104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Egy kis rövid beszámoló a Fradis karrieremről:
Karrierem -
korbin555 #101258 Én mindig két csatárral játszom, olyan meg nem nagyon fordult elé, hogy egy időben mindkettő gólínségben szenvedne. Amelyik sokat bénázik, az leül 1-2 meccsre a padra. Vagy megy a tarcsiba két hétre, mert ilyen is előfordult. De a 15-ben már ésszel kell ezeket csinálni, mert hamar kiakadnak a mimózák. Mindenesetre 12 órás gólcsendet is produkált már világklasszis csatárom. A vicc az, hogy így is gólkirály lett.
Egyébként Somae jól mondja, mert gól nélkül is tud jól játszani egy csatár. Csak a média mindig azon lovagol, hogy x meccs óta nem talált be, a morálja meg megy le a béka segge alá. Pedig közben adja a gólpasszokat, jó osztályzatokat is kap, szóval hasznos tagja a csapatnak. Más az, amikor sorban 6-os osztályzatokat kap, mert arra nincs bocsánat. -
Somae #101257 Hát, ez attól is függ, hogy azon kívül hogyan játszik. Én olyan 6.5-ös átlagoknál szoktam meghúzni a határt, ha pl. eltelik 3-4 meccs gól nélkül és ráadásul még pocsékul is játszik, se gólpassz, se semmi, akkor 1-2 meccsre mehet a padra. Bár hozzáteszem, én mindig úgy járok, hogy a cserecsatárok se rúgnak gólt az istennek se akkor.... :) -
meddig szoktatok hagyni "szenvedni" egy gólképtelen csatárt?
időnként hullámvölgybe kerül minden játékos, de nem igazán tudom hol húzzam meg a határt aközött hogy a csapat az első és aközött hogy 1-1 rosszabb meccs után ne vágjam egyből a padra a bénázó játékost -
Somae #101255 Hello!
A játék jó futásához simán elegendő, én januárba vettem a sajátomat, egy Toshiba Satellite C55, I3-as proci, 8 GB és egész gyorsan megy 50 ezres adatbázissal is. Ami viszont baj lehet, az az integrált videokártya. Elég gyenge a teljesítményük és ráadásul a gép memóriáját is használják... Bár az FM ezen igénye azért nem túl nagy, de mivel gondolom nem hónapokra veszel laptopot, és nem csak az FM-et szeretnéd használni, egy dedikált videokártyás változatban gondolkozz szerintem. -
pancho5 #101254 Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt állok, és az is egy szempont, hogy az fm jól fusson rajta :D
Mit gondoltok ez már elbírja?: http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/hp/HP_ProBook_450_G2_Intel_Core_i5_5200U_4GB_500GB_Intel_DOS_Fekete_/_Ezust_K9K94EAAKC_17370.html
8 GB RAM-al, illetve a jövőben egy SSD-vel bővíteném
Köszike! -
korbin555 #101253 2102.
Megtáltosodott a Videoton! Csoportkörök egymás után, BL, EL vegyesen. Összesen 9 alkalommal az elmúlt 12 évben. Tovább mondjuk egyszer sem jutottak, de ez is nagy dolog. Itthon 10 bajnoki cím zsinórban, ilyen szériája az Újpestnek sem volt. De éppen idén visszavágtak a Lilák, így a diadalmenetnek vége. Ezek a csoportkörök ráadásul a 36. helyig vitték fel az NB1-et. A válogatott viszont a csúfos 87. helyen parkol, az egyetlen top ligás játékosunkkal együtt. Ebből az is nyilvánvaló, hogy a Vidi nem a sz@r magyar játékosainak köszönhette a sikereit. A jelenlegi keretükben 5 magyar van összesen.
Maradt még 12 év a százból, holnapra azt is lepörgetem. -
a 14-be meg a 13-ba öltem a legtöbb időt, de talán a 15 sikerült a legjobban (egy-két javítás után) -
korbin555 #101251 Ebben lesznek szórások. 
Nálam a két legjobb a 12 és a 14, rosszat még nem láttam. Jó a 15 is, de most inkább azt mondanám, várd meg 16-ot. 2 hónap múlva kint lesz. -
korbin555 #101250 Gazdag tulaj egy sem jött ide. De nem ismeretlen állatfajta, mert akad néhány. Valami rendszer ebben is lehet, mert ott tűnnek fel, ahol eleve van 1-2 sikeres klub, vagy nívósabb a bajnokság. Volt már pénzes tulaj Horvátországban(NK Zagreb), Ausztriában(Sturm Graz), Csehországban(Liberec). Ezekben az országokban mindig volt/van aránylag stabilan BL csoportos klub, a válogatottjaik is mindig ott vannak az eseményeken. Mi a térképen sem vagyunk rajta. A Sturm Graz most is dúskál a pénzben, a főnök szaúdi, az értékük 720M. De a 13 betöltött ország csapatainak pénzügyeit nézve nincs semmi meglepő. A top ligák top klubjai most is gazdagok.
2096-ig bezárólag az Újpest összesen 51x volt bajnok. Az Újpest és a Videoton mellett ritkán fér oda más. Két új stadion épült időközben, Pakson és Pápán. Mindkettő 14 ezres. Utóbbi években a Vidi nyeri a bajnokságokat, megelőzték nézőszámban az Újpestet. Ez jól meg van csinálva, ennyi idő után szépen látszik. Ahol megy a szekér, oda tódul a nép, ahol gyengék az eredmények, ott lassanként eltűnnek a nézők. A Fradinak volt 20 ezer feletti átlag nézőszáma is, mikor még a bajnoki címért küzdöttek. Az NB2-ben visszaesett 5-6 ezerre, most az NB1 középmezőnyben 11-12 ezer. Az Újpest "dicsőséges" éveiben 25 ezer felett volt, most 17-18 ezer. Rövid távon ez nem ennyire látványos.
Átnéztem a kereteket is, rengeteg a magyar játékos. Nincsenek külföldiek, afrikaiak sem, igazából alig téved ide valaki. A bajnok Vidi keretében 15 rokkant magyar van. A gyengébbeknél meg főleg alig találni légióst. Pedig lehetne, mert 40 ezer ember van betöltve. De ki az a hülye, aki idejönne? Se pénz, se reputáció. A pénzdíj is annyira visszaesett, hogy a bajnok már 60k-t sem kap.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.09.03. 08:06:26 -
Lancelot1983 #101249 szerintem a legjobbak:
1. 2015
2. 2013
3. 2011
4-5. 2007 és 2010
legrosszabbak:
1. 2014
2.-3. 2008 és 2009
4. 2006
5.-6. 2005-2012 (ezekkel keveset játszottam)
-
Mesut88 #101248 Kinek melyik Football Manager sorozat tetszett jobban az utóbbi évek kiadásaiból? Igazából az érdekelne, hogy a 2015 mennyire sikerült jól szerintetek , meg szeretném venni de ha nem lett annyira jó akkor inkább megvárom a 2016-t. -
"tycoon" nincs itthon? Újpest már hányszoros bajnok? -
korbin555 #101246 2090.
Az NB1 az 52. helyen, a válogatott a 62. Top ligás játékosunk nincs, a legjobb Szerbiában játszik, egy másik meg a Championsip-ben.
A Vidi elért 2 EL csoportkört, ahol kellemes ellenfél mindenkinek. A többi semmit nem tud felmutatni. A válogatott is hozza magát, esélye sincs kijutni sehová.
Holnapra elérek a XXII. századig. -
korbin555 #101245 2077.
Az NB1 a 61. helyen, a válogatott a 63. És a korábbi győztesek. Újra van játékosunk a top ligákban, 40 év óta először kettő is.
Most kicsit többet, 13 évet haladtam, de megint nem volt egy csoportkör sem a nemzetközi kupákban. Tragikomédia, ami itt folyik. Tök mindegy melyik csapatunk, tök mindegy ki az ellenfél, a selejtezőkben vége a dalnak. Gyakorlatilag mindig eljut valamelyik a csoportkör küszöbére is, de ott mintha falba ütközne. Tavaly az Újpestnek a Hradec Králové, a Vidinek a Botev Plovdiv, a Győrnek a Maccabi Haifa, a Lokinak az Altach volt a végállomás.
Ami nem megy, nem kell erőltetni. De csak azért is elmegyek 100 évig. (Talán ott kellene majd beszállnom. De új menedzserrel, mert akivel pörgetek már elmúlt száz éves.
)
-
Somae #101244 Köszi, muszáj lesz, ugyanis a vezetőség elvárása a bajnoki cím, választási lehetőségem sem volt... Nagyon kinyílt a csipájuk. :) Kíváncsiságból megnéztem hogy milyen státuszban vagyok a csapatnál. Hát a 9. osztályból eljutottunk idáig, és nemhogy legenda nem vagyok de még csak kedvelt személy sem..... Nem tudom milyen sikerek kellenek hozzá, de ennél azért többet reméltem. Végén még ha nem jutunk fel kirúgnak a "sikertelenség" miatt.... :) -
korbin555 #101243 Jövőre meglesz, mindent bele! -
korbin555 #101242 Az idei utolsó éles karrierben a török Ankaránál voltam, és 2022-ben a két legértékesebb magyar a 28 éves Radó volt a Petrolul Ploiesti-nél, és a 27 éves Novothny a N.E.C-nél. Eltelt 8 év, de egyetlen valamirevaló generált nem került elő.
Utoljára pedig a 13-ban nem emeltem YR-t, akkor kettő fért be a csapatomba mint tartalék. Ők voltak a magyar sztárok 100+ válogatottsággal, de a BL-ben nem is mertem játszatni őket. Akkor döntöttem úgy, hogy nem akarok magyar karriert magyarok nélkül. De a 16-ban megint nem fogok állítok semmit. Hál' isten nem lesz Ligakupa sem. -
Somae #101241
Guildford City - 5.szezon
A gyors feljutás után a Vanarama Conference várt ránk következő akadályként, úgy voltam vele, hogy ez se lehet nehezebb, mint eddig. Ennek köszönhetően szakítottam az eddigi hagyományokkal, és csak 5 felkészülési meccset kötöttem le. Hát nem volt valami meggyőző a produkciónk, de gondoltam majd tétmeccsen megmutatjuk. Igazolások terén is visszafogtam magam, csak a szokásos maximálisan játszatható 5 kölcsönjátékos érkezett erősítés gyanánt. Aztán az első fordulóban kaptuk az első pofont, majd utána még párat, így az első 3 fordulóban két vereséggel kezdtünk. Na, mondom itt nagy a baj, de szerencsére, ha döcögve is, de beindult a gépezet és elkezdtünk felzárkózni. Fél táv körül értük el stabilan a 2. helyet. Mivel csak az első hely ér automatikus feljutást, kicsit izgultam, de látván a Chester magabiztosságát igazából nem sok reményt fűztem a bajnoki címhez. Aztán a hajrában szépen megközelítettük őket 5 pontra, és jött az egymás elleni meccs, itthon. Ha behúzzuk, nagy sanszhoz jutunk…. De nem tagadom, megsemmisítettek minket… 0-2, de igazából 0-5 is nekünk lett volna hízelgő… Úgyhogy itt beláttam, hogy vége, viszont a Barnet-el még így is óriási csatát vívtunk szinte egész szezon során, végül mi húztuk be az ezüstérmet, ha csak 2 pont előnnyel is, ennek azért örültem. Jöhetett a rájátszás, ami eddig ismeretlen terep volt számunkra. De mivel mi voltunk az egyértelmű esélyesek már ünnepeltem az ismételt feljutást. Az elődöntőben a Burton Albion várt ránk, első meccs idegenben. 2-1 nekik…. Nem értettem, totálisan katasztrofális védekezés, meddő támadójáték.. Jött a hazai meccs, ha itt is kikapunk, kirúgom a fele bandát az tuti. Vége 3-0 ide, örömfoci. Megnyugodtam… Jöhetett vágyaink földje, a Wembley… Ellenfél a Cambridge United, bajnokságban 1 győzelem, 1 döntetlen ellenük, szóval remek előjelek. Számunkra hihetetlen sok, közel 39000 ember előtt futottunk ki a gyepre. Éééééééééééééés. Bárcsak ne tettük volna. Azt kívántam estünk volna ki a Burton ellen, akkor könnyebb. De nem, az utolsó meccs a 46, rájátszással együtt 49. meccses bajnokságban… Ejtettünk ki nálunknál jóval magasabb osztályú ellenfeleket az FA Cup-ban fontos meccseken, de itt olyan sima vereség lett a vége, amit még talán sose éltem át. Az eredmény 2-1 a Cambridge-nek, de ez nem mutatja meg a játék valódi képét. A gólunk egy potya, kapusunk előre vágott labdája elment a védők feje fölött és így a csatárom begyalogolt a kapuba, nem is volt több momentumunk a meccsen, ami egy kicsit is veszélyes lett volna igazán. Nagyon elkeseredtem, egy nagyon hosszú szezonnak így véget érni… De hamar beláttam, ez nem a feladás ideje, a cél még nagyon messze van, hülyeség volt azt hinnem, hogy csak úgy simán átsétálunk minden évben a mezőnyön. Az FA Cup-ban idén elmaradt a csoda, bár az első kört még vettük, de a Gillingham megállított minket, ez volt a realitás. Az FA Trophy-t viszont már nehéz lenne megmagyarázni, (a vezetőség is morcos volt miatta) már a 3. körben kiestünk a Halifax ellen, akiket a bajnokágban oda-vissza aláztunk.. Ez van. Majd jövőre. Kicsit túl gyors is volt a tempó. Nyugodtan, higgadtan annak fogom szentelni a nyarat, hogy végre rendbe tegyem a keretet. 8 játékosom szerződése lejár a szezon végén, őket kell minőségben pótolni, akkor nem lehet gond jövőre a feljutás. :)
Utoljára szerkesztette: Somae, 2015.09.01. 21:03:46 -
Lancelot1983 #101240 nálam most 2045-ben a magyarok a következő nagyobb csapatokban vannak: real madrid (8,5m font), anderlecht (6,5m), aston villa (6,5m), astra (3,4m), nantes (10 éve itt van mar öreg és alap ember), steaua (3,7m) n.e.c (13 év alap emberként bajnoki címmel), de a jelenlegi válogatottban van, aki dortmundban játszik igaz csak kb 12-15 meccs szezononként, pana, dnipro, brondby, westerlo, innsbruck, zulte, lierse -
korbin555 #101239 Néhány dolgot én is fenntartással fogadok. Az pl. simán előfordulhat, hogy a szörnyű YR ellenére is előkerül 1-2 nagyon jó magyar játékos. Külföldi klubnál dolgoztam, mikor kaptam egy wonderkid kinézetű magyar gyereket. A semmiből jött, még csak be sem volt töltve az NB1. Magyar voltam, valamiért megajándékozott vele a gép. (mondjuk cseszhettem, mert jobbszélső volt, én meg szélső nélküli felállást játszottam) Általában viszont azt tapasztalom, hogy évtizedenként jön elő egy Dzsudzsák kaliber, de inkább ritkábban mint gyakrabban. Amit azért a gép javára kell írnom, mert a realitáshoz ez áll közel. Nem az, amikor több olyan játékost generál, akik klasszisok lesznek. Ott valami nem kerek, mert a 68 YR kódolva van, nem lesz belőle 88 vagy 98. Meglepő lenne, ha több klasszisunk játszana top csapatokban. Nem zárhatom ki, mert a gép bármire képes lehet, de több száz szezon lejátszása után nem ezt tapasztaltam.
A másik pedig a magyar BL, EL sikerek. A háborúhoz pénz kell. Pénz nélkül gyengék a csapatok, gyenge a liga. A nemzetközi kupadöntőkhöz pedig klasszis csapat, és klasszis játékosok kellenek. Honnan lesz rengeteg pénz egy szegény országban? Mert a kódolt adatok ebben is korlátoznak. Magyarország fejlődő országnak van kódolva, ami meghatározza a szponzorok tőkeerejét, a meccsjegyeket, bérleteket. Ahhoz, hogy egy Puskás, Újpest EL-t nyerjen, hogy egy Kecskemét, Diósgyőr BL döntőt játsszon, iszonyú sok pénz kell. Itt nincsenek TV pénzek, és mit ér vele, ha eladja a legjobb játékosát, akinek 600k az értéke? A gépi menedzser pedig annyira nem okos, hogy megfontolt igazolási politikát folytasson, vagy rágyúrjon a reklámbevételekre. Ahol nincs valami plusz forrásból folyamatos bevétel, az a klub semmit nem tud nyerni. Nem tud minőségi játékosokat igazolni, egy gyenge csapat meg nem viszi semmire. Szóval azoknál a magyar csodacsapatoknál kell, hogy legyen pénz. A kérdés, hogy honnan? Mert az én pörgetésemben Magyarország ugyanolyan csóró, mint 50 éve. 1-2-3k fizetésekért futkosnak a játékosok, 1-2 klub képes csak 5-7k bért fizetni a kulcsembereknek. Ők meg nyakig ülnek az adósságban.
Egyébként másfelé is nézelődtem, mert nem Magyarország a világ közepe. Be van töltve az összes szomszéd is, és ők sem jutnak semmire. A klubcsapataik ütnek bennünket, őket meg ütik a nagyobb nemzetek csapatai. Csodák a BL-ben sincsenek, a top ligák top klubjai viszik a prímet. Rajtuk kívül csak a Porto (2039) és a Benfica (2056, 2060) tudott nyerni. Semmi meglepő, hacsak az nem, hogy a Guttmann átok 94 év után véget ért. Sajnos.
Válogatott szinten az erőviszonyok nagyjából tükrözik a játék elejit. Mi viszont a 105. helyen állunk, Palesztina után, és Haiti előtt. Az előző két évben tétmeccsen 1 győzelmünk volt, EB selejtezőn Lettországot tudtuk lebirkózni. Viszont elvert bennünket Macedónia, Albánia(2x), Svájc(2x), Törökország(2x), és utolsó előttiként (a lettek előtt) kiestünk az EB selejtező csoportból. Ennyit tudunk. Utóbbi években már kezdem úgy érezni, hogy ennyire rossznak talán nem kellene lennünk, de a játék kegyetlen.
Update. Megvan az első BL csoport. Az elkövető pedig 2065-ben a Videoton. A 6 zakó, meg az 1-21 gólarány nem mutat szépen, de ne legyünk telhetetlenek.
Bár diadalmenet ebből sem lesz. A következő évben csak 2. lett a Vidi, az EL selejtezőből meg könnyedén kipofozta az Aalborg.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.09.01. 19:02:14 -
szerintem nagy kamu volt az a cikk, a te pörgetésed közelebb áll ahhoz amit én is tapasztalok -
jó ezt látni :D -
baráti 10-es :D -
korbin555 #101235 2064.
Megtörtént a csoda, 2060-ban kijutott a válogatott az EB-re. A selejtezőben megcsípték a 3. helyet, a play off-ban meg kiverték az íreket, ami elképesztő siker. Ennyi volt, mert három zakóval kiestek a csoportból. De ez akkor is csoda, tekintve a sok ramaty játékost. Az NB1 most az 55. helyen áll, előttünk a német Regional Liga és a román 2, mögöttünk az olasz Lega Pro és a norvég 2. Csak viszonyításképpen, a játék elején még a 30. helyen állt az NB1. A hanyatlás töretlen. Egyeduralom nincs, az utolsó 7 szezonban 6 különböző csapat nyert bajnokságot. Top ligás játékosunk megint nincs. Illetve van egy a Lazio-nál, de négy év alatt egy meccset sem játszott. Legutóbb Ausztriában volt kölcsönben. Csoportkörig megint nem jutott el egyetlen klubunk sem, hihetetlen balf@sz bagázs az összes. 4-5 gólokkal oktatják őket a selejtezőkben ilyen Jagodina, Kapfenberg, Znojmo, Molde klubok. Ha meg jön egy komolyabb kaliber, annak pláne vérengzés a vége.
Konklúzió fél évszázad után. Mintha megállt volna az idő. És nem látok semmi olyat, ami a másik pörgetésben volt. Nem hogy BL negyeddöntő, EL győzelem, EL döntők, hanem még egy nyamvadt EL csoportkör is álom a csapatainknak. 50 év alatt 5x sikerült, BL csoport egyszer sem. Abból a 30 csoportmeccsből is csak kettőt tudtak megnyerni. Nincsenek klasszisaink a Chelsea, Real Madrid, Arsenal-ban, nem is volt egy sem. 4 játékosunk jutott el top bajnokságba, de mind középszerű töltelék ember volt. A válogatott 4 évvel ezelőtti EB kijutása is oltári mázlinak volt köszönhető. De nincsenek is meg hozzá a játékosok. Összességében sok a magyar a csapatokban, de rém gyengék. Ugyanez igaz az edzőkre is. A játék azért amit tud megtesz, folyamatosan emelkednek a nézőszámok. De az összes klub le van gatyásodva, nem tudnak jó játékost idehozni. Még rosszat sem nagyon, talán ezért is viszonylag kevés a légiós a csapatokban. Ha erősebb lenne a bajnokság, már tele lenne négerekkel, de nekik sem perspektíva Európa egyik leggyengébb ligája. A máshol sikert sikerre halmozó Puskás Akadémia nálam pedig már kiesett az NB2-ből is.
Nem látom én ebben a kiugró eredmények lehetőségét. Akkora nagy csodák nem tudnak történni. Talán ha valahová beesik egy sugar daddy, másképp ki van zárva.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.09.01. 13:12:20 -
korbin555 #101234 Ez a db. piszok nagy előnyt jelent, ha embargó nélküli ligában játszik az ember. Az összes erős ligában csak a saját ifikre lehet számítani, máshol meg szabad a gazda. Feldughatja magának a százmillióit az összes top csapat ha nem igazolhat. Nincs az a youth rating, amivel bármelyik giga klub kitermel magának egy csapatnyi világklasszist. Folyamatosan halnak ki a sztárjaik, 10 év múlva örülnek ha elcsípnek egy csoportkört a BL-ben. Én meg idehozok 10 afrikait, 10 Dél-Amerikait, aztán nyolcat rúgok a Barcikával a Barcának.
-
GeoTrasher #101233 Abszolút működik. Az első mercatoban a legnagyobb igazolás egy Slavia to Sparta transfer volt valami 800k-ért. Semmi nem történik konkrétan. Sajnos kicsit unalmasabb is emiatt.
Azért lett volna jó az a megoldás, hogy 3 külföldiben legyen maximalizálva a keret és akkor azért hazain még lehetne mozogni. Egyszer csak csinál valaki olyat is... -
korbin555 #101232 2054.
Az utóbbi 10 év hozott három EL csoportot. Videoton 2053, Fradi 2047, 2049. Mindig pofozógépek voltak, itt egy remek példa. Az NB1 a 41. helyen áll, a válogatott a 67. Előttünk Jamaica, mögöttünk Bahrein. Semmi változás. AZ Újpest már nem uralkodik, bár éppen idén bajnokok lettek. És 2046-ban felépült náluk a 42770-es Gruborovics Stadion. Nagyon hosszú ideig volt a menedzserük, egy rakás bajnokságot, kupát nyert velük. Már elhalálozott szerintem, mert eltűnt a játékból. És megint van egy top ligás játékosunk. Nem nagy szám, de messze a legjobb magyar a játékban. Szép lassan elfogynak az utolsó valódi emberek is. Az NB1-ben egy maradt, Novothny Soma a Győr menedzsere, 59 éves.
Következik a fél évszázados jubileum... -
2018-ban járok, és a Soroksár (NB1) előző szezonban kinevezte Shevcenko-t vezetőedzőnek. Mondanom sem kell, bravúr eredményt ért el, és elég jól helyt áll a csapattal a bajnokságban. Soroksár amúgy a fiókcsapatom. Valamikor írok egy rövidebb beszámolót az elmúlt pár szezonról (mint azt tettem régebben is a Fradi és York karrieremmel), de magyar szinten számomra sokkal nehezebb itt gyorsabban eredményt elérnem, mint a 13-ban.
Viszont sokkal jobban tetszik, hogy ezáltal realisztikusabb és nagyobb kihívást rejtve jobban leköt.
Első évemben nem jutottam túl az augusztuson, viszont a másodikban rögtön a tavaszi kieséses szakaszba vittem a Fradit, ahol kipottyantam. De nagy teljesítmény volt így is. Következő évben a BL csoportkörben 6 vereséggel zártam az őszt, de hozzá kell tenni, hogy egy Real Madrid, Liverpool, Anderlecht trió mellett nem volt könnyű dolgom. -
3 meccsen rúg 9 gólt, és erre a 4. elején kivégzik.. I love fm!!! -
Hogy tudom editoron belül bajnokságonként szerkeszteni a légiós szabályokat,meg a keret nevezési szabályokat? -
korbin555 #101228 2044
A nézőszámok tovább nőttek, és felépült két új stadion. 2040-ben a Videotonnál, 2043-ban Debrecenben.
Az NB1 már nem a 45-50, hanem a 40-45. hely között mozgolódik. Az elmúlt évtizedben pedig egyetlen klub sem jutott csoportkörbe. AZ Újpest már nem dominál annyira, de a tízből 5 bajnokságot azért behúztak. A válogatott folyamatosan a 70. hely környékén áll, most éppen a 68. Dárdai időközben eltűnt, az új kapitány Lang Ádám. 10 éve még volt 2 játékosunk a top ligákban, most nincs egy sem. A jobbak a horvát, szerb, svéd bajnokságban, meg a bundás kettőben vannak. Olyanok is. Mondanom sem kell, a válogatott továbbra sem jutott ki sehová. Az MTK eltűnt a játékból, kiestek az NB2-ből is. Idén követi őket a Vasas is. A REAC viszont már 10+ éve NB1-es, edzőjük a feljutás óta Conrad Balatoni.
Pénzügyek. Csak a Fradinál van rend, az Újpest komoly kölcsönt nyög, de a Vidi, Loki is 10M körüli hitelt vett fel.
Folyt. újabb 10 év múlva. Úgy látszik ennyi amit gond nélkül le tudok pörgetni naponta. -
Lancelot1983 #101227 wow -
korbin555 #101226 És működik a gyakorlatban? Mert amikor betöltöttem, az égvilágon sehol nem láttam semmiféle embargót. Viszont egy rakás pali után érdeklődnek olyan országokból, ahol elvileg nem is lehet igazolni.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.08.30. 21:16:56 -
GeoTrasher #101225 Igen ez az. -
Köszönöm, ideje kicsit színesítenem a játék felületét. -
jól igazolnak mindig -
érdekes, h az Újpest gyakorlatilag az összes ilyen pörgetésnél jó. ezek szerint a játékba csak számít az a belga tulajdonos. -
korbin555 #101221 Mivel úgysem játszom, én is csinálok egy időutazást. Meglátom mennyire hasonlít ahhoz, amit linkeltél. Betöltve az összes szomszéd és Csehország, valamint két erősebb bajnokság (belga+török), és 2 top liga (angol+német). Ez 13 ország, 14 liga, és 38000 játékos. Többet nem akartam, mert közben másra is kell a gép. Ezzel észrevétlenül eldolgozik a háttérben. Adatbázis gyári, nem nyúltam semmihez.
20 év után semmi különös. Az NB1 visszazuhant a 49. helyre, a válogatott pedig a 77. Európa végén kullogunk. A bajnokságban volt egy Újpest széria, de idén csak negyedikek lettek. Past winners. Ezidáig 2 csoportkört sikerült elérni, mindkettőt az Újpest. EL csoport 2028 és 2030, persze tök utolsóként kiestek. Az előző két év két bajnoka a Loki már a selejtezőkből kizuhant. Nem csoda, van összesen két játékosunk akik megütnek egy nemzetközi szintet, Varga és Farkas. Még van 5-6 akik használhatók lennének, a többi siralmas. És rengeteg a külföldi a csapatokban, van ahol nincs több 3-4 magyar játékosnál. Sok játékosból lett a pályafutása után menedzser. Éppen olyan sz@rok, mint focistának voltak. NB1-es csapatokat irányít Köteles (Honvéd), Németh Márió (Puskás), Nikolics (Diósgyőr), Böde (Szolnok), Gruborovics (Újpest), Lang (Győr) etc.
A válogatottunk eddig a létező összes selejtezőcsoportban pofozógép volt. Voltak évek (pl. 2020), amikor minden meccset elveszítettek. Ennek ellenére az 58 éves Dárdai még élvezi a bizalmat 20 év után is.
A pénzügyek nem sokat változtak. Felszereltség tekintetében is megállt az élet. Van pár klub ahol minimálisan javult, de inkább jellemző a pocsék háttér. A Szusza ki lett bővítve 25 ezresre, de a nézőszámok mindenhol nőttek. Eddig ez az egyetlen pozitívum.
Update 10-20 év múlva. Külön ezért nem zabáltatom az áramot. Ha megy a gép, pörög a játék is.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.08.30. 10:03:53 -
korbin555 #101220 Erről van szó?