A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Félidő.

Hoznom kell pár embert, mert problémáim vannak. 21 játékos van a klubnál, és mindig sok a sérült. Többször is totál fel kellett forgatnom a felállást, mert 6-7 ember hiányzott. A gép meg nem generál szürke emberkét. Kapust adott, de mezőnyjátékost nem. Így aztán CM játszott AMC-t, DC DM-et, 3-4 ember ül csak a padon, meg hasonlók. Jött is néhány kínos zakó. Főleg a korai MK kiesés fáj, de a Cegléd és a Vasas elleni hazai 0-3 sem volt szép. Másik gond, hogy rengeteg a lap és az eltiltás. A fegyelmet hírből sem ismerik ezek a vaddisznók. Van 680€ elérhető bérkeret, ez talán 1-2 free játékos fizetésére elég lesz. Meglehet a feljutás, és illene is megcsinálni, ha már a valóságban sikerült nekik.
    A Ligakupa púp a hátamon, már el is fejtettem mekkora szívás, főleg egy ilyen karcsú kerettel. De mivel a többi csapatot sem érdekli, továbbmentünk, így aztán jön a Pápa tavasszal. Időben nem hátráltat, mert Bücs viszi a kupákat.
    A nagy "sztár" Szilágyi pedig 20 meccsen 8 gólt rúgott, és mellé tett egy 11 órás gólcsendet. A Honvéd mégis vinné kölcsönbe, de elutasítottam. Majd elzavarom én, ha akarom. De nem most, mert így is kevesen vagyunk.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.09.11. 12:18:13