A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

2.szezon.

Bajnokság sima ügy volt. A Ligakupát is megnyertük, NB2-es döntő volt a Dunaújváros ellen. Az MK-ban is döntőt játszottunk, de a Fradi elvert bennünket. Azt nem mondanám, hogy jobbak voltak, inkább nem volt szerencsénk. Álmodoztam az EL-ről, de nem jött össze. Most drukkolhatok a Fradinak, de nem erős csapat. A franc tudja mit csinálnak a rengeteg pénzzel, de egy csapatunk sem ért el csoportkört a nemzetközi kupákban. A Vidinek az Aberdeen, a Fradinak a Dinamo Tbiliszi, a Lokinak az Austria Wien, a Győrnek a Hajduk Split okozott megoldhatatlan feladatot a selejtezőkben. A Loki ráadásul 0-7-el zúgott ki a sógorok ellen. Az idei NB1. Ez is érdekes, mert ha az újonc Balmazújváros nem zuhan össze az utolsó 5 fordulóra(0 pont), akkor jól megtréfálták volna a mezőnyt. Egyébként a mágus Pintér Attila az edzőjük, és ha nem sérül le a fél csapat, szerintem be is húzták volna.

Nálam nem voltak ilyen izgalmak, a keret túl erős volt az NB2-nek. A télen hozott Cica zseniális volt. Nem is értem, hogy rúgott ennyi gólt fél szezon alatt az advanced playmaker CM posztjához képest. Azt hittem a gólpassz lesz több, de üsse kő. Utána viszont a két legmagasabb átlagot a két szélsőhátvéd hozta, Kálmán, és Szűcs. A gólkirály pedig az NB3 után itt is Flores lett. (Az első válogatott játékosom.) De mostantól változnak a dolgok. Egyre több a pénz, komoly erősítéseket tervezek. 5M az átigazolási keretem, de pénzt kizárólag magyar játékosért adok. Külföldi van ezerszám ingyen is. A bérkeret 163k lett, már normális fizetéseket is tudok adni. Az NB1-ben meg annyi pénz lesz, hogy azzal többé nem kell foglalkoznom. Szabályok.

Eddig jól alakulnak a dolgok. Nekem. A big picture nem ilyen fényes. Nem látom, hogy bármelyik csapatunk okosan tudna gazdálkodni a pénzzel. Bár még csak 2 szezon telt el, de mindenhol ugyanazok a sz@r edzők vannak. Gyenge játékosok tömegei keresnek nagy pénzeket, a jó ifiket meg fillérekért eladják külföldre. Bár a Fradi egyet visszahozott a West Ham-től 8,5M-ért. A Viditől vették 1 éve 400k-ért, dörzsölhetik a markukat a Kalapácsosok. Annyira meg nem is jó a srác, sokkal jobbak is vannak nála. De nekem az itthon levő tehetségeket kell begyűjtenem, mielőtt még kimennek. Van bőven, de résen kell lennem, mert a Lazio-tól a Real Madridon át a Bordeaux-ig viszik el őket. Tőlük meg visszahozni bárkit nem lesz majd egyszerű.
    Következő lépcsőfok, meg kell nyernem az NB1-et. Hacsak valamelyik klub végre nem kezdi el értelmes játékosokra költeni a pénzét, nem lesz nehéz dolgom. De komolyan nem bánnám, ha 1-2 mielőbb megerősödne. Bár ahogy most látom, a ligát megint nekem kell kiemelni a névtelenségből, mert ezeknek a birkáknak nem megy. Legalább annyi pozitívum van, hogy maradt az NB1 a 32. helyen.
    (Álomvilágban játszadozom, de eddig érdekes.)