A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101300
Első szezon.
A bajnoki cím zsebben van. Ennél simább is lehetett volna, de amikor kidőlt 1-2 fontos ember, menetrendszerűen jöttek a zakók. 1 ponttal szereztünk kevesebbet tavasszal mint ősszel, pedig sokat segített a március elején érkező Guilherme. A sérültek mellett pedig a sok fegyelmezetlen ember is húzott vissza. Kaptunk 4 pirosat, és hihetetlen 45 sárgát. A szezon vége felé már hálás téma volt a sajtóban, hogy a Békéscsaba és Csernai megfélemlíti az ellenfeleit. Félemlíti a fenét. Ugyanezzel a taktikával a Halinál piros nélkül, 6-8 sárgákkal hoztam le szezonokat. Ennyit számít, mi van a játékosok fejében. Vagy mi nincs.
Egy új ember jött még, ő a Győrben is játszott korábban. Mevoungou. Május közepén érkezett amikor meglett a bajnokság, és megállapították az új büdzsét. Ami annyiban könnyíti meg az életem, hogy 34k lett a bérkeret az eddigi 8,5k helyett. Cash pedig nincs amit át tudnék csoportosítani.
A 3 legjobb ember az osztályzatok alapján az említett Guilherme, Koszó és Balogh. Említésre méltó talán a majd 2017 márciusban csatlakozó Yakovlev. Őt az ügynöke ajánlotta februárban. Jobb lett volna most megkaparintani, de ruszki nem jöhet 18 éves kora előtt. Majd kiderül mi lesz belőle mire ideér. Bár ifiedzőm egy sincs, a youth facilities meg poor, úgyhogy majdnem mindegy itt van-e. Mondjuk pofára majdnem beférne a mostani kezdőbe.
Az NB1-ben elvárás a középmezőny. Olyan, hogy sima bent maradás ismeretlen a főnököm előtt. Ami nagyobb gond, hogy a fejlesztés szó is ismeretlen előtte. Megpróbáltam megzsarolni, de nem engedett. Így aztán nekem kellett, mert voltak ugyan ajánlataim, és nem kötelező itt maradnom, de külföldre nem akarok menni. Megkeresett már a Jablonec, a Dukla Praha, a kazah Aktobe, a Górnik Zabrze(közben kiestek), a Lokomotiv Sofia, és néhány más, kevéssé ismert külföldi klub is. Magyar nem, így maradok és kész.
Most pár nap pihenő, mert ez az erőltetett menet káros az egészségre. Heti 1-2 szezonnal szépen elhúzom az időt október végéig.
Köszönöm a figyelmet.