A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Úgy döntöttem elütöm a hátralévő időt egy újabb hazai karrierrel, amíg kijön a 16. Mivel évek óta nem játszottam itthon emelt YR nélkül, hagytam ahogy van, és maradt a Ligakupa is. A csapat nekem tök mindegy volt, végül a Békéscsaba lett, mert miért ne. Szombathelyen csak nem kezdek kétszer, falusi csapatot nem akartam, így ez is van olyan jó, mint bármi más. (A skin pedig lila lett az illúzió miatt.) Az egyetlen amit állítottam az editorban, hogy hozzáadtam a tartalékcsapatot, mert az nem volt. Most az is van, bár játékos nincs ott egy szál sem.

Az 5-6. helyre várnak holtversenyben a Szegeddel, az elvárás is a mezőny első fele. Elengedtem 2 embert, és a felszabaduló fillérek miatt jött Reinhardt László középhátvédbe. Ennyi volt, mert nincs egy vasam sem, fizetésekre se. A legjobb játékosom Szilágyi, ex Loki tartalék, a padon pedig U21-es játékosok ülnek. Tudtam még hozni egy lengyel scout-ot, és egy grúz fitness trainer-t. Utóbbi miatt egy kis csevegésre invitáltam a főnököt, és nagy meglepetésemre engedett. Így egész pofás lett az edzés, ha már a háttér egy rettenet. Sürgősen fejleszteni kellene a training facilities-t, de természetesen szó sem lehet róla.

Mivel az nyilvánvaló, hogy a büdös életben nem lesz jó magyar játékosom, így marad a kutatás, amire egy "kicsit" rásegítettem a választék miatt. Betöltöttem egy rakás csóró ligát, amik alapból nincsenek a játékban. A volt keleti blokk majd' összes országa aktív, Kazahsztántól Észtországon át Macedóniától Boszniáig, Litvániáig. 23 ország 55 ezer játékossal, az első 1-2 évben elég lesz. Szinte csak az NDK hiányzik a KGST-ből. Afrika pedig felkészül 8 országgal. Majd ha kimehetnek a scout-ok Európából, betöltöm azokat is a brazil, argentin duóval együtt.

Hat felkészülési meccs lement, a velünk egy kaliberű csapatok ellen nem voltunk rosszak, a Heerenveen és a Szpartak Moszkva meg jól elvert bennünket. Két tétmeccset is lejátszottunk, az MK első fordulóban idegenben vertük 3-2-re a Mezőkövesdet, az első bajnokin pedig itthon 2-1-re a Balmazújvárost. Fan day volt, és állítólag jól szórakozott a nép. Én nem annyira, mert 0-1-ről fordítottunk, és a 89. percben rúgtuk a győztes gólt. Innen folytatom, de nem kapkodok. Ki kell húznom ezzel közel két hónapot, mert másba biztos nem kezdek.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.09.10. 22:08:54