom.

4231-ben nyomom jelenleg IF-ekkel, bal szélre még kell egy ember, a jobbon Oxi jól nyomja most, a többieket rotálgatom össze-vissza.
    Ha lefutott a szezon egy labdaszerző jön majd, ide vagy valami kis wonderkidet nézek, vagy bociszemekkel kérek 30 millát és elhozom Vidalt vagy talán Wanyamát aki durva jó szezont fut eddig (sajnos)