A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #101182 Kösz, igyekeztem. Hétvégén nem nagyon lesz időm, de tegnap pl. 14 órát játszottam.
Az átigazolási szezon kicsit nehezebb volt mint számítottam. A reputációm még a béka segge alatt van, és "csak" 20k a max bér amit adhatok. Rengetegen utasítottak vissza, de sikerült összeszednem pár embert, akikkel szétkapom az NB1-et, mint foxi a lábtörlőt. Remélem. Jött két argentin, két perzsa, meg egy brazil. Ment a szerb kapus, meg a gyenge magyarok. Az NB3+NB2-es gólkirály Flores maradhatott. Kíváncsi vagyok itt mit bír alkotni. De ha 30 gólt rúg, akkor is ez lesz az utolsó szezonja nálam.
A 3 "favorit" kerete pedig:
Megy a zsonglőrködés, úgy cserélgetik a játékosokat egymás között, hogy alig lehet követni. Radónak már harmadik csapata a Vidi. De már nem bírálom őket, mert az alacsony reputáció miatt pénzzel is nehéz jó külföldieket idecsábítani. Nekem is beletelt 1,5 órámba, mire megtaláltam az 5 embert, aki nem hajtott el, vagy nem akart 30k fizetést. Pedig már 64000 ember van betöltve, hozzáadtam Brazíliát, az USA-t, meg Törökországot. Lett egy csomó 25-30 éves generált is, főleg Észak és Dél-Amerikai.