A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101221 Mivel úgysem játszom, én is csinálok egy időutazást. Meglátom mennyire hasonlít ahhoz, amit linkeltél. Betöltve az összes szomszéd és Csehország, valamint két erősebb bajnokság (belga+török), és 2 top liga (angol+német). Ez 13 ország, 14 liga, és 38000 játékos. Többet nem akartam, mert közben másra is kell a gép. Ezzel észrevétlenül eldolgozik a háttérben. Adatbázis gyári, nem nyúltam semmihez.
20 év után semmi különös. Az NB1 visszazuhant a 49. helyre, a válogatott pedig a 77. Európa végén kullogunk. A bajnokságban volt egy Újpest széria, de idén csak negyedikek lettek. Past winners. Ezidáig 2 csoportkört sikerült elérni, mindkettőt az Újpest. EL csoport 2028 és 2030, persze tök utolsóként kiestek. Az előző két év két bajnoka a Loki már a selejtezőkből kizuhant. Nem csoda, van összesen két játékosunk akik megütnek egy nemzetközi szintet, Varga és Farkas. Még van 5-6 akik használhatók lennének, a többi siralmas. És rengeteg a külföldi a csapatokban, van ahol nincs több 3-4 magyar játékosnál. Sok játékosból lett a pályafutása után menedzser. Éppen olyan sz@rok, mint focistának voltak. NB1-es csapatokat irányít Köteles (Honvéd), Németh Márió (Puskás), Nikolics (Diósgyőr), Böde (Szolnok), Gruborovics (Újpest), Lang (Győr) etc.
A válogatottunk eddig a létező összes selejtezőcsoportban pofozógép volt. Voltak évek (pl. 2020), amikor minden meccset elveszítettek. Ennek ellenére az 58 éves Dárdai még élvezi a bizalmat 20 év után is.
A pénzügyek nem sokat változtak. Felszereltség tekintetében is megállt az élet. Van pár klub ahol minimálisan javult, de inkább jellemző a pocsék háttér. A Szusza ki lett bővítve 25 ezresre, de a nézőszámok mindenhol nőttek. Eddig ez az egyetlen pozitívum.
Update 10-20 év múlva. Külön ezért nem zabáltatom az áramot. Ha megy a gép, pörög a játék is.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.08.30. 10:03:53